Aztán ne hallgasd el a tapasztalatokat! :-)
Aztán ne hallgasd el a tapasztalatokat! :-)
Hmm... a Heni24 képei bejövősek, "mellesleg "nagyon jó :) a héten leccsekkolom mindenképpen !
Sziasztok!
Masszázs hirdető lányokról infó? Privátban is jöhet!
Nati 29 el vigyázni. Csak a duci csajok kedveloinek. A kepei nem valósak! A Franciaja viszont eleg jó....
Volt valaki ennél a Nikinél? Ki ez? Ez egy régi hírdetés, de ez nem az a csaj.
Helo. Korzo kornyeken megbizhato lany van?
Kimberly27 - ő szerintem bele fér a megadott helytartományba. Azon az utcán van, amit egy híres magyarról neveztek el, aki lusta volt letenni a nagy botot, és így a keze helyett a nagy bottal mutatta meg, hogy merre van Buda :)
Pár értékelés született róla, nézz utána. Hétfőn csak 14 után keresd (ha nem vennéd észre a hírdetésében...
üdv és derűs napokat
Sziasztok.Jósavárosba kit tudnátok ajánlani?Előre is köszönöm.
Lesz egy kis dolgom Nyíregyházán, kihasználnám az alkalmat. Az autóbusz állomás környékén vagy max. 1-2 km-es körzetében van valaki? Privátban is jöhet, ha érzékeny infónak számít, nem szeretném végigtelefonálgatni az összes szimpatikus csajt, hogy merre van. :)
Carmen28
Kép kor közel valós, szép csaj, az *nyagi után elküldött zuhizni, fürdő szép, tiszta, akárcsak a lakás.
Visszaérkezve simi, és nekilátott. Francia jó, viszont úgy rémlik telefonban azt mondta h natúr, kölcsönös franciska van, ellenben egyből gumit húzott. Lent nem lehet simogatni, mellét detto.. nyíregyházi átlagtól kb +2 rózsával magasabb, így nem hiszem h visszatérő leszek
Sziasztok !
Héten látogatásom tettem Csillánál.
Én csak jót tudok mondani róla a képen szereplő lány fogadott és nyított ajtót és végig kedves és aranyos volt a kedvemben próbált járni.beszélgetni is lehet vele bármiről legyen is szó és ha mindenki ilyen lenne mind a Csilla nem lenne semmi gond sem.
Javaslom a kereso'' haszna'lata't.
:) Mennyire igazad van! Pedig ha valakinek, akkor Zsuzsának biztos nincs szüksége ilyen trükkökre. A vendéggel kedves, technikája rendben van, alakját sokan megirigyelhetik, vékony lányokat favorizálóknak kötelező (de legalábbis nagyon ajánlott) elmenni hozzá.
Egyszer jutottam el hozzá, azóta nem tudom elérni. (néha foglalt, máskor hosszan kicseng, munka közben nem foglalkozik a telefonjával)
.. nem annyira probléma ez. Alexa29 az örök ifjú, úgy, mint Niki30 is évek óta megálltak időben. Viszont ők azok a szolgáltatók, akik olyan minőségi és profi szolgáltatást nyújtanak, hogy ez csak maximum kis légypiszoknak számít, hogy mit írnak az adatlapjukra évek számát illetően, illetve ami gyakorlatban valójában. Egyébként meg sok 30 körüli megirigyelhetné őket, mert jól karbantartják magukat.
Olvasva Zsoloka élménybeszámolóját, hát kénytelen leszek időt szakítani rá én is ismét :) ...
üdv és derűs napokat
Mia28: nagyszeru testi adottsagokkal megaldott No, a kepeken O lathato, raadasul a megadott parameterek is korrektnek tuntek. Nagyon kedves, finom, figyelmes holgy, uriembereknek kifejezetten ajanlatos egy kis idot eltolteni a tarsasagaban ;) Tulsagosan tele leven a szokasosnal hamarabb vegeztem, de - a nyh-n megszokottakkal ellentetben - O ajanlotta fel, hogy megmassziroz, es abban is nagyszeruen teljesitett. Jovo szombatig erheto el varosunkban.
Sziasztok!
Múlt héten meglátogattam Rami 19-et. Nagyon aranyos, csinos, kedves leányzó. Odaadó mindent úgy csinál, hogy neked jó legyen és nagyon finoman kényeztet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyon fiatal, remélem nem fog ebbe belefásulni és kiégni, hanem még idjében fog tudni váltani.
Tud valaki ajánlani fiatal vékony lányt aki popót is vállal?
Üdv.
R.
Mia 28
Régen várom már, hogy egy ilyen szőke ciklonnal talalkozhassam. A képeken ő van. Extrakból lehetne több.
Sziasztok!
Múlthéten voltam Melindánál 28, nem ajánlott kategória!
Ne bántsd, kicsit félénk :-)
Dia 19!