.. amikor nincs fent a hírdetése, akkor nem elérhető, és akkor ki is van kapcsolva a megadott telefon. Tehát addig teljesen felesleges tudni, az én meglátásom szerint. Vissza fog jönni pár napon belül.
üdv és derűs napokat
.. amikor nincs fent a hírdetése, akkor nem elérhető, és akkor ki is van kapcsolva a megadott telefon. Tehát addig teljesen felesleges tudni, az én meglátásom szerint. Vissza fog jönni pár napon belül.
üdv és derűs napokat
Sziasztok
Anna28-ról már többen írtatok, de a hirdetését azóta sem látom!
Hol találhatom meg?
Jöhet infó privátba is!
Sziasztok!
Inez41
Lara37
Eliza35
Esetleg valaki volt már?
Stimmel ! De most egy- két év esetleg plusszba, az szerintem nem zavar senkit :)
szia,
nem értem, hogy a jobb oldalon lévő keresőt miért is nem lehet használni...? Nem egy user írt már róla...
De most jó kedvemben vagyok, ezért leirom hétfői látogatásomat Anna28-nál
Egyeztetés: gyorsan ment. Igaz én már sokadjára jártam nála, és a megbeszélteknek megfelelően, ha nem érem el, akkor ő visszajelez, amikor alkalmas beszélnie.
Helyszín: lassan ő is költöző madár lesz, mivel a fél éven belül ez már a harmadik helyszín, ahol van - igaz ő a városon belül költözik :). A közgáz suli közelében egy 4 emeletes házban van, volt már jobb lakásban is, de én nem ezért megyek hozzá.
Kinézet: mint a képeken. vékony, félhosszú szőkésbarna aranyos teremtés. Kis, formás cickókkal - minden alkalommal megcsodálom ;) A tejcsárdát kedvelőknek csalódás lesz.
Hozzáállás: rugalmas, keresi a vendég kedvét, - vagyis, hogy a vendég kiel.gülten távozzon :)
Előadás: normál sz.xuális kultúra keretében mindenben benne van, NF viszont extra. Igazodik, de szeret vadócabb lenni. Alapvetően BF hangulatban jellemzi, szereti, ha őt is kényeztetik. Első alkalmaknál tapasztaltam egy kis színészetet, ámbár ez lehetett még egy lámpaláz is, mert ez még akkor volt amikor ezt a szakmát elkezdte. Mostanság abszólut nem tapasztalok ilyet. De ez lehet, hogy vendégtől is függ.
Összhatás: Nyh-n nálam a TOP-k TOP-ja. Gyöngyszem, és mint más is írta: csak olyanoknak, akik úriemberként tudnak viselkedni!
De mint mindig, most is jelzem, hogy ez az én szubjektív benyomásom.
üdv és derűs napokat
Nati28-ra hírtelen azt hittem, hogy Léna az. Az alakja szinte ugyan az, a tetoválás is hasonlít amennyire én emlékszem, csak a feltüntetett kor után jöttem, hogy valószínüleg nem ő az :(
Angelin nyíregyi kalandja elég rövidre sikerűlt. Egy fél nap után eltűnt a hírdetése, pedig azt írta péntekig lesz a városban. Mondjuk az alatt a fél nap alatt sem volt bekapcsolva a telefonja amíg fent volt a hírdetése.
Na akkor ezt is tudjuk ..és kösz :) Nullák és kész!
Van az a pénz amiért korpásodik egy hölgy haja!
Na Réka masszőr csaj is ilyen.
Pénzért mindenre rá lehet beszélni.
Nem egy, a két hírdető! :)
Akkor most Kinga 26 és Izabella 23 az egy hirdető ?
Db-ben Alexanal nem jartam, de Niki30 valoban szinte muveszi szinten adja elo a dolgot. Mint egy hangszeren, ugy jatszik :D
Ami késik nem múlik :)
Ha addig senki nem válllakozik rá, akkor következő héten majd kénytelen leszek én :)
Sejlát ma bevállaltam volna, de reggel el kellett utaznom - kis friss levegőt szívók a Radnai-havasok hegyei között, Borsa közelében. Holnap meg mindenkit lenézek, aki lentébb van 2305 méternél ;)
Hirtelen 2 db Inez nevű hölgy is lett kis városunkban. Valakinek valami infó Róluk? A Zara-t értékelő kedves makktársaimhoz Én is csatlakoznék annyiban hogy a csaj teste tényleg jó, arcra is mosolygós kedves, de egy picit éreztem a futó szalag érzést. Ettől függetlenül ajánlott kategória. Szivesen olvasnél hiteles beszámolókat Zara lakótársairól is ( Adel, Sejle).
