Sziasztok!
Valakinek van valami véleménye a Brigitta 58 nevű hölgyről?
Válaszok jöhetnek privátban is.
Előre is köszönöm.
Zozy80 · Újonc · Sziasztok!
Valakinek van valami véleménye a Brigitta 58 nevű hölgyről?
Válaszok jöhetnek privátban is.
Előre is köszönöm.
Nálam sem jött be
Üdv Makktársak. Thai masszázs téma. A Szinház utcait, a Bambuszt és a Yinndeet ismerem. Találtam meg 3 helyet ezeken kivül. Valakinek akad tapasztalata a Leelawandee, a Serenity és a Kálloi uti helyekkel? Megköszönöm a válaszokat.
Nem akartam elhinni, hogy Nyíregyházán most, ma este összesen csak 12 nő elérhető és van még négy női hirdető a környékbeli kistérségekből? Ez nagyon karcsú...
Flóra18-ról valami infó uraim? Kis hamvas finomság ebben a zord időben jól esne a fiatalokban sokat csalódott testemnek! 😀
staffi · Őstag · Igen, Nem jött be. :(
Sziasztok, az apróban hirdető vivinél volt már valaki, mik a tapasztalatok?
Sziasztok!
Zitáról szeretnék informálódni. Jöhet privatban is!
köszönöm!
Üdv mindenkinek. Flóra 18 ról van e valakinek infója megköszönném ha meg ostaná akár privátban is.
Sziasztok. Olivia 24 hirdetőről van valakinek infója?
Vékony Magas Sántít az egyik lábára! Nem olyan mint a képeken!
Sziasztok. Az aproban hirdető Barbiról valakinek infója?
Többször hívtam, nem vette fel.
Sziasztok.
valaki jart mar Amikaa 19 nevu hirdetonel? Velemenyek tapasztalat barmi? Koszonom szepen.
Sziasztok! Nóra 51 -röl valaki tud valamit mondani? Nem találok tóla semmit. Jöhet privátba is.
Any-nál nincs megtévesztés semmiben! A korosztályában a legcsinosabb nő számomra az aktuális választékból, nem mellesleg a sex is csúcs vele!
Tuti, hogy voltak nála páran! Sokan évek óta nem írnak, sokan pedig tíltva vannak! Akik pedig mégis írtak anno más nőkről, azokat a beszámolókat több esetben törölték ha negatív volt!
Jó reggelt Gyipaci. Ha nem vagyok olyan feszes mint a képeken, akkor kapsz ajándékba egy rózsát, ha viszont igen te adsz nekem dupla rózsát! Rendben? Kellemes napot kívánok neked addig is. Csók Any
Áldozd fel magad:) De amúgy "Első megjelenés péntek." Az aprót szerintem sokan nem is nézik.
Sziasztok, jart mar valaki Any 44 nel?
Kerdeses , hogy egy feszes milf mint a kepeken vagy megtevesztes?!