Zara feeling.... az joooo..... főleg amikor utoljára itt volt a Zara na akkor az már nem volt gyenge műsor.... vissza jöhetne néha pár napra a Zara is.. meg más is.... 😊 Ez az Estellás info jol jött, nagy segitség a döntésbe.... köszi :)
Zara feeling.... az joooo..... főleg amikor utoljára itt volt a Zara na akkor az már nem volt gyenge műsor.... vissza jöhetne néha pár napra a Zara is.. meg más is.... 😊 Ez az Estellás info jol jött, nagy segitség a döntésbe.... köszi :)
Tegnap hívtam párszor. Telefonja nem volt bekapcsolva.😕
Triniti-ről nem tud valaki?Lesz még?
Én lecsúsztam róla. De bizti szokan voltak Klaudiánál..persze egyik don hjuan se ír semmit. Ma hívtam egy csajt de nem vette fel.Szöszi volt most nem tudom mi a neve de jooo lett volna...Jah Viktória 26. Ő volt már csak más néven.
Kedves Szerencsközelit
Mért furcsa?
Csak le írtam a véleményemet és a tapasztalatomat.
Ez a vélemény csak nekem furcsa kicsit?
Üdv mindenkinek!
Végre el jutottam az egyik ki szemeltemhez.(Klaudia 24)
Régóta nézegettem a fotóit és egyszerűen képtelen voltam nem el menni hozzá.
Telefonban kellemes csalódás ért hisz olyan kellemes és kulturált volt hogy nem volt kérdés hogy el menjek hozzá kértem is a leghamarabbi idő pontot.
Mikor oda értem és az ajtót ki nyitotta a lélegzetem el ált.
Nem bántam meg hogy el mentem hozzá.
Az illata egyszerűn csodás volt a lakás is tiszta rendezet volt.
Igen az elég húzós .....
Én azon a ruhán nem bírom magam túltenni. :D De attól még lehet jó. Aki kipróbálta majd írja meg.
*** moderálva ***
Minnie 22
Egyáltalán nem olyan mint a képeken. Koszos, rendezetlen lakás. Nulla francia. Nem csinálhatsz vele semmit azon kívül, hogy pénzt adsz neki.
Senkinek nem ajánlom!
Zafira 21 De cuki arca van...,
Sziasztok. Melláni újra hirdet. Kb 2 hónapja voltam nála, Nyíregyháza mellet fogadott autóba. Itt megfogadtam soha többet kocsiba. Nem valami csinos, nem valami higénikus, így én hagytam vagyis így nem sikerült, *** moderálva ***. Én hanyagolnám szép napot
Szia, igen magyar. Szép, jó test, brutál cici. Nem mellesleg értelmes és normális, illatos.Hozzáállásban van egy új Patink. Már aki járt hozzá✌️
Miért ne? Mint mondtam, én is jártam már így másik lánnyal. Lenyugodtam, és másodjára mikor sikerült, nagyon is jó volt! Nekem nem is kellett másik telefonszám... csak mondom menjen biztosra... ;) Ha ennyire bejön neki, miért ne? Lehet visszajárósa lesz az első negatív élmény után... Én nem az vagyok, aki elsőre feladja! De ő tudja...
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Hello
Múlthét szombaton voltam Klaudia24-nél.
Rendezett környezet ,kellemes illattal gyertyák stb.. Úgy fogadott ahogy a nagykönyvben meg van írva. 👌🤤
És szoliba jár a képeken is látszik, ajánlom mindenkinek. 😏
Aztaa hétszázát :) ajánlod próbálja ki! mikor már 1x átverte, ja és más telo számról hívja na neee! Ez kicsit olyan mint szembe forgalommal autókázni vagy sikerül vagy nem 🤣
Szia Zénó!
Nem kérdőjelezem meg amit írtál, biztos így történt, de sok oka lehet, hogy végül mégsem jött össze a találka... Pl. lehet, hogy azért csörgött, mert te abszolút idegen voltál számára, még nem találkoztatok soha, és mivel nem reagáltál rögtön a hívására, biztos azt hitte, hogy mégsem fogsz menni, és átverted, ahogy szerintem sokan átverik a lányokat... Lehet azért csörgetett, mert közbe bejelentkezett egy törzsvendége, és meg akart győződni róla, hogy tutti mész-e, mert ha nem, akkor úgyis a törzsvendégét részesíti előnyben, mint téged, akit életében nem látott. (Ez jogos is a részéről) Lehet mire te visszacsörgetted, már épp a fürdőkádban volt, és készült a törzsvendégére, és nem is vette észre, hogy hívod, és utólag meg már jobb is, ha nem csörget vissza, nehogy véletlenül lebuktasson téged. Ez, és még számtalan verzió is elképzelhető, nem kell egyből leírni! Velem is történt hasonló eset. Persze nem a szóban forgó lánnyal. Akkor én is majd' szétrobbantam a dühtől, de lecsillapodtam, és legközelebb összejött a találka, és nem csalódtam benne!
Azért írom le ezt, mert ha már voltál olyan "kedves" és nevesítetted a történeted főhősnőjét, akkor én meg szeretném megvédeni, mert történetesen én évek óta rendszeres vendége vagyok, és még sosem csalódtam benne! Nagyon türelmes, kedves, érzéki, és nem mellesleg igényes, szexi! Persze csak ha hozzá is így állnak. Én nagyon ajánlom, mert a városban ő az egyetlen, akit rendszeresen meglátogatok, mert nagyon jól kényeztet, és szeret is kényeztetni! Szóval ne írd le elsőre, és ha lehiggadtál, ajánlom, hogy próbáld ki! Persze más telefonszámról, mert a tiedet nem biztos hogy fel fogja venni, ha 6x egymás után hívtad... :D Szerintem kár lenne kihagynod! Szerintem a városban a legjobb "szolgáltatók" közé tartozik azok közül, akik állandóan itt tartózkodnak.
Persze Dóra (23) mellett! ;) Csak Dóra teljesen más stílus... Hozzá olyan hangulat kell, mert ő kis vadóc! ;)
Persze a "vándormadarak" közül is van nagyon jó, pl. Desire! Ő korban negyvenes eleje körüli, de testre huszonéves csajokat megszégyenít, szilikon cicivel, és olyan nimfomániás, olyan érzéki, hogy nálam Ő az, aki mindent visz! Kár, hogy csak ritkán van itt Nyíregyen, egy negyedévben 1x kb. Na meg neki nem ez a fő foglalkozoása, szerintem ő ezt élvezetből is csinálja! :D
Szia! Kifejtenéd bővebben, hogy sokkolt le ennyire? :D Én kíváncsi vagyok! Sokszor nézegettem már, de még nem mertem meglátogatni... Magyar? Vagy csak azért ilyen barna, mert szolis? Más is írhat, akinek van tapasztalata vele kapcsolatban! Akár privátban is...
Sziasztok. Klaudia 24. Még mindig a sokk rabja vagyok. Azt hiszem rá fogok szokni😁
Bingóó😉😉😉