Akkor fedor úgy leamortizálta Kimberlyt, hogy tamáska25 már nem ismerte fel? Hol az igazság?
Akkor fedor úgy leamortizálta Kimberlyt, hogy tamáska25 már nem ismerte fel? Hol az igazság?
Sziasztok.
Én is voltam Kimberlynel, de nem ő van a képeken a szolgáltatása jó. Remélem nem ijesztettem el senkit.
Kimberly27: a képen Ő van, tökéletes test, gyönyörű didkók, feszes popsi, hosszú, fekete haj, plázacica típus. Nagyon kedves, készséges, az előadása is lenyűgöző, inkább érzéki volt, mint PSE. Ráadásul a *** moderálva *** is átlagosak (Nyh viszonylatban legalábbis). Röviden úgy érzem, ismét sikerült kifognom egy aranyhalat. viszont a héten ma van utoljára :(
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e itt ilyet, de a *** moderálva *** volt fent egy csaj stéges tóparti fotókkal, nagy fenék vastag combok nem teljesen magyar. A számát tudja valaki véletlenül ?
Sziasztok. Régebben rendelt egy Csenge nevü hölgy,tudtok róla valamit? Vagy már nem dolgozik?
Ma meglátogattam a kedvenc partneremet Csilla 28-at, tartalmas egy óra volt hm .. jó jó nekem :)
Sziasztok! Ma délután telefonos egyeztetés után látogattam meg Gina (25) nevezetű hölgyet! Lakás tiszta, fürdőszoba rendben. Franciája után kértem, hogy ha nem vár előre egyeztetett időpontban más vendéget, akkor ,még egy fél óráért f*zetnék. A hölgy, nagyon gyönyörű, bájos, mosolygós teremtés, tetoválása szintén nagyon bejött. Bucsúzáskor megígértem neki, hogy hamarosan újra meglátogatom. Összegezve: Aktus 10/10 :)
Lya32-ről valakinek infója? Régend olgozott, de nem találom...esetleg telefonszáma?
Köszi
Anikó 27.
Eleg jo érzés ha egy nő elhiteti veled hogy élvezi a franciát amit csinal. Ügyes és lelkes, tudta mi indit be. Nagy élmény volt.
. . . Lara el is ment, . . . sajnos ;(
Pár emlék:
Zara25: sztem legtöbben már ismerik :D. Gyönyörű, szexi bombázó, nekem a s**e jobban bejött, mint legendás didkói. Kedvesnek tűnt, profi előadással, de valahogy végig az volt az érzésem, hogy siettet, kapkod, az pedig nálam nagy mínuszpont. Emiatt valszeg többé nem megyek hozzá.
Jessyka21: a debreceni angyal. A sok pozitív komment miatt látogattam meg, ezért talán túl nagy elvárásokkal. Valóban közvetlen, kedves, mosolygós, törékeny virágszál, de összességében nekem talán túl szolid volt, viszont az előadás valóban professzionális (bár a PSE kedvelőinek inkább nem ajánlom). Ha visszatér, lehet én is úgy teszek.
Lara27/19: a szőke bombázó rózsaszínben. Elmondása szerint 19, csak a látogatók alacsony száma miatt váltott 27-re (látszólag igaz). Nagyon kedves, aranyos lány, valszeg Ő van a képeken, hihetetlenül feszes popsi, szűk jáde kapu, nagy, természetes dombok, emellett minden póz kedvére való.. összességében egy igazi gyöngyszem, a rózsacsokor mérete viszont szintén átlagon felüli. Csak időnként tűnik fel, tehát érdemes keresni, ha itt van. Csak úriembereknek!
A Tibeti szerzetes rég nem járt erre ! Hiányolom azért...
Nemrég jártam Anett36-nál, nem bántam meg. 1órát töltöttem nála, natúr franciska, aktus gumival. Nálam 10/10. csak ajánlani tudom.
Hali mindenkinek!
Ismét egy friss élmény, Dórcika (31). A képeken így utólag megnézve ő van, bár a valóságban van némi nem szoliban szerzett barnaság, de nem zavaró, kedves, mosolygós lány, kor kb stimmel, bőre finom. Én egy gyors NFVSZ-re *** moderálva ***. Egyéb *** moderálva *** nem emlékszem, de normálisak. De a lényeg: úgy lerendezett, hogy csak na. Jó franciatanára lehetett, bőnyálas, kézimunkát is kiválóan használja, rendesen dolgozik a szerszámon, nem is rosszul. Végül a szájában sikerült frankón a megbeszéltek szerint elmenni. Ha valakinek ilyen jellegű mehetnékje van, nagyon ajánlott kategória.
Szilvi Nyírtelek apróhirdetés!
Nyírtelek mellett található egy faluban.
A hely lepukkantabb már nem is lehetne.
*** moderálva ***
Nem ajánlott !
Szia! Dior mindenképp megér egy látogatást, abszolút ajánlott! Réka pedig messze messze kerülendő! Üdv
👐szio. Reggeltöl vagyis hetfötöl péntekig szalkán leszek.
Megosztanám egy negatív élményemet.
A ***moderálva***között akadtam egy fiatal Miranda nevü lányra, hatalmas negatívum abszolut a nem ajálott kategória
Ha valaki betervezte priviben elmondom a tapasztalatot.
Sziasztok!
Dior, Réka25,Klau22, Ramóna25, Lola? Róluk valaki tud valamit? Milyenek stb? Hely korrektség stb stb ***moderálva***
Már tovább is állt a Dalma :)