A Réka pedig nagyon masszőr csaj, Én legalábbis még nem tudtam másra rávenni. Kíváncsi vagyok másnak sikerült e?
Azt hittem ez egyértelmű :)
Debrecen:
1. Alexa29, Niki30 - nem tennék különbséget, mindkettő profi, és csúcsérzés velük. csak más, és más szempontból jó velük.
Nincs második, ott én még nem mentem vissza senkihez, ámbár Bellini vagy Rita20 (mostanság nem érem el) mindig tartalék, ha első kettővel nem tudok egyezni, és pont arra járok.
Nyíregyháza:
1. Anna28 - közelít az előző kettőhőz. Legalább is nálam. Mennyiségben viszont ő vezet - ugye a hazai pálya előnye.
Haza pályán nincs tartalékom. vagy is van: Daniella. De vele még addig sem jutottam el, hogy halljam a hangját. Aki jár felé, beajánlhatna jövő hét szerdára :) Illetve Nyíregyen a vendégeket próbálgatom, és van akihez visszamegyek, ha erre jár: Sissi30, Cindy28, Kleo25, és e héttől Kimberly27 is belépett e táborba.
De hozz kell tenni, hogy a kiemeltekhez sz.retkezni járok, míg a többi egy jó sz.xelés.
Ha a hazai versenyzőket nézzük, akkor teljesen igazad van. Ámbár csak az *lcs*bb címszó miatt nem mennék át. Illetve szerencsére mindig akad itthon is egy-egy utazó vendégmunkás, akit érdemes kipróbálni, még akkor is, ha én speciel nem leszek nála visszajáró - de azt az egy alkalmat nagyon is megéri ennek ellenére :)
Hát mit is írjak:
Réka képei alapján nem masszőr csaj......Abban a ribi szandiban kiváncsi vagyok hogy dolgozik. Ma elugrok hozzá, és megírom.
Debrecenben is bele lehet sétálni dr*ga fadarabba . Nekem ott Nikol 26 a kedvencem. Nem tudom ő van e még!
Tibeti neked van tapasztalatod:Ha egyszer megtennéd rangsorolnád a tőrzs gárdát!
Ez nem olyan egyszerű témakör.
1. egy hét múlva más az indíték már!
2. fel kellene fognunk, hogy nincs idő. A fizika idevonatkozó része egy baromság. Egyszerűen minden egyszerre van, csak az időérzékeltetéssel korlátozzuk agyi tevékenységünket. Nem készülék kell hozzá, hanem az agyi korlátainkon túl kellen látni, és nem megállni.
3. és egyébként is kit érdekel, megkeresem Sejlát, és valósidőben jól érzem magam vele:) - mivel az a pillanat is most van, már most teljesen jól érzem magamat
.. héten nagyon belelendültem, mára is hoztam egy beszámolót :) Mivel a kiszemeltek egyike sem vette fel itt Nyíregyházán, ezért átcsábultam Debrecenbe. Azért itt írom, mert az ottani fórumon már írtam róla, illetve ha valakinek nem gond átmenni, annak egy alternatíva lehet. - ámbár nem biztos, hogy ezen a héten érdemes, mivel a hazaiak és utazók között is találunk gyöngyszemeket...
Alexa29 -Debrecenből - az egyik nagy kedvencem:)
Egyeztetés: mostanság szerencsém van, mert egyből mehetek. rögtön elértem, és már indulhattam is, hogy az 1 órás út után ott lehessek.
Helyszín: Böszörményi úti mekdolcsival szemben, Anita Bellini szomszédságában (most jut eszembe, hogy ő mostanság mintha eltünt volna, de lehet, hogy csak forgat) egy panellakás. Belül rendezett, minden megfelel a célnak. Még szerencse, hogy északi oldalon van az ablaka, mert akkor még jobban melegünk lett volna.
Testalkat: a képeken látható hölgy fogad (ámbár visszatérőként én ezzel már tisztában voltam). A retusálás szerintem rosszul sikerült, szerintem élőben sokkal jobb, mint a képeken. Olyan másfél éve tért vissza, amikor volt még 1-2 kiló súlyfelesleg is rajta, de ezt is leadta, viszont cicire felszedett - a hardveres frissítés kifejezetten tetszetősre és tökéletesre sikerült, ámbár nekem a régi szinte semmi is nagyon bejött. Arcra valakinek nem tetszik annyira, nekem úgy is bejön. Kor biztos több, de jól tartja magát, de ő az, ha száz lenne, akkor sem érdekelne ilyen produkció mellett.
Hozzáállás: egy szóval tudnám jellemezni: PROFI. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit is kapok nála, BF, vagy p.rnofeeling? Vagy a kettő együtt tökéletes mixelésben. De abban biztos vagyok, hogy nem csak a rózsákért csinálja, imád sz.xelni. Normál dolgok, megszokotthoz képest kevesebb rózsákért, extra nincs.
Előadás: zuhi után belépve nem teli el 1 másodperc már érzékien ölel, csókol (nem az a szájra puszi, hanem az a csók, ahol eszméleteted veszted, ha addig az nem történt volna meg), simogat, és elég hamar kézben tartja nem csak a nemesebb érzékszervemet. Így kb. 1,01 másodperc elég ahhoz, hogy csak ott legyek, és agyilag sehol máshol ne járjak, csak ő létezik, a szoba sem már - de talán nincs az agyamban addigra már vér, hogy bármilyen agyi tevékenységet végezzek :) . Szereti ha kényeztetik, több alkalmas tapasztalat, hogy igazán akkor tud ő is elélvezni, ha csak én kényeztetem (de ezzel így van a legtöbb lány). Ha együtt kényeztetjük egymást, akkor bejátszanak műhangok is, de ebben nem is vagyok biztos, mert ítélőképességemet már rég elvesztettem, mint írtam, valahol az 1,01 másodperc után. A.tust is élvezi, szerényen is, de szereti ha rávadulnak közben, főleg amikor a sok utód már olyan készültségbe kerül, hogy kitörni készülnek, mint a Vezúv - szegények nem is sejtik, hogy csapdába kerülnek majd :) Ha a kitörést sikerül kicsit tartani, akkor ő is beér és h.velyi orga.musa van. Ha összejön, akkor az valami .. , CSÚCS érzés. Amikor vége, akkor nem kapkod, nem veszi ki egyből, hanem hagyja, hogy lenyugodj benne. Ámbár erre szerintem neki is szüksége van - végső soron így nem is tudom, hogy most önzetlen, vagy önző.
Egész végig nincs semmi siettetés, egyszerűen csak megtörténik. Nála már az első alkalom is - kb. 3 éve - úgy volt, hogy semmi nem volt megbeszélve, és már az első alkalom is tökéletesre sikerült. Bármikor megyek, ez így van.
Összhatás: ha 10 pontos skálán kellene osztályoznom, akkor kiütné a tetőt, és 50 pontig meg sem állna - úgy, mint mikor nála az 1,01 másodpercben a f.rkam. Nálam csak egy hölgy üti még meg ezt a szintet, szintén Debrecen: Niki30. Csak nála az a baj, hogy egész délelőttre érdemes menni - full kőkemény erotika 3 órán keresztül megállás nélkül - , ezt viszont napokkal hamarabb le kell foglalni, és sajnos ennyi időm nincs mostanság, hogy az oda és visszaúttal együtt öt órám legyen szabadon.
Szóval, aki hirtelen nem talál haza vízeken oyan hölgyet, akivel el tudná képzelni, hogy eltölt egy kis időt, akkor annak érdemes egy kis kitérőt tennie Alexához.
üdv és derűs napokat - mindig gondolkoztam, hogy ez olyan hülyén hangzik itt, ezen a fórumon. Talán jobb lenne így: üdv és finom kielégüléseket - természetesen hölgyeknek és uraknak is :)