Sziasztok! Valaki tudna tanácsot adni Beatrix 21 leányzóval kapcsolatban? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm.
Sziasztok! Valaki tudna tanácsot adni Beatrix 21 leányzóval kapcsolatban? Nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm.
Cruz 25 .. Sok névvel hirdetett már, Petra, Kriszta 22, Bea, utóljára Helena 26 névvel,, Felejtős!! szép csak sz*rt sem ér ,,
Pati (30): Stadion környéke, átlagos rózsaszál, alapban csók. Baromira kedves, odaadó, tényleg megtesz mindent a vendégért. Gyönyörű lány, álomcickókkal. A testalkat 'normál' az adatlapon meglehetősen szerény, sok hirdető 'vékony' lány szeretne csak ennyire 'normál' lenni. Szerintem az mostani hirdetők közül (akiknél voltam) neki van a legtökéletesebb teste. Barátnő fíling adott + nem néz ki 30-nak - ami igen ritka ezen a területen.
Nem volt minden passzentos, mintha hiányzott volna a kémia, de részemről mindenképpen ajánlott, én biztosan visszamegyek hozzá, hátha csak nem a legjobb napja volt.
akkor mindenre kell keresni! Pl. Zara telefonszámát használja Gaby. És még a régmúltból ismerek pár ilyet, hogy továbbadták...
elírtam puncipecer hozzászólásához írtam
Pucerpicer-hez akarok hozzászólni
Szerintem nekünk kanoknak nem elég a leányzá nevét és életkorát megadni, hanem füzzük hozzá a telefonszámát, ugyanis a telefonszámot nem lehet cserélni ellenben a névvel
PL.: Virag30 +36305***moderálva***
Ha beírod a FŐ keresőbe a fenti számot akkor biztos ahoz a lányhoz fogsz jutni akiről szó van a fórumban.
Ennyi.
Cruz25- ről tud valaki valamit?
ki az az a nö engem ėrdekel?
ami másnál alap nála extra nem éri meg így szerintem
Nem túlságosan szép a leányzó, de amit telefonba mond, az úgy is van. Lelkes, technikás, ajánlom, ha nem zavar, hogy nem a világ szépe.
Dórcika 31
kéró közepes, a képeken ő van, nagyon jó francia, vsz sem maradt el. lelkes, csinálja, akarja..
ajánlom.
Helló mindenkinek! Teljesen egyet kell értsek Puncipecér hozzászólásával! Itt Nyíregyházán hamar be lehet nézni egy két csajt. Sok olyan csajszi van,aki fent van már 2-3 éve és egy beszámoló sincs róla. Like meg több tíz is. Hát akkor így indúljon neki az ember :-) Nehéz sokszor! Szép estét.
Sziasztok.nyiregyházi csajok közzűl kit tudnátok ajánlani. Aki kedves aranyos,barátnő filingje van. Ha tudnátok ajánlani valakit,valakiket azt nagyon megköszönném. Várom a válaszokat.
Sziasztok !!! Szeretnék egy vékony fiatal csajszit, aki odaadó kedves , nem nyafog , és nem dob le magáról fél óra helyett negyed óra után ,és beéri kisebb csokorral !!! Kinéztem Tyna 24-et , Hanna 19- et , róluk nincs beszámoló !!! Ha volt már valaki írja már még hogy mire számíthatok !!! Természetesen minden fiatal csajról jöhet véleménye priviben is !!! Rami- ról ne írjátok mert tudom hogy profi !!! Hozzá készülök csak őt nehéz elérni , ezért kéne néhány alternatíva aki szintén tuti !!! Pedra 24 a sárga ruciban hirdető is érdekelne hogy most ő az erdélyi csaj vagy nem mert ugye van belőlük szebb napokon 4-5 is !!! A válaszokat várom priviben és nyílvánosan is !! Előrre is köszi !!! Tisztelt vl szerkesztőség !!! Mi nyíregyiek hiába használjuk a keresőt, mert ha valakiről jön egy két pozitív beszámoló másnapra a kedves brazil szolgáltatók azzal a névvel hárman is hirdetnek ráadásul több néven is !!! Nyíregyházi a 70-80 szolgáltatótól 20- aki korrekt !!! Ezért kérdezünk egymástól hogy ki a tuti és ki kamu !!!
Már elég régen nézzűk, mivel volt itt már nagyon sok névvel, Petra, Kriszta 22, Bea, utóljára Helena néven, Zsoloka tudna róla mesélni, vagyis már írt róla többször is a fórumon.
Cruz 25-öt nézzétek meg, baromi jó melle van
Pontosan.
Jessyka21 telejesen más mint a Jessyka19 :)
Tisztelt dean!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható!
Köszönjük
sziasztok. Bogarka nevu leanyzorol erdeklodnek milyen a holgy? Telefonba kedves *rai es szolgaltatasai felkeltettek erdeklodesemet. valaszaitokat elore is koszonom
Jessyka 21 most épp Debrecenben érhető el. :)