Üdv emberek!
Ajánlanátok nekem fiatal (18-26), megbízható, kedves, karcsúbb alakú, nem roma lányt aki élvezi is amit csinál és valamilyen szinten beszélgetni is lehet vele? 😀
Üdv emberek!
Ajánlanátok nekem fiatal (18-26), megbízható, kedves, karcsúbb alakú, nem roma lányt aki élvezi is amit csinál és valamilyen szinten beszélgetni is lehet vele? 😀
Az belefér,hogy "Atyaég"?!
Írd be a nevét a keresőbe. Elég sok infó van róla!
Sziaszttok!
Zsuzsa 37-ről ha valakinek valamilyen infoja van, küldje meg.
Szép napot MT-sak.
Szandra45,Barbara30,Timi45,Szöszi40,szolgáltatókról beszámolót tudnavalaki írni megköszönném.
Lola35-ről egykis infó.
Kedves tiszta a kecó egyszerű a stadion közelében, a kora szerintem több de annyira nem feltünő.
A francia10/8,sex10/8 barátnőfiling az **ak korrektek.
én Gina 23 - nál voltam, amikor Mia néven hírdetett, 10/8. Szuper csaj, csak kicsit unott
de a szőke Mia 27 engem is érdekelne.
jöhet privátban is, köszi
Az a fő probléma kupaktársak hogy a jelenleg hírdető lányoknál a képek 80%-a nem fedi a valóságot. Vagy nagyon régi képek (azóta páran felszedtek 10-20-30 kilót) vagy annyira beállítottak hogy egyáltalán nem tükrözik a valóságot.
Lányok! Töltsetek már fel normális képeket, elhihetitek hogy még talán több vendégetek is lesz ha nem kamuztok annyit!
Utálom azt amikor felmegyek egy lányhoz, elképzelem milyen is lesz a képek alapján aztán amikor ajtót nyit csak nézek hogy mi van???!??
A Világifiú, nick néven voltak hozzáoszlásaim. Egyetlen szavam sem feddi a valóságot , kitalált történetek írtam. Úgy, ahogy a chaten tett Bard kijelentéseim sem valósak . Soha nem voltam , prostituáltakhoz . *** moderálva *** .
A korzós csajok közül a kis Dia28 nekem a kedvenc ! :)
Linett nem egy szépmellű, nem éppen atomfizikus (anno?) foghijas hölgy a Romanov dinasztiából? mert akkor egyszer már elszaladtam előle:))
Valóban nem erős a felhozatal és még arról is kevés az infó...ezért ezt a privis cuccot végképp nem értem...hacsak nem annyira érzékeny vagy ciki az infó inkább kéretik itt megosztani wazze!
Meg is osztanék kettőt akkor:
Dórcika - voltam nála egyszer-kétszer....Zsolóka korábbi beszijére tudnék rágyúrni, mármint, ami azt a jó kis q-s milf arcot és rakétaporszívót megszégyenítő szivóerőt illeti:) Kinézete rendben, dereka, feneke isteni...csókkal, francival jól felhúzott, hálából rendesen minden szögből megtámadtam és dolgoztam rajta sokáig, majd a poppancs is szépen kitágításra került, s végül telepakoltam a finom kis száját...teljesen rendben volt...de a garden str-i lakás tényleg lepukkant kissé, ha még ott rendel, de kit érdekel ez igazán, ha az emberfia jól érzi magát.
Mollyka - ugyanott rendel(t?), mint Dorcika...húsosabb fajta, de arányos, kellemes, jó kemény cicikkel, aranyos pofival...jófej kiscsaj, jól eldumáltunk...a csók itt is keményító hatású, aztán a franszoá még változatosabb, mint Dórcikánál...alig bírtam abbahagyatni:) "rettenetesen" megfarkaltam utána előlről-hátulról, kiváló partner volt, élvezte is rendesen, s ez még jobban felizgatja a férfiállatot...hálából nála is a szájba kerültek az utódok...abszolút jól éreztem magam nála.
Na jöhetnek a beszámolók kollégák :)
Furcsa a hirtelen amugy jó képek lecserélése! Nemde?
Tényleg igaz, most nincs egy jó csaj sem.
Irtam neki privátba, meg van a megfejtés már :)
Sztem Angelin(20)-ra gondol, aki valamikor még egy másik településen hírdetett, és tényleg volt róla vmi ilyen komment
Jennifer 21-ről tud valaki valamit, hogy miért kétes hirdető? (Képei alapján nem néz ki rosszul.) Válaszokat előre is Köszönöm! (Privátba is jó.)
Szia Pysti! Ezt a "faluszéli házikóban hirdető hölgyet" nem valami mesében olvastad? :) Na de viccet félre téve,én személy szerint nem emlékszem ilyenre,de ha hirdetett is valahol,valami faluszéli házikóban valaki,hát szerintem hanyagold. Vannak biztonságosabb,jól bejáratott helyek és lányok,akikről van info bőven itt a fórumon.
Kellemes Bálint napot Mindenkinek4
Ismét kéréssel fordukok hozzátok régen hírdetett egy hölgy valami faluszéli házikóban egyszer olvastam is véleményt hogy járt nála vakai de azt se találom.
Ha valaki infóval rendelkezik ée meg is osztaná szívesen venném akár priviben is.
Szia sose voltam szabina34.Ha nem tudsz valamit inkább ne Irj!
Mint úriember, kérdezem, mégis milyen hasznos információkkal cáfolnád a leírtakat? Mert a pedigrédet tekintve nekem olybá' tűnik, hogy egy = jel kimaradt regisztrációkor.