Sziasztok!
Vivinél jártam. Már nincs Nyíregyen, sajnos...
Beszámoló-féle kellene ide, s meg is teszem. Tehát: Minden rendben ment, egyeztetés, fürdő, szolgáltatás, arc, test, minden rendben, valóságban is ugyanaz a lány nyit ajtót (na, jó, 95%-ban ugyanaz), mint a képeken.
Ezek azok az infók, melyeket bárki vár.
Fontos azonban megjegyeznem, hogy én már a telefonban el tudom dönteni, hogy menni akarok-e az adott hölgyhöz, vagy pedig messziről kerülöm, mint Putyint a törökök...
Ez a lány nemcsak hogy kedves a telefonban, hanem még kommunikálni is képes. Még viccelődni is. És hallani(!) a hangján, hogy nem a sarki kofához fogsz menni, hanem egy Lányhoz.
S mikor ajtót nyitott, s előttem belebegett a minijében a szobáig, hááát..., mit mondjak? Finom vonalak, szép arc, műszempilla, szép bőr, hihetetlen fenék. S itt jön, ami fontos a mondandómban: intelligens, kultúrált lény. Beszélni is tud. Igen, ez nagy szó ma már.
Most elment Nyíregyről, elmondása szerint...áh, de hát ki vagyok én, hogy a személyes gondjait ide biggyesszem?
Remélem, reméljük látunk még, Vivi!
Akik ismerenek, tudják, hogy nem kamu vagyok, nem ma.a..er, semmi ilyesmi nem vagyok. Beszámolóim csak a valóságot, a saját, egyéni véleményemet, meglátásomat tükrözik.
Csak ajánlani tudom. Jó szívvel.