Sziasztok!
Itt Nyíregyen ki az a lány, aki mostanság ajánlott kategória? Engem elsősorban az érett nők érdekelnek barátnőfeeling-gel, teljes odaadással. De lehet fiatal barátnőfeelinges 25 felett és nem barnabőrű.
Válaszaitokat előre köszönöm!
Sziasztok!
Itt Nyíregyen ki az a lány, aki mostanság ajánlott kategória? Engem elsősorban az érett nők érdekelnek barátnőfeeling-gel, teljes odaadással. De lehet fiatal barátnőfeelinges 25 felett és nem barnabőrű.
Válaszaitokat előre köszönöm!
Már régóta próbáltam most is csak véletlenül jutottam el hozzá de megerte;-)
Tina 18
Azt hiszi magáról MSZ EURÓPA
Pedig MSZ TANYA!!!
Nem tud bánni a vendéggel a szerszámmal, kapkód, rángat, nyafog. Részemről felejtős.
Ezért szeretem inkább a bevált csajokat.
Ne legyen festmény szépségű, csak értsen a vendéghez. Vissza megyek:
Anikó
Zsúzsa
Anett
Dóra
Gina
Kriszta hölgyekhez. + Dórina..
Benük nem lehet csalódni!
Dorina20-at az aprobol nezte mar valaki? Gondolom, nem lehet nagy durranas, ha ilyen nagy a csend korulotte :)
Sziasztok! van egy lány az oldalon aki cicalány néven hirdet, kamu! Ő egy román lány 26 éves, ! ( ja és nem is hasonlit a képre! Nem ajánlott!
Igen leszek. Kedd estétöl bent leszek. 😋
Én nem látom.
sziasztok!
Tudnátok pár infót írni Heni (24), Ivett (29), Barbara (22) vagy Nikol (24) hölgyekről? előre is köszönöm! ;)
Üdv mindenkinek ma reggel megláttogatam Naomi20 röviden mindenkinek ajánlom ezt a Tündi kiscsajt aki menni akar ma tegye mert utazik el és egy ideig nem lesz na üdv mindenkinek.
Coffee! Gina Diamond a szakma csúcsa. Örülök,hogy neked is sikerült megtapasztalni. ;)
Mikor regisztrált, akkor Kaposváron volt - kis trükközéssel google segített :) , - és ezen a néven regisztrált. De az ottani fórum nem dob ki rá semmit. Szerintem kérdezz rá ott, hátha mégis tud valaki valamit...
üdv és derűs napokat
Sziasztok társak ;-) ma végre sikerült bejutni Gina gyémánthoz hát gyerekek kifacsart mint egy citromot de azért én sem hagytam magam ;-) francia senkihez sem hasonlítható, bomba test gyönyörű arc. Aprót is szamoloknak nem ajánlott, perkalni kell de itt kapsz is bőven érte ;-) csicseg csacsogot maszirozott kedvem kereste én meg az övét mindenhol csak az a fránya óra elrepült hamar de ő az a ahol ezt tényleg sajnálod a legjobban ;-) csúcs egyszerűen ;-)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Valakinek van e infója Csilla28 ról?Sok jót hallottam róla, de nem látom fent
Anna28 visszatért, most már keresheted :)
Dorina 33
Minedn téren ajánlott csúcs franciával
Meglátogattam Maya 19-et.
Lakás rendben, környék rendben, és itt vége is. A képeken Ő van de a has erősen retusált. Francia csak gumival 10/1. Erősen nem szereti 10/1. Végig csendben alig várja hpgy vége legyen. Biztos nem fogom ismét keresni.
Maya19-et még senki sem látta?
sziasztok, annyira dicsértétek legutóbb, ezért meglátogattam Jessyka21 -t, aki Debrencenből vendégeskedik nálunk.
Egyeztetés: mostanság szerencsém van, akár olyat hívok, akinél voltam már, akár olyat, akinél még nem, gyorsan sikerült egyeztetnem, Jessykával is így volt. De gondolom, hogy valójában nem erre vagytok kiváncsiak :)
Helyszín: állomás környéke, a nyírségi Gangesz partján várja a vendégeket. A laksá az itt megismert felújított panel, hatalmas ággyal (jobb oldali kisszoba).
Külső: képek a valóságnak megfelelnek, semmi átverés nincs a képek és a valóság között. Fiatal, vékony, bársonyos bőr, aranyos kis cickó, finom p.nci. Tejcsárda mániákusoknak csalódás lesz, illetve nagyon vékony alkat - ami az én tetszésem szerinti, de aki nem szereti a vékony lányokat, szerintem egyszer annak is érdemes megnéznie. Ámbár ki tudja, elvégre nekem hiába mondanák, hogy egy testesebbre, hogy egyszer annak is érdemes megnézni, aki a vékonyakat szereti...
Hozzáállás: keresi a vendég kegyeit, illetve olyannak javaslom, aki határozott, és írányítani szeret. Én inkább szeretem követni a hölgy útmutatásait.
Előadás: normál sz.xuális kultúra keretein belül minden (csók szerintem nincs, legalább is ezt nem jött elő, de az is lehet, hogy nem is mondott ilyet - elég halk volt a telefonom, mikor beszéltünk). Kellemes együttlét.
Összhatás: fentebb említettem, hogy én szeretem, ha írányítanak, és általában minden hölgy képest ilyenre egy pasival szemben. Vagy nem volt meg a kémia, vagy csak még a fitalaság miatti rutintalanság miatt volt, de voltak időpillanatok, amikor úgy hirtelen megakadt minden, hogy hogyan tovább, tehát nem olyan olajozottan ment a dolog. De semmiképp nem bántam meg, hogy meglátogattam. És mindenképp az ajánlott kategóriába sorolom őt. Kezdők ne feltétlenül náluk kezdjék, ámbár ha kialakul a kémia, akkor bármi lehetséges.
Mint mindig, most is ez az én szubjektív tapasztalatom.
üdv és derűs napokat
színvonal nem változott, de az utóbbi évben felkerült jó pár kiló, de ez látszik a képeken is. De tudtommal ő is költözött mostanság, egy kis vadabb előadás miatt, amelyet a szomszéd "s.x élőben" rádiómüsor keretében hallhatott, annak ellenére, hogy bekapcsolta volna a rádiót :)
üdv és derűs napokat
Kit tudtok most ajánlani Nyíregyházán aki a topban benne van, megbízható!
Régebben Anikóhoz jártam, nem tudom nála változott-e a színvonal!