Sziasztok!
KIngáról valaki valami információt tudna adni?
Sziasztok!
KIngáról valaki valami információt tudna adni?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Szia Mathy!
Sylvia 19-nél jártam már!Belevaló,fiatal,csinos,bevállalós, olyan mint a képeken! Nincs lehúzás,nyugodtan mehetsz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sziasztok.Volt már valaki Kittinél(23 éves),vagy Korina(26éves)??????A képeken jól néznek ki,de élöben is ök várnak??????
Szia!
Kitty 23-nál már járam olvass vissza. Nekem a képen lévő lány nyitott ajtót, lehúzás nem volt, de telefonon mindet egyeztess vele mert bizonyos dolgok extrának számítanak nála, máshol viszont alap!
Remélem tudtam segíteni :)
Tisztelt moderátor vagy ki!
Ez nem önreklámozás bár magyarul leszarom ki minek tekinti, csak próbáltam egy élményemet leírni illetve ha valami egyszer bevált akkor nem is kell tovább keresgélni. Na mindegy nekem jó volt a ...............! Na jó éjt mindenkinek.
Köszönöm!Igen segitettél :-)
Sziasztok!
Bia22-t látogattam meg. Finom, nagyon finom, érzéki lányka, kellemes masszázsban volt részem. Hely tökéletes, zuhanylehetőség jó, parkolás ingyenes, ***moderálva***átlagosak.
Semmi negatívum nincs, ám valószínűleg csak a váratlan betoppanásomnak köszönhetően, de figyelmeztetett, hogy már nem sok időm van...
Szegénynek még a műkörmét is majdnem letörtem egyszer, azt aztán végképp nem akartam.
Bocsi, Bia!
Nem vagyok sem pártfogója, sem a k o n k u r e n c i a érdekeltje, egyszerűen csak a tényeket írom le. Megyek még hozzá, de az az időnézés nem nagyon kellett volna...
Betudom annak, hogy új voltam.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Tegnap Boginál jártam hütött italal kinált már az nálam eleve plusz pontot jelent :)
Mivel az asszonyal összevesztem elég rossz hangulatba keveredtem fel nála de hamar feledtetni tudta ezt az affért a finom franciájával és kedvességével.
Szoval csak ajánlani tudom aki ki akar kapcsolodni kicsit :)
infláció?
RHZW1 fogalmazása alapján nem vagyok biztos benne, hogy tudja, mire gondolsz likecici...
Az meglehet :)
Sziasztok!
Voltam Kamilla(40)-nél és nem az várt amit magáról írt.Popsiba nem igazán engedi bettenni, p*nája nagyon szét van b*szva és undorító,lába némileg szőrös volt,mélytorkosa sem az igaza.Nem ajánlom csak azért regisztráltam hogy elmondjam.Többet bisztos nem megyek hozzá,esetleg valaki tudna ajánlani megbíszható??
Mikor?Ma voltál?
Szeretnék infót Roni-ról! Megbízható,nincs lehúzás? Előre is köszi mindekinek. Ui: Sok lánynál voltam már de mostanság már mindeki aki jó sz*lg*ltatónak számított abbahagyta. Sajna.
Edit43 felhasználó elérhető vagy még?
Most szombaton szabad leszek,otthon leszek,szívesen kikapcsolódnék melletted,ha ráérsz!!
"jelige-barátnő feeling"
Puszi honey!:)
Voltam Málnánál... én korábbról ismertem, ezért is látogattam meg ;)
Aki igazi NŐ-élményre vágyik, annak kihagyhatatlan - nekem jobban bejön, mint Kriszta, de ez egyéni vélemény. Formás test, szép arc, brutálisan magas színvonalú szolgáltatás, ráadásul a tarifa is átlagos, sőt! (ahogy mostanában tapasztaltam ;))).
Igazi minőségi együttlét az igényes "keresőknek".
Üdv.
Csütörtökön nem leszek elérhető......
Sziasztok!
Tudtok olyan lányokat akiknél lehet fényképezni vagy videózni? Nem muszáj az arcnak látszania.
Az lenne az igazi maradandó élmény!
Figyelj Torkos, vagy rossz nevet írtál vagy Kamillának egy úgymond ellenfele vagy, mert nála jobb nő nincsen ezen az oldalon!
Azt ne mond már hogy nem jó a mélytorkosa! Oyan jól mint Ő még senki se sz*pott le!
Mindig szépen tisztán vár engem, szerintem minden vendégét, úgyhogy nem hiszem én hogy szőrös volt a lába!
Különben is kit érdekel, nem a lába a lényeg!
Egyébként meg melyik itt lévő lánynak nincs szétb*szva a pinája?
Ennyit erről én továbbra is visszatérő vendége leszek és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ezt a hónapot rátettem arra,hogy a lányokat végig kipróbáljam és most csak azokról írok pár szót akiről én úgy gondolom,hogy érdemes meglátogatni.
Kezdem Kinga23-mal. Valóban ő van fent,ő nyit ajtót és ott van fotózva ahol dolgozik.
Aranyos csaj ,alacsony(szerintem nincs 160cm sem,de nem ez a lényag) Megérkeztem hozzá széles mosollyal fogadott .
Lenge pinatakarós ruci alatta fehérnemű,csinos kicsi popsi(még kissebb,mint a fotón),ami nálam nem hatrány.
Vetkőzés , farokmosás,majd irány az ágy és felsz*pott gumiban,majd hátulról dugtam.
Egész szépen elnyelte a nagy farkam tövig birta a pici lány nem nyavajgot és eddig jó is volt,de sürgetett!
15percnél jártunk mikor szólt,hogy menjek már el,mert letelik a felóra. Ez nagyon rosszul esett,pláne,hogy még volt 15perc.Más rossz nem is volt,amit tudtam tapasztalni.A többi minden tetszett és a belváros közepén rendel.
Ja,ami fontos,hogy egyedül voltunk a lakásban.
Kitty23 nála már többször voltam,mert ide járok feltöltődni a sok ratyi lány után(persze nem mondom neki,hogy aznap ő már a 3. qrva)
Valóban ő nyit ajtót és eddig mindig szexi ruhában igényesen,tisztán kedves hangja van(már csak a hangja miatt is érdemes felhívni)
Több lány is dolgozik ott és akár válogtani is lehet köztük,hogy még ki csatlakozzon.
A többieknél is voltam már pl.Dia30 vagy Sylvia19. de hármójuk közzül Kitty a tuti,mert meg van nála a kellő inteligenci és lehet vele beszélni és nem kell sietni(ez fontos,hisz kikapcsolódni megyünk ezekhez a csajokhoz ,nem?)
Meg van a barátnő vagy szerető feeling.Valójában egy ismerősömtől kaptam a számát és úgy kerültem hozzá.
Itt is mosakodás,majd szoba és nála viszont félórába kérem a gumi nélküli kényeztetést és a csókot,mert megéri.
Vele ki lehet tölteni az időt.Mikor távoztam megkínál hideg üdítővel vagy alkoholmentes sörrel is.
Korinával többször egyeztettem de mikor visszahívtam,hogy itt vagyok a belvárosban eddig még nem vette fel,pedig dögös a kiscsaj,majd írok róla.
Korinátol sokat várok el,remélem igazam lesz :)
Még a Bia és Gina páros izgat de mmindig közbe jött valami,ami miatt nem tudtuk elintézni a hármast.
Róluk is írok még,amint sikerült rájuk vetni a hállóm.
Szóval a többieket is érdemes kipróbálni egyszer,de ezek a dolgok szubjektívek és midnenki döntsön a saját belátása szerint.
Remélem tudtam sefíteni pár kanos srácnak,hogy hol érdemesebb levezetni a feszkót :D