Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy volt-e már valaki Pati 30-nál???
Ha esetleg van valakinek valamilyen infója azt megköszönném!!
Előre is köszi!
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy volt-e már valaki Pati 30-nál???
Ha esetleg van valakinek valamilyen infója azt megköszönném!!
Előre is köszi!
Jessyka 19
Nagy hátrány, ha valaki nem szeret franciául ebben a szakmaban. Farok és száj törölgető fél percenkent. nem volt meg a kémia sem.
Nem gondoltál még arra, hogy Karinthy-n és József Attilán felnőve költői és/vagy írói pályára merészkedj? :-))
Szindbád megállt az 5/a ház előtt. Az udvar fáit befutották az ősz színei. Becsengetésére kiszólt Jessyka, hogy várja őt a harmadik emeleten. Szindbád elmosolyodott, hiszen járt már ott és annyira megfogta a lány szépsége, hogy a langyos időben újra odakívánkozott. Most is megcsodálta sudár, karcsú termetét, melegen fénylő barna őzszemét. Csókját kellemesnek találta, első ízben nem volt alkalma megkóstolni. A lány szorgosan kedves volt, kereste hősünk kedvét. Szindbád megcsodálta a lány kicsiny kebleit, kerek tomporát, majd kedvenc szórakozásának teret adva hátára fordította. Ajkaival illette gyermeki kelyhecskéjét, melyet az új módi szerint teljesen simára beretvált. A következő 10 perccel szinte megajándékozta Jessykát, végül „együttes közreműködéssel” hozták létre a boldog pillanatot a lány remegő testében, amelyre első alkalommal hiába várt. A leányzó kissé megpihent Szindbád vállán, majd ugyanabban a testhelyzetben simogatni kezdte ágaskodó tagját. Hősünk bíztató pillantására lágy ajkaival fonta körbe azt, s kényeztette perceken át. Szindbád közben tenyerébe vette a lány hihetetlenül kemény kebleit. Másik kezével újra felfedezte a kis nedves zugot a sima combok között. Következett a lovaglás, melyet a szűk kelyhecske, s a látvány, ami a férfi előtt jelentkezett, felejthetetlenné vált. A beteljesülés után a megérdemelt pihenés közben udvariasan feltett néhány kérdést, s oly jól elbeszélgettek, hogy közben meg is feledkezett az idő rohanásáról. A lány egy szóval sem utalt e visszásságra, sőt megígértette a férfival, hogy még visszatér hozzá. A férfi köszönt még az ifjú lány lakótársának, ki Zita néven folytatja eme ó foglalatosságot. Szindbád kilépve a ház kapuján így sóhajtott:
- Köszönöm, uram, ezt a szép délelőttöt.
Valódiak...Bővebbet priviben....
Szia!
Nekem arc alapján azonos azzal a csajjal, aki korábban a ***moderálva*** hirdetett "25éves fiatal lány sz*pást vállal" jeligével, igaz azokon a képeken nem volt tetoválás, de a parókát és minden egyebet leszámítva szerintem 60-70% az esély, hogy ugyan az a két csaj. Ha jó a megérzésem, akkor nagyjából stimmelnek a képek bár csípő tájékon van egy kis retus.
Mindenkinek így kellene csinálni!! Ha nem azt kapja az ember amit hírdettek akkor szóvátenni, és otthagyni a pi...ba! Akkor talán eltünnének az ilyen szolgáltatók!!
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni, hogy Emie fotói "igaziak" vagy sem. Valakinek esetleg volt már tapasztalata vele?
Köszi
Lacc
Isteni szerencse hogy vagytok és osszátok a tapasztalataitokat. Rengetek kellemetlenségtől megkíméltek minket.
Köszönjük srácok ;)
Mindig lebukik nagyon hamar a csaj :)
Izabella felejtős!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Sanya79!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható!
Köszönjük
Sziasztok. Jessyka 21, Jenny 20, Melani 26, Izabella 23-ról tudtok mondani valamit? Melyiküket érdemes meglátogatni, vagy esetleg tudtok mást ajánlani?
Dorka 27
Vendégeskedik,elvileg.
Külsőre pont a zsánerem, nagyon takaros. Hozzáállás közepes, minden mással el van foglalva, kapkodja a telefont, idő szűken mérve. NF nincs.
Egy patront megért.
Nem megyek vissza.
Dalma 33
teltebb nők kedvelőinek. hozzáállás dicséretes. kedves. lelkes, csinálja, akarja. NFVSZ miatt mentem, megkaptam.
Nem megyek vissza.
Zsoloka, nézz mindig magad mögé! Ezer hálám üldözni fog :)
Mai lefoglalt időpontomat visszamondták, így hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy másik hölgynél keresek akkor vigaszságot. Zsoloka hsz-e hozzájárult, hogy Gaby26-t válasszam.
A Zsoloka által tömören, de annál több információt tartalmazó beszámolóban leírtakat tapasztaltam én is. Így nem is húzom a szót: szép hölgy, profi színdarab, és tökéletes együttlét. ...az én szubjektív nézőpontomból nézve persze :)
üdv és derűs napokat mindenkinek
Sikerült eljutni Ivett (30)-hez. Mindent egybevetve eddig Ivett jött be a legjobban. Nekem tetszik, szerintem nagyon szép. Képeihez viszonyítva nagy különbséget nem láttam a valóságban. Lehet, hogy korábban vékonyabb volt pár kilóval, de most is bőven belefér a sportosan vékony kategóriába. Nem csontkollekció. Néhány év plusz lehetséges, de nem találtam sokkal idősebbnek, így nem is foglalkoztam a korával. +2-3 évre nem adok. Alakra olyan mint a képeken (sok fiatal megirigyelhetné), arca szerintem szép. Hosszú, fekete haj, tiszta kék szem, alacsony, sportosan vékony testalkatú, nagyon dögös.
Párszor telefonáltam, helyszínen (stadion környéke) kb. 15-20 percet megváratott, de szólt hogy készülődik, ennyi idő kell neki. Ezt betartotta, tovább nem váratott, ennyit megérte várni.
Gyors zuhi után megegyeztünk az egy órás csomagban (*** moderálva ***, csók, NF (de nem NFVSZ), KF, 2 aktus). Kicsit feszült voltam, hamar kézbe vette az ezredest, majd francia-szóló. Szólt, hogy végig szájba nem vállalja, okés, ebben megegyeztünk, megnyugtattam hogy szólok, ha esetleg úgy lennék. Nem nagyon irányítgattam, láttam hogy tudja a dolgát, hagytam érvényesülni. Tapasztalatom szerint (hacsak nem kezdő / tehetségtelen a hölgy) ilyenkor jobb furulyaszólót kapok, mintha megzavarnám az irányítgatással. Amikor éreztem, hogy mindjárt végem lesz, szóltam, hogy kölcsönösben is szeretném, ez a kis pillanatnyi szünet pont kellett.
Hanyatt feküdtem, ő rá ült az arcomra. Huhh, csodálatos és finom. Kis pici puncija van, szemre is szűk, kis szeméremajkakkal. (Nekem jobban bejön ez a fajta punci.) Tekergette is magát szépen, szinte beleült a nyelvembe. Kb 10 perc után jeleztem, szeretném ha meglovagolna. Szemből rámpattant, így láthattam az arcát is. Csinos, sportos alakja van. Mellei kicsinek mondhatók, kicsit puhább, de még nincs megereszkedve. Szűk puncija van, na meg persze lovagolt szépen, mozgott a csípője rendesen. Tetszett neki (vagy jól adta elő, lényeg: lássam rajta hogy "élvezi". A fatuskó-típus lelankaszt). Nem vinnyogott, hogy ezt ne vagy ide ne nyúljak, azt nem szabad. Újabb 10 perc után kicsavart az utolsó cseppig.
Innivalóval kínált, el is fogadtam. Pár percet beszélgettünk, általában nehezen találom meg a szót, de vele nem volt ilyen problémám. Ritkán van meg ennyire az összhang, főleg az első találkozásnál.
Egy órára mentem, így lett volna még egy aktusra lehetőség. Mondtam hogy teljesen kicsavart (amúgy is tele volt a puttonyom, kiéhezve mentem). Mivel belefértünk a félórába, így nem húzta az időt az egy óráért (plusz p*nzért). Kedvesen felajánlotta, hogy ha gondolom, akkor csak a félórát f*zetem ki, majd máskor ha jobb formában leszek, megpróbálkozunk az egy órával. Ez a gesztus nálam feltette a pontot az i-re.
Abszolút látszik rajta, tudja a dolgát, és tisztában van az elégedett, visszajáró ügyfélkör fontosságával. Nem lehúzós, nem akar hamarabb kidobni. (TV-n van digitális óra, nem feltűnő, diszkréten ellenőrizhető) A félóra *** moderálva ***, nem is akarta elcsalni a visszajárót.
Nálam Ivett 10/9. Technikailag rendben van, kinézetre szintén. Utcán simán utána fordul a legtöbb férfi (szerintem).
Akinek bejön az alacsony, sportosan vékony testalkatú, majdnem milf kategória, akkor ajánlom. Egyéb esetben keresgéljetek tovább nyugodtan, legalább könnyebb lesz visszamenni Ivetthez. :)
Sok szerencsét!
Köszönöm a tippet! Daniella és Rami továbbra sem akar összejönni. Ivett képei is bejönnek, mindjárt fel is hívom, tud-e fogadni? Ha eljutok hozzá, beszámolok róla. Remélem sikerrel járok!
Üdv sorstársak !
Urak, aki esetleg hajlamos arra a"betegségre"amelyre én, miszerint kinézel valakit, de ő pont nem ér rá vagy ajánlatot kapol valakire megbízható forrásból, de mire mennél már pont nincs fent a hírdetése, akkor nektek Tesók van egy tutti ajánlatom.
Korzó mögötti sokak álltal ismert kecó, jelenleg saját szerény véleményem szerinti mester hármas tevékenykedik ott. Szerintem, ott 90%-nk megtalálja amit keres.
Akik a pörgős milf kategóriát kedvelik azoknak az Anett 37 adott.
Akik inkább a vékony pici,csini ,fiatal csajokat helyezik előnybe, azoknak tökéletes választás a Rami 19.
Illetve az összes többi punci vadásznak, akinek esetleg ez a két kategória mégsem jönne be ott az Anna 28.
Urak akinek ezzel újat mondanék higgyétek el ezzel a három csajjal nem lőttök mellé. Természetesen ezek saját vélemények, de büntudat nélkül merem a hölgyeket ajánlani.
Van Daniella! :)
.... Csak sajnos elfoglalt, szinte elérhetetlen telefonon. Rami szintén. Pedig régóta várnak már a bakancslistámon.
Ivett30
A stadion környékén rendel félidő *** moderálva *** és ebben benne van alapban csók,ami tényleg csók és a NF, ami 10/8
A jépeken valóban ő van de a kora több lehet olyan 38 és plusz 5kg,ami a seggén landolt. Aki szereti a formás nagy segget és egy nem lehúzós helyet akar kifogni annak tuti ajánlott kategória.
Már többszöri látogatásomkor is mindig meg voltam vele elégedve.
Hajrá makktársak :)