Nicsak-nicsak visszatért a Dóra!
Nicsak-nicsak visszatért a Dóra!
Gondosan szekesztett, szilikon betétes cici!
Nekem pont jó a cici mérete :)
Gabo30! Biztos úgy van,ahogy mondod,de a képek alapján azért "nagy mellűnek" nem mondanám a Norci21-et. Csinos,vékony az tény,de nálam a nagy cici nem itt kezdődik. :)
Túl szép,hogy igaz legyen? :) Majd írd meg milyen volt,várjuk! ;)
Köszönöm az információt!
foxhunter!
Dia28 nál voltam már kétszer is nagyon tudom ajánlani! Szexi, aranyos,érzéki vele mert nem összecsapja az embert hanem ott is van fejben! A korzós csajok egyike Anettal meg Szöszivel van,igényes lakás normális csajok.Szóval csak Dia28ról tudok írni a másik kettőnél nem voltam.
Teljesen megértem a kritikádat és elfogadom, nem vagyok nagy fórumozó kérlek nézd el nekem. Először nem privátban vártam az infókat mikor írtam, mégse jött semmi. Utána olvasgattam régebbi kommenteket, és többen írták hogy 'privátban küldök infót' (ne kérdezd hogy ki meg mikor írta, nem tudom, de többször is belebotlottam ilyen hozzászólásba) ugyanakkor vannak olyan információk amik nagyrésze moderálásra kerül így nem teljesen tiszta a kép. Mégegyszer mondom, megértem a kritikádat es elfogadom, majd a jövőben figyelek rá hogy a közösség/fórumozók érdekeit is szemelőtt tartsam!
Ui.: akkor itt várok infókat a lentebb leírt hölgyekről minden kedves fórumozótól aki megosztaná!
Érdekes hozzászólás, első lépésként fikázod aki privátban kér infót majd kijelented, hogy te magad sem fogod csak úgy bárkivel megosztani az infóidat...
Férle ne érts engem nem zavar sőt én is így teszem azzal a különbséggel hogy nem fikázok érte mást. Tudod ki mint vet úgy arat.
Méghozzá azért teszem így mert nincs kedvem magas röptű vitába bonyolódni a managementel, vagy más számomra hiteltelen hozzászólókkal.
A kettes pontod hát igen szerencsétlen fogalmazás :) de valljuk be őszintén az odavetett "jócsaj mennyél hozzá" jellegú ajánlásokból nem igazán lehet használható információt levonni.
Legvégül, ne csak a telefon költségét nézd egy kritikán aluli találkozónak.
Üdv!
Gyerekek, most simán lehet, hogy velem van a baj, de kb ezért nem írok a fórumra hónapok óta: Mindenki nyávog, hogy aggyááámá, meg hogy 'privátba'..
Én folyamatosan 'teszelem' az új lányokat, de egyszerűen nincs kedvem írni róluk..
Csak (lapozás nélkül) az első fórum oldalról:
Privátban írjatok elsősorban
- mert? Feleségül akarod venni, mi bajod, hogyha public lesz a válasz?
egy nagyobb információ csomagot
- woow, mégis mekkorát, metrikusan szeretnéd, vagy jó a US standard?
Erdekelne xy 28, yz 28 zx és mz/x
- Miért nem próbálod ki? Komolyan! Egy telefonhívás és meg is van róla a véleményed, amit megoszthatsz! 3x50 forint, és már van miről beszélni!
Baszki ez egy fórum. Egy közösségi tartalomszolgáltatás, ami arról szól, hogy ami hasznos a közösségnek azt megosszuk.
Úgyhogy egyelőre - tekintsük ezt egyfajta alkalmassági tesztnek - csak a közösségi oldalon írok véleményt. Ebben hál'stennek az oldal fejlesztői is támogatnak: Szóval felajálom a lehetőséget, hogy kb. bármelyik (80%) helyi menyecskéről releváns infot adok annak, aki tud kérni (újra segítség: Közösség)
Arcra teljesen rendben van, mint ahogy minden más is.
Zsuzsa 37 nagyon ajánlott, megbízható szolgáltató, nem fogsz csalódni. Képek valósak, rózsák korrektek, hozzáállás szuper, tudás isteni :)
Na értük értük én is átruccannék Debrecenbe. Akár priviben is írd már meg a tapasztalatokat :)
Hali!
Erdekelne Anna 28, Dia 28 Michel és Luna
ha valaki volt mar náluk írjon!
Valaki Anna28-ról privátban tudna adni egy nagyobb információ csomagot(:D), leginkább az arca érdekel hogy milyen, de mindennemű információt szívesen várok a hölggyel kapcsolatban!
Norci 21: Belváros tiszta igényes lakás és fürdő, kényelmes ágy.Ajánlom mindenkinek aki szereti a vékony nagy mellű csajokat
semmi nyafi oda teszi magát rendesen beszélgetős . A képek megfelelnek a valóságnak,sőt élőben még jobb hm ...
visszajáró vendég vagyok, köszi Norci ;)
Képek alapján tényleg nagyon jó csajok, csak most már ha meglátogatod őket élőbe is az kapd amit a képek mutatnak :) remélem nem fogsz csalódni ! Írd meg milyen volt a szolgáltatás amit nyújtottak neked !
Láttátok Debrecenben a két új lányt? Helena 28 és Alíz 28. Megyek a héten, kipróbálom őket aztán majd írok. Ide miért nem jönnek ilyen lányok??? :-(
Sziasztok!
Brigi 25) - ről van valakinek infója? Mert nem sok mindent találtam róla!
Köszi
Üdv
Közben kinéztem pár lányt, név szerint Norci(21), Izabella(23), Anna(28), Melinda(19) elsősorban róluk várok véleményeket es tapasztalatokat (rózsaszálak, hely, megbízhatóság, figyelmesség, átélés stb). Privátban írjatok elsősorban,persze ha más lányt ajánlotok akkor hasonlo kaliberűeket várok, előre is köszönöm :Dd