Tímea (19) - Székesfehérvár, azt a k**va mi csecs van ott. Sajnálom őket.
Tímea (19) - Székesfehérvár, azt a k**va mi csecs van ott. Sajnálom őket.
Csak egy megjegyzés az értelmetlen vitához. Szó sincs arról, hogy mindent megtehetünk! DE! Azért legyen már minden úgy ahogy mi szeretnénk, hisz ezért f**etünk!
sokan beleesnek abba a hibába, hogy attól mert mi ffiak adjuk rózsákat az nem azt jelenti hogy mindent megtehetünk
Ugyanúgy két fél kell a jó randihoz, mert hogyan lehet ahhoz fapofát vágni, pláne barátnő feelinget ha a partnernek ennyi nyűge van?
Barátnő nem sokallna be? Meg ahogy olvastam a kommenteket a két fél kb. lezárta már a dolgot, de te mintha újból akarnád kezdeni.
Unatkozol látom,te nem voltal nalam, úgyhogy nincs mit megbeszelni.Aki meg volt , vele mar megbeszeltem.
Olvasd el mégegyszer amit írtam.Üdv
:)
A fórum azért van, hogy kibeszéljük a nálatok tett látogatást, nem azért, hogy te sértegesd a vendégeket!
Nem tartozok neked elszamolnivalóval, hogy engem kérdőre vonj.
Diszkréció a vndg részéről is kellene lenni, ami nincs meg, mikor adjatok veszítek a face lapokat, címeket kiírtok,..Már le lett írva, csak kiszedtek nem írom le mégegyszer.beazonosítani meg azt lehet aki az átlagtól eltér.Nagyon sokan voltak nalam, akikről azt sem tudom kicsodak.
.Nem hinném h negatív pontot szerzek,de ha igen is, engem itt ismernek.Talalkozom azokkal akiket ismerek.Amit itt levagott, nekem nem kell a *moderalva* tartsa meg.
Leírtam az álláspontomat.
Majd mindenki eldönti maga.Nem kívanok többet ezzel foglalkozni, mert már unalmas..:) Dior
Ízlések és pofonok. Nálam nem az verte ki a biztosítékot, amit Zsoloka írt, hanem az a nemtelen "védekezés" Diortól, ami semmivel nem magyarázható. Ha Dior igazat írt, szégyellje magát, mert az elvárt diszkréciót ez súlyosan sérti, ha pedig nem igaz, akkor a hazug lejáratása miatt szégyelheti magát.
Sosem voltam Diornál, semmilyen tapasztalatom nincs felőle (nem az esetem a képek alapján), de hogy egy ilyen megnyilvánulás után "márcsakazértsem" mennék hozzá, az biztos. Ehhez pedig Zsoloka személyének, stílusának vagy véleményének nincs köze.
Ja tud olyan Nőről is dicshimnuszt zengeni akitől engem speciel a hidegveríték verne ki ha meg kellene látogatnom!
Sziasztok!
Nem akarom Dior-t védeni, de fogom. :-) Én speciel kiválóan éreztem magam Nála, vele! Ugyan én adtam a rózsákat, mégsem gondolom, hogy egyéniség nélkül kellene követnie a parancsokat.
Ajánlom! Igényeseknek, intelligenseknek, stb.
:-)
Neked meg felesleges Zsolokát flamelni. Te adtad a rózsát vagy ő? Na, akkor legyen is úgy, ahogy vendég kéri!
Szerintem csak plusz negatív pontokat szerzel, ha egy vendégedről intim dolgokat árulsz el, még akkor is, ha igaz lenne, amit írsz. De mégis, mit gondolsz? Érdekel minket, hogy valakinek meddig tart és hányszor áll meg közben?? Ebben a szakmában alapnak kellene lennie a diszkréciónak!
Mellesleg, még mindig hitelesebb Zsoloka, aki ha elkap egy jó szériát, heti több lányt is meglátogat és osztja az infot, mint a tied, ami csöpög a rosszszándéktól!
Felesleges többször leírnod..én a véleményemet elmondtam.Látom nem tudsz már mit kitalalni..:D
Tegnap este én is utánna jártam nagyjából az új csajoknak :) és most is ugy gondolom ,hogy " nem minden arany ami fénylik " de vannak kivételek azért :) a Mónikás info meg jól jött...
Szia
A hirdetésben szereplő képekből több nem a jelenlegi állapotot mutatja, ezzel felrevezeted a népet.
Nem vagyok Vin Diesel, csak egy videki lángoskepű parasztkolyok.
Nyiregyházán biztos és tiszta csajt ki tudna ajánlani?
Kedves Zsoloka!
Nem keverlek össze senkivel, mert te ezerből egy vagy!.egyebkent is tudtam, h ki vagy, de látom ez még mindig nem esik le..
Valóban komikus volt, ezért is szóltam rád...😋😋😋
Üdv, Dior
Duci lennék? Az komoly. De szerintem a súlyom ki van írva hirdetésbe! El kellene olvasni a hirdetést..nem csak a melleket meglátva egyből hívni. Ja amúgy meg te biztos Vin Diesel vagy! Na pá
Ennyi új csaj ami most van Nyíregyen :) mi van itt most makktársak ?! Na de... mint tudjuk, " nem minden arany ami fénylik " :) csak óvatosan.....
Szia!
Legutóbbi tapasztalatom alapján ajánlam Rami 19-et, gyakorlatilag az általad megjelölt hely szomszédságában.
Üdv.
R.
Sziasztok. Valaki eltudja érni Angelint Szalkáról? Napok óta hivom és nem érem el.. És mar csak 2 napot vagyok ithol. :/
Szia, 1 percenként megálltál, jajj ne..pihenjunk stb.elhiszem h vki hamar els*l, akkor órara kell menni. ebből állt az egesz, jajj. ne..varjunk...ezt csinaltad..ne ne varj..pihenjünk...Erre ne haragudj de nem vagyok kikepezve....ha meg vki egyszer ketszer haromszor mondja oke, de h folyamatosan hozzad nyúlni nem lehet, mert folyamatosan alljunk meg..így nem lehet normalisan szxelni.De ha mondod a telefonban, h szx közben szeretnel 10-15 x megallni, akkor ide sem hívlak.atfutott az agyamon közben, h te lehetsz az , a híred megelőzött...:)
Üdv Dior