Van róla sok, csak nem itt, megtalálod könnyen.
Van róla sok, csak nem itt, megtalálod könnyen.
Enis voltam nála sajnos csak csatlakozni tudok az előttem szolokhoz!A találkozás nehézkes ha elkerulitek egymást esetleges félreértes miatt nem tud hívni csak a lakásból netrol.A hely ahová visz elég kockázatos átjáró ház időközönként. Nagyon gépes tipikusan a végezz haladj történet.
Minek az neked?
Zozy80 · Újonc · Sziasztok!
Valakinek van valami véleménye a Brigitta 58 nevű hölgyről?
Válaszok jöhetnek privátban is.
Előre is köszönöm.
Nálam sem jött be
Üdv Makktársak. Thai masszázs téma. A Szinház utcait, a Bambuszt és a Yinndeet ismerem. Találtam meg 3 helyet ezeken kivül. Valakinek akad tapasztalata a Leelawandee, a Serenity és a Kálloi uti helyekkel? Megköszönöm a válaszokat.
Nem akartam elhinni, hogy Nyíregyházán most, ma este összesen csak 12 nő elérhető és van még négy női hirdető a környékbeli kistérségekből? Ez nagyon karcsú...
Flóra18-ról valami infó uraim? Kis hamvas finomság ebben a zord időben jól esne a fiatalokban sokat csalódott testemnek! 😀
staffi · Őstag · Igen, Nem jött be. :(
Sziasztok, az apróban hirdető vivinél volt már valaki, mik a tapasztalatok?
Sziasztok!
Zitáról szeretnék informálódni. Jöhet privatban is!
köszönöm!
Üdv mindenkinek. Flóra 18 ról van e valakinek infója megköszönném ha meg ostaná akár privátban is.
Sziasztok. Olivia 24 hirdetőről van valakinek infója?
Vékony Magas Sántít az egyik lábára! Nem olyan mint a képeken!
Sziasztok. Az aproban hirdető Barbiról valakinek infója?
Többször hívtam, nem vette fel.
Sziasztok.
valaki jart mar Amikaa 19 nevu hirdetonel? Velemenyek tapasztalat barmi? Koszonom szepen.
Sziasztok! Nóra 51 -röl valaki tud valamit mondani? Nem találok tóla semmit. Jöhet privátba is.
Any-nál nincs megtévesztés semmiben! A korosztályában a legcsinosabb nő számomra az aktuális választékból, nem mellesleg a sex is csúcs vele!
Tuti, hogy voltak nála páran! Sokan évek óta nem írnak, sokan pedig tíltva vannak! Akik pedig mégis írtak anno más nőkről, azokat a beszámolókat több esetben törölték ha negatív volt!