Köszönöm szépen várlak vissza! 😍☺️
Köszönöm szépen várlak vissza! 😍☺️
Üdvözlezem!
A mai Elisaaa kérdésnek úgy döntöttem magam járok utána, és milyen jól tettem!
Telefonon korrekt tájékoztató, az árak a helyszínen sem változnak, város széli csendes panel jó parkolási lehetőséggel.
Megérkezéskor a képeken látható hölgy fogad teljes valójában, Eszméletlen szép teste van (véleményem szerint de ízlések és pofonok). Nem tudtam eldönteni hogy mi tetszik rajta a legjobban de talán holtversenyben az arca és a feneke a befutó. Egy órás masszázsra mentem hozzá ami nem volt túlzottan nagy szám de rendkívül kellemesen csinálta és kommunikatív hozzáállásával egy pillanatra sem hagyta hogy unatkozzak, végig szóval tartott.
Az 1 órát kitöltve beszéltünk mindenféléről, végén gumis francia után kézi levezetés finish-el lett végem.
Ha valaki egy kedves, széparcú lány társaságát keresi én bátran ajánlom.
Dóra azt mondta, Gaby pihen.
Hívd fel a Dórát a barátnőjét ,biztos tudja.mikor lesz újra elérhető a Gaby :)
Elisaaa az én figyelmem is felkeltette :) utána is járok a dolgoknak :) Ha szabad? :)
Nem írok magamnak nincs rá időm mert folyamatosan csörög a telefon és jönnek! De igazából azt hiszel amit akarsz és szeretnél hinni! Nekem nincs szükségem véleményre eddig is kedves emberek jöttek hozzam és járnak vissza! Nekem ez nem ad pluszt nekem a vélemények nélkül is jó vendég köröm van! De azért köszi a leépítő kampányod! Hidd el azok akik jönni szeretnének nem egy olyan ember véleményére fognak adni aki még egyszer sem volt nálam! Majd akkor alkoss rólam véleményt ha már voltál nálam nem szép dolog így ítélkezni! És meg egyszer elmondom nincs kamu profilom nem érek rá magamnak írni! 😊
Én soha nem beszélek össze senkivel. :) Amugy meg hivtam Elissát ,de csak leghamarabb éjféltől fogadott volna,mivel mondta, hogy van két visszajárosa éjfélig,amit természetesen megértettem,de ami késik nem mullik....🙃😉☺
Köszönöm próbálom mindig mindenben a legjobbat nyújtani amikor jöttök hozzám és azt a fél vagy 1 órát kellemesen töltsétek el velem. 🙂
Köszönöm szépen! 😊😊
Én amondó vagyok, ne támadjátok az Elisáát.... látogassátