Micsoda friss husik Dia19, Maya19, kár hogy mára már bejelentkeztem máshová.
De aki tesztelte, irhatna egy pár sort róluk.
Micsoda friss husik Dia19, Maya19, kár hogy mára már bejelentkeztem máshová.
De aki tesztelte, irhatna egy pár sort róluk.
Köszönöm szépen az infót. Meglátogatom a hölgyeket. Majd lesz beszámoló is akkor ;-) Szép estét mindenkinek!
Én voltam mindháromnal lizanal egy éve korrekt öt rózsa volt régen, Bella húsos csajszi nekem bejott francia nagyon tuti, emi sem rossz csak vikendtelken fogadott elég kívül esik, vadregényes;-) angelinnal nem voltam panzió miatt de ami késik nem múlik ;-)
Szeva mindenki. Olvastam nemrég,hogy volt valaki a Mátészalkai csajszinál. Szeretném meglátogatni a hölgyet,csak jó lenne valakitől még pozitív megerősítés. Bella----Lizi? Melyik csajszi a jobb? Köszönöm ha valaki tud valamit.
Pár infó:
Carmen28: belvárosban, ismert kecóban, szép arcú, intelligens höly, kedves, igyekszik, a képeken Ő van. Ajánlott.
Vivi19: szexi kis roma csaj, a szolgáltatás egy rossz vicc...
Anna28: temető környéke, kedves, színvonalas szolgáltató, formás vonalakkal. Csak úriembereknek!
Jessyka valóban egy gyöngyszem, igaz én annyira nem szeretem az ilyen vékony lányokat, de egyszer felkerestem debibe /a fényesudvar egyik utcájában rendelt/ és igazán kitett magáért nagyon kellemes csalódás volt.
Nagyon ajánlott azoknak akik szeretik az ilyen tipusu nőket és azoknak is akik nem, mert meglátják mireképes a jó hozzáálással egy hölgy. Lehet újra felkeresem ha már hozzánk vezérelte a sors. Akkor még azthiszem 19 volt és a vékonyka lány úgy nyelte el szerszámot, hogy csoda, pedig kicsit féltettem filigrán termetét mi lesz vele ha az eksönig jutunk, háát kitett magáért....
Sziasztok! Új vagyok itt a honlapon, a Mia (25) nevű felhasználórol tudtok valamit? Vélemények, tapasztalatok? Előre is köszönöm.
Hétvégén meglátogatom a kedvenc sz*xpartneremet :)
Esetleg még Ninettke meg Micus! Amúgy nem értem, hogy Nyíregyen miért dolgoznak sokkal dr*gábban a lányok mint Db.-ben?!
Makktársak!
Most hazudtolom meg az előző írásomat, járatlan útra vettem rá magam (hál Istennek). Nem tudom mi van velem, ilyen sűrűn nem szoktam ribizlizni, de korábban meg az volt a baj, hogy kevés a beszámoló. Jessyka (21) mától van városunkban, megtetszettek a képei, így ma ellátogattam hozzá. Víztorony környéke, ismert kecó.. adogatják egymásnak a lányok.
So, a hölgy Debrecenből van nálunk a héten. Ilyen szép lányt rég láttam! De komolyan. A képeken ő van, élőben szerintem még szebb. (Debreceni fórumon van pár sor róla, de nem sok). Vékony, magas, nem túl nagy cici (mondhatni kicsi), de a kedvessége és szépsége vitathatatlan. Finom bőr, még finomabb p.nci. Hozzáállás maximális, keresi a vendég igényeit! Egyelőre egyedül van, és minden szolgáltatás alap (csók szimpátia alapján). Anikó után ismét 10/10-es csaj. Aki kedveli a fiatal vékony lányokat, azoknak kötelező..... :-)
Uraim! Hajrá!
Makktársak!
Lehet már kicsit elcsépelt lesz és már írtam is korábban, de sztem megérdemli. Járt utat a járatlanért ne add fel jelszóval ellátogattam sokadjára Anikóhoz (27). Szerintem az egyik legjobb szolgáltató a városban, sok új lánytól úgy jövök el, hogy nem érte meg elmenni, Anikótól még soha. 1. tényleg felszedett kicsit az elmúlt egy évben, de jól áll neki. 2. Hozzáállása ugyanolyan odaadó mint régen, bőre ugyanolyan finom, csókja igazi nyelves, tisztára mintha a szeretőddel lennél. 3. francia tudása vagy fejlődött, vagy az én emlékeim koptak meg, de majdnem elmentem a szájában. Szóval az aktus már nem is volt olyan hosszú :-), teljesen elvarázsolt, mint mindíg. Aki még nem próbálta, hajrá! Nekem Ő 10/10
👌👌👌
szia tudsz küldeni elérhetöségeket?
jó ribizlik amugy?
Jól beszélek Anikó? :)))
☺☺☺☺
Ezen én is agyaltam,hogy tuti túljelentkezés van. Az itt hirdető lányok annyira ki vannak éhezve szexuálisan,hogy szerintem még el is utaznak Nyíribronyba,sőt igaz Ricsi nem kérte,de akár a lányok még honorálnák is neki a szolgáltatást. :)
Tényleg itt van újra! :) Igen,testügyileg abszolut bomba volt,sztem nem sokat változhatott. Nálam mellben ő az első helyezett. :)
nem találom az írást légyszíves ha nem gond oszd meg a tapasztalatod.
A *** moderálva *** találtam egy Miranda néven hírdetőt ha róla van arról is eőre is köszi.
Na ?! Itt a Szofi..... nem is bánom ,mert már volt aki rámírt, és kamus gyereknek gondolt ,aki csak vakokat írogat ki ide :(
Wjdks barátom, vissza tért a kedvenced ..... a Zara :) lehet meglátogatom, testügyileg régen is bomba volt :)