Szívesen :)
Szívesen :)
Köszi az információt. Most bemegyek a kísérleti laboromba, hogy valami kezdetleges időgépet összetákoljak, hogy a kérdésemet feltehessem még Zara látogatása előtt ;)
Ugyanakkor nem feltétlenül a helyszín érdekelne, hanem inkább arra lennék kiváncsi, hogy mennyire közelítenek a valósághoz a képei, esetleg a hozzáállása...
üdv és derűs napokat
Ott voltál a Selja közelében szerintem, mivel a Zarával van egy helyen, lehet ha kérted volna be is mutattja neked a Selját :)
sziasztok, itt a Zara-s vita közepette, ha már megígértem, . . . szóval ma felkerestem Zara25-to
Egyeztetés: gyorsan sikerült. 15 perc múlva beszéltük meg. Sajnos pont belefutottam egy traktoros lassításba, így ismételten hívtam, hogy mennyire próblémás, ha késve érkezek. Mivel utánam még nem egyeztetett vendéget, ezért nem volt gond, így folytattam az utam. - Nem szép dolog a késés, de bármikor megtörténhet. Én úgy vettem észre, ha jelezzük, akkor annak inkább örülnek, és jobban elnézik, mintha csak bunkó módon késve beállítunk. Ennek egyszerű magyarázata van: előbbi esetben érzik, hogy emberszámba veszik őket, utóbbi esetben árúként gondolkoznak. Ez teljesen meghatározhatja a hozzáállásukat a vendéghez.
Helyszín: piac közelében ismert helyszín, aki volt már, annak nem kell bemutatni.
Kinézet: nincs mit ragozni. Az a lány nyit ajtót, aki a képeken van, semmi eltérés. a retusált képek is inkább művészibbé teszik a képet, mint hogy mást mutatna a hölgy valóságáról.
Hozzáállás: én olyan napját fogtam ki, amikor kifejezetten kereste a vendég kedvét, hogy kiel.gülve távozzak. Előre megbeszélve egy félidőt vállaltam, de menetközben hosszabításban állapodtunk meg - szerencsérey utánam még üres volt az ideje.
Előadás: itt is inkább p.rno feelinget tapasztaltam, extra a csók, amit szerintem érdemes kérni, mert bemelegítésnél határozottan a véráramlás iránya a faj fenntartási ösztönök felébredése felé tolódik el. Szereti, ha kényeztetik, ámbár szerintem van rajta egy kis plusz színészi munka is, inkább azért, hogy az ember fia jobban felizguljon. Legalább is nekem fontos, akár színészi, akár igazi ez. Ezt inkább pozítivumként írtam, nehogy félreértelmezze valaki azt, amit nem kell.
Összhatás: megbízható, nincs lenyúlás (ámbár én nem is szoktam erre lehetőséget adni), és legalább egyszer érdemes minden ember fiának felkeresni.
üdv és derűs napokat
Adél -ról volt már egy beszámoló, de ettől függetlenül érdekelne, hogy esetleg másnak volt-e tapasztalata vele? Esetleg Sejla -ról valakinek információja van? Ne tartsátok vissza! 1-2 plusz információ birtokában könnyebb lenne döntenem...
Ahol nem futószallag szerűen fogadják a vendéget ott nem hiszem, hogy nagy szerepet játszik néhány perc csúszás! Szóval a hölgy kihagyja a cigi/kévé szünetet,
mert a köztes idő eltelik a fürdőszobában! :) Ha ez így alakul alkalom adtán néha, ezt nem a vendégen kellene "leverni" ! Ahol a futószallag meg nagy iramra van kapcsolva azokat a helyeket el kell kerülni és felejteni.
Szia Zara !
Nos, én nem is szeretném tovább ragozni ezt a történetet, annak külön örülök, hogy a hozzászólásodban megemlítetted, hogy nem rám céloztál amikor a nem pontosan érkező vendegekről esett szó, ugyanis a pontosságra én nagyon szoktam ügyelni, hisz magamtól rabolnám az időt.
Viszont a kommented mindenképp korrekt !
Neked is szép napot !
Szia!
Ő Réka 25 most, aki a vízpart mellett már szalmabálákon is üldögél.
Kinga = Izabella = 0
Teljesen igazad van mindenben, amit róla leírtál. Én is belefutottam annak idején...
:))
Fedor hozzászólásának hatására ma meglátogattam Kimberly27-t.
Egyeztetés: hihetetlen gyorsan ment, rugalmas - persze ha az ember fia is az vele :) - igaz ez talán azért is volt így, mert én voltam a mai ideutazásának első látogatója, hívója. Héten csütörtökig lesz.
Helyszín: állomás környékén. 10 emeletes felújított panel, az ágy szuper. Nagy és kényelmes. Ággyal szemközti szekrényajtó egy nagy tükör, ahol lehet közben mozizni is szemmel, hogy mi történik az ágyon. Szóval látni és érezni egyben :)
Kinézet: egy kis vita alakult ki a kinézettel kapcsolatban. A képek láthatóan retusáltak, de alapvetően a hölgyről készültek. Így azt mondanám, hogy nagyon jóból lett jobbá turbózva. A kor sincs eltúlozva, és a testalkat sem. Egy szóval arányos, tökéletes alkat - persze ez ízlés dolga. Arc és test szempontjából Christina Bella művésznőhőz lehetne hasonlítani. Akár még ő is lehetne . . .
Hozzáállás: inkább p.rnofeeling, mint BF. Keresi az ember fia kedvét, kicsit élvezi is, jó színészi hangok, de nem túljátszottak, így végső soron nagyon izgató. Mindent meg tesz, hogy jól érezd magad.
Előadás: kellemes volt az együtt eltöltött idő, normál dolgokat vállal alapvetően félidőben. Vannak plusz lehetőségek is (gyengébbek kedvéért: extrák), amiket szintén érdemes kérni (pl. NF, csók). Ezen lehet vitatkozni, úgy gondolom, hogy nála megéri, még akkor is, ha otthonról több rózsát ki kell csempészni az asszonynak szánt rózsacsokros vázából.
Összhatás: mint ahogy a vaterán szoktam értékelni: teljes szívból ajánlom az eladót. De mivel nem ott vagyunk, ezért inkább úgy fogalmazok, hogy nemesebb szervem ajánlja. Szóval menjetek, de mivel a héten még egyszer látni szeretném, ezért hagyjatok nekem is időpontot ;)
.. és mint mindig, a leírtak az én szubjektív tapasztalatom alapján írodtak ...
Zara25: ennyire jó reakcióval még nem találkoztam, amit lány írt, egy róla szóló kritikáról. Csak pozítvan tudok róla nyilatkozni. Nekem kedvem támadt tőle, hogy felkeressem, és lehetséges, hogy így is lesz ;)
Üdv és derűs napokat
Szerintem ez inkább vendég-, mint idő-függő. Amikor én voltam, láthatóan bőven volt időd, mégis én is az alábbiakat tapasztaltam. Mondjuk megértem, hogy nem jöttem be neked, 64 éves vagyok, kancsal, kicsit púpos, sánta, a bőröm ragyás, és selypítek is :D. Viszont poitívum, hogy így sem dobtál ki, és én végig jól mulattam :DD
Sajnos én is ezt tapasztaltam. :-(
Szia Kedves Geason! :)
Köszönöm véleményed es valamilyen szinten el is fogadom!
Viszont annyit szeretnek ellene mondani hogy sajnos mostanság igen sűrűn előfordul az a jelenseg, hogy a bejelentkezett vendegeim késnek es igy a következő vendégem ideje lenne rabolva amit sem az adott sem a leendő vendégemnél nem szeretnek! Nem mondom hogy Te ilyen késős ugyfél voltál de sajnos sokszor elég egy ilyen ügyfél és máris borul a napom! :(
Mindezektöl független mindíg próbálom a maximumot nyújtani minden hozzám ellátogató Kedves vendégemnek! :)
Elfogadom a kritikát ha jó ha rossz, mindíg tanulok belölle! :)
További szép napot Mindenkinek! :)
" mivel szinte csak jót hallottam róla és általában ilyenkor csalódik az ember "--Ez nagy igazság !
Olvasva, hogy az elmúlt héten kettő pozitív értékelés is született a Zara-ról úgy döntöttem én is felkeresem. A hölgy valóban nagyon csinos kis tipp-topp szolgáltató a hely is teljesen rendben van.
Viszont a hozzáállás már annyira nem jött be. Az egész ottlét alatt végig érezni lehetett a "legyünk már túl rajta " filing-t. Ez nálam személy szerint hatalmas negatívum. Máoktól is hallottam már, hogy amikor jó napja van, akkor nagyon aranyos, viszont tud nagyon fúrcsán is viselkedni. Én sajnos valószínűleg pont ezt fogtam ki.
Összegezve, aki egy bomba testü csajt keres tiszta,korrekt lakásban és nem jelent számára problémát az esetleg (ha olyan napja van) igen csak gyors futószalag efektus, annak vállalható a hölgy, de én nem keresem többet.
Szia Robilover!Segitenel nekem Cleopatra elerhetosegeben?Esetleg valami plusz info.Elore is koszi.
Dorina 35
pro:kedves, korához képest jól néz ki, nfvsz
kontra: fogazni nem tudom miért kellett francia közben, az elég gáz volt.
nem megyek vissza.
Sziasztok!
Olyan lányt keresek akinél rendes nyelves csókolózás is van. Daniellát hívtam volna a beszámolók alapján, de soha nem tudom elérni. Másvalakit tudtok ajánlani?
Odaát...
Sziasztok makktársak! Egy Adel (23) nevű lányról szeretnék veletek megosztani pár infót. Még a napokban jártam nála és hát mondhatnám eszméletlen volt a leányzó! A képeken tényleg ő van bár élőben mintha csinosabb lett volna de lehet, hogy ez csak az arca miatt volt mert tényleg nagyon szép. Extra kedves, fantasztikus szervízzel, hihetetlen jó franciával. A mellei nem túl nagyok (szóval aki a nagy didkókat kedveli az ne hozzá menjen) de kinek kell a nagy didkó ha valakinek ilyen szervize van! A lakás is nagyon szép, tiszta, rendezett. Érdemes meglátogatni, csak ajánlani tudom!
És ha már itt vagyok valaki küldene pár infót Maya (19)-ről? Jöhet privibe is!
Sziasztok! Kingát (26) nem ajánlom! A *** moderálva ***, amit ő masszázsnak hív, az egy vicc, francia nulla, és elmondása alapján elég durva vendégköre van.
Jessy (apróhirdetés), külsőre jó, jó cickók, elég szótlan, kicsit elvont, rendmániás, lehet még meglátogatom, de elsőre elég furi, de amúgy nincs vele gond.
Cleopátra Masszázs tökéletes. Nálam mindent visz. Kedves, figyelmes. A masszázsa nagyon izgató, kellemes, franciája is tökéletes, beleéli magát.Pár alkalom és szimpátia esetén szex is van, ami nagyon szenvedélyes nála. S**ge nagyon feszes, cickói jók, nem kapkodja el a szexet. CSAK ÚRIEMBEREKNEK!
Valakinek van infója Amelitáról, Lilláról, Vivi (19)-ről?