Kedves makktársak!
Bár itt még "újoc" vagyok, de régi lányokhoz járó. (Én még jártam anno a Vanda-Kitti párosnál a sétányon, és Lilla Sóstón az egyik legjobb volt 6-7 éve. Persze sok fórumozónak gondolom ez nem mond már semmit.)
Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak mostanában is, bár írásra ritkán adom a fejem. Tibeti meg is kérdőjelezte az első, igaz kicsit szűkszavú beszámolómat, megjegyzem teljesen jogosan, ellenkező esetben én is kételkedve fogadnék egy első hozzászólást (önreklám gyanus valóban).
Nos! Azt mondja már meg valaki: Van egy új lány, Luana. Új a városunkban, de a hírdetése 2015. szeptemberi. Ha rákeresek a névre az összes fórumban, nulla találat. Viszont 1412 megtekintése van. Aki várost vált, az nevet is szokott? Hogyan lehet így infókat szerezni vajon róla?
Egyébként ritkán szánom rá magam hogy hölgyekhez menjek mostanában, de ha ráveszem magam valami "ismeretlenre", ígérem nem leszek adós a baszámolóval. Jó lenne aktívabb tagja lenni a "csapatnak", igaza van Tibetinek: adni és kapni viszi előre mindenki elégedettségét.
Ritkán járok vissza lányokhoz, kiváve ha különösen megfog, nos jelenleg Anikó ilyen nálunk, igaz kb fél éve voltam nála utoljára, de szerintem nagyon ajánlható kategória (mondjuk olvasom kicsit felszedett magára...)
Zsuzsa (37) csinos, vékony, teljesen korrekt, viszont nekem fontos hogy arcra is megfogjon, ami nála sajnos nem jött be (hangsúlyozom nekem).
Még egy érdekesség: Ami/Amanda hírdetése januárban jelent meg, azóta 16k megtekintése volt (!), mégsincs egyetlen beszámoló róla. Bár többen kérdezgették, lehet az NF hiánya riaszt el mindenkit?
Alice detto ilyen. mindenki a másikra vár, hogy "tesztelje"?
A közeljövőben rászánom magam egy "járatlan útra" valamelyik friss lánynál, hátha....