Bocsánat, jogos az észrevétel. Igen Mia 27 -ről írtam.
Bocsánat, jogos az észrevétel. Igen Mia 27 -ről írtam.
Köszönjük. Egy észrevétel! Érdemes legközelebb a név után az kort is hozzátenni. Ugyan Candy esetén mindenki tudná, hogy kiről van szó, de Mia-t félre lehet érteni. Gondolom Mia27-ról írtál (róla írtak hasonlót egy másik város fórumán), és nem Mia22-rúl, aki most ideiglenesen nincs fent, mint hírdető...
Mia: A telefont egy kedves hangú hölgy vette fel, megbeszéltük a dolgokat és szinte azonnal tudott is fogadni.Könnyű megközelíthetőség után egy csinos hölgy nyitott ajtót. Félidőre mentem ami *** moderálva ***. Nyelvtan órát kicsit lightosan végzi, simogatni csak is ciciknél lehet. Összességében egyszeri próbálkozást megér szerintem.
Candy: Igaz már itt hagyta a várost Debrecenben található, de leírom tapasztalatom, ami kb 3 hete volt. Két alkalommal is jártam nála, nem is olyan nagy időkülönbséggel. Talán 3-4 nap különbséggel. Első alkalommal mikor mentem gyors egyeztetés után az ajtóban egy igazi p.rnós, csinos, szilikon száj, szilikon mell áá minden ami kell. Csak dícsérni tudnám. Minden tökéletes volt, hozzáállás minden. Viszont második alkalommal, mintha nem is hozzá mentem volna. Mihamarabb végezzünk már feeling. Simogatni szinte sehol nem engedte.Egész időre mentem de már fél idő után kérdezte,hogy sokáig tart e a 2. NA ezzel mondanom sem kell,hogy elvette a kedvem. Összeségében azért a testért nagyon megérte, remélem a második alkalom nem álladósul neki.
Sziasztok!
Mátészalka, Vásárosnamény közelében tudnátok ajánlani szolgáltatót?
Egyértelműen Dorina a te embered :)
Beszéltem az Amandával , teloba aranyos hang szólt bele, kérdeztem az étlapot kedvesen korrekten elmondta mi vár rám a fél illetve egy órában! Juttatás szerintem a már megszokott rózsákszáma! Egy bökkenő van számomra hogy nincs nálla Nf :(((( sajnos ! Pedig képei alapján bejövős kategória számomra !
A Db.-i fórumon sincs sok jó beszámoló róla.
Üdv!
Terítékre került Zsófika20!A csaj teste bomba!Amit a szük helyekről ír a hirdetésében abban is minden igaz!Rózsák átlagosak de az extrákért plusz rózsaszál kell!Nem mondanám túl aktívnak a hölgyet!Inkább annak ajánlanám akinek kevés az ideje és siet mert a hölgy hozzá állásai is ilyen vagy legalábbis velem szemben ilyen volt!Nem éreztem azt hogy én vagyok a fontos inkább csak add ide a rózsát pukkanj egyet gyorsan és jöhet a következő!Nem kizárt hogy rossz napja volt és másnál sokkal jobban alakított mert szerintem többre képes mint amit nekem megmutatott!Talán annyit még megemlítenék hogy kicsi száj szagot véltem felfedezni pedig 15percet váratott mondván hogy még nem áll készen a fogadásomra!Összességében 10/5 nálam a csaj!Mindent egybe vetve egyszer megéri meglátogatni már csak a feszes mellek és szűk helyek miatt is és ha még a véleményemet elolvassa és nem lehúzásnak hanem egy jószándékú segítő kritikának veszi akkor könnyen 10/9 es hölgy lesz akit vissza fogunk sírni!
Voltam megint Valentinánál de most egy kicsit csalodtam nem azt kaptam amire vártam.
alexa 40 engedi a popót?
Na látod Zara tartottam az ígéretem és amint hazaértem első dolgom az volt,hogy megdícsértelek! Puszi Neked! ;)
Várnak máskor is szívesen 😘
Hali! Ma délután újra kalandoztam egy picit és meglátogattam hosszú idő után újra Zarát. Véleményem semmit sem változott róla,ezuttal is kedvesen,mosolygósan nyitott ajtót,jól éreztem magam vele. Ottlétem alatt említettem neki,hogy anno volt néhány negatív beszámoló róla. Erre azt mondta,hogy tud róla,mert olvasta és hogy valóban volt olyan,hogy nem tudott olyat nyújtani,amilyet szeretett volna,ennek megvolt az oka,de nem ment bele,hogy mi. Mostmár viszont odafigyel arra,hogy lehetőleg mindig a legjobb arcát mutassa. Az együttlétről annyit,hogy vadóc,szexi külső és profi "szaktudás" :) Továbbra is azt mondom,hogy nem az a típusú csaj,aki ilyen nagy romantikus jelenetet varázsol,de ha korrekten állsz hozzá,akkor annyi barátnőfeelinget ad,amennyi kell. Zavaró körülmény nem volt a lakásban,hamar elszállt a félidő. :) Testre 10/10 mellre 10/100 :DD
foxhunter, staffi
Ne vegyétek tolakodásnak, de elküldenétek nekem is azt, amiről tudni kellene?
Köszi!
Még decemberben voltam Lara 25 -nél. Panzióban fogad, már ettől majdnem meggondoltam magam, aztán mégsem. Kezdte úgy, hogy váratott vagy 15 percet, mert még nem készült el, bár egy órával előtte lebeszéltük az időpontot. Nagydumás a csaj, de kb. ennyi jót tudok róla elmondani. Az aktivitása annyiban merült ki, hogy szex közben is állandóan beszélt. Jóformán, csak hagyta magát megdugni! Nekem csalódás volt külsőleg is és az action is.
Köszi!
Privátba leirom neked !
Staffi tudsz valamit?
Lehet én vagyok a hülye de ebből semmit nem értek.
Ez reklám vagy riasztás??