Sziasztok a fiatal korosztalybol kit tudtok ajánlani aki megbízható?
Sziasztok a fiatal korosztalybol kit tudtok ajánlani aki megbízható?
Sikerült meglátogatni őket? Kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra :)
Anna 28 - képeken Ő van, kor kb valós. Formás csaj, nekem nagyon bejött. Tisztáztunk mindent, és pont azt kaptam, amit kértem. Nem volt semmi negatív, és á*ban is átlagosan jó. Árpád straße, amúgy. 10/9 (minden csak gumiban, ezért a -1 pont)
Fogok még menni.
Volt szerencsém Jenifer 21-hez, a képek nem valósak, ő vékony, és semmi melle! Ő azt mondja Nagyváradi,de ez látszik is! Olyan romás, és időben elég szüköcske!
Sziasztok...Valaki tudna ajálani Nyiregyen egy korrekt csini hölgyet erotikus masszásra? Elöre is köszi a választ.....
Sziasztok!
Zsuzsa37: Belváros csendes részén található. Idősebb korosztály. Többnek néz ki mint 37 arcra, de a teste nagyon jó. A csaj csinos, a melle lógos. Melltartóban vonzó. Csizmában, dögös ruciban fogadott. 1 órára kerestem fel. Finoman érzékien kezdett a dologhoz. Csók a nyaktól egészen le lassan. Francia jó. Nem csak a makk részét nyalogtaja, de be is kapja, közben kézzel massziroz. 1 óra 10 rózsászál. Mindent megtett hogy jól érezzem magam. A végén kértem fejezze be franciával, mindent beleadott. 10/8. Arcra nem olyan szép, a melle se mai.
Anikó: A képeken csinos, de a csaj kb. 15 kg több mint a képeken. Barátnő érzésem volt nála. 1 órára kerestem fel. Egyből bekapta a csaj, de a francia nem az igazi. Jól kezd neki, de később csak a makkot nyalogatja. 2 menet közben jól lehet vele dumalni, közvetlen. De nem kell kerlelni hogy bekapja a csaj. A hasa nagy, a segge is, de összességében nagyon jó. 10/8. 1 óra 15 rozsaszál. Drága, ha karcsúbb lenne több pontot kapna. Meg meglatogatom maskor is.
Keresd az élmény masszázst! A szőke szépség ellazít.....
Szép napot.
Szandra45 szolgáltatóról egykis infó a lakás tiszta rendezet a környek csendes, kedves,szerintem a 45 évnél több a képekhez képest leharcoltabb.
Francia10/6,sex10/5.
Ne hagyd ki! Sok vélemény van róla, hiszen *** moderálva ***
Hmm... nem tudod miről maradtál le ! Az biztos, hogy a két legnehezebben elérhető hölgyről van szó !
Szerencsés vagy!A Ginát kb 1500szor hívtam de még csak a hangját sem sikerült hallanom!Daniellához pedig sajnos nem sikerült soha időpontot egyeztetnem ami persze nem az ő hibája volt mivel neken mindig sűrű a napom!De igazad van mindketten legendás hölgyek csak sajnos már nem elérhető egyikük sem!
Ezzel egyetértek ;)
Már vártam hogy mikor és hogy ki fogja megkritizálni a véleményem!Dóra számomra az egyik legjobb élmény volt az életemben mikor meglátogattam Gréti brátnőjével együtt!Erről beszámolót is rittyentettem!Anikó és Dóra párosnál még nem voltam együtt de nem fogom kihagyni mert biztosra veszem hogy tőlük is egy hatalmas élménnyel fogok távozni!De kíváncsi lennék rá hogy ki a legjobb szerinted a jelenlegi palettán Tomi05!
Ízlések és pofonok. Nekem a két legenda: Gina Diamond és Daniella.
Sziasztok!
Dóránál még nem voltam, de Anikónál többször. Részemről nagyon ajánlott, szerintem maximálisan azt kapod, amiér elmész. Csók alapból, meg úgy egyébként minden. Szerintem arcra is rendben van, ráadásul lehet vele beszélgetni is. Ugyanakkor sokan "cikizték" a súlya miatt, felszedett sokat stb. Lásd, lecserélte a régi képeit nemrég a mostani énjére, ahol tényleg látszik "pár"plusz kiló. De volt mersze hozzá, hogy: "Uraim, így nézek ki most". Kicsit tényleg husibb, mint a régi képeken, de szerinte még igy is elindítja a fantáziát.
Félreértés ne essék, nem menedzselem, csak a véleményemet osztottam meg. Voltam több lánynál, de ezt a szinvonalat kevesen ütik meg. Bár ahogy szemezgetek, van néhány hölgy, akiről jókat írnak, csak én nem próbáltam még....
Tomi05! Kit ajánlanál jó szívvel 20-30 kategóriában összehasonlításként? Gina ok, tervezem mert jókat olvasok róla. Más?
Azért ne ajnározd már ennyire őket mert a végén még valaki elhiszi ,hogy ők a legjobbak. :)) Pedig közel sem....
Azok nem szilikon cicik!hidd el én már csak tudom igaziak szép formás kerek cickók . ha nem hiszel nekem menj el hozzá,cici téma lezárva.
És ráadásként a 2 élő legenda (Dóra és Anikó) egy helyen és egyszerre is szórakoztat akár minket!Kihagyhatatlan párosítás és csak és kizárólag erős idegzetűeknek! Már most látom hogy lesz egy szuper hétvégém!
ok-okozat; vágod? :) Írtam már messzemenő részletességgel hölgyekről, de valahogy elvárom, hogy kapjak is érte cserébe 'valamit'. Ez a valami nem más, mint 'info', ugyanitt. Akik nyávognak hogy ez kell meg az kell, 90%-uk fel sem meri venni a telefont, hogy tárcsázzon. A 10%-ból még kevesebb, aki meg is írja a tapasztalatait - na ez idegesít engem.
Kérdés hogy meddig marad!
Remélem sokáig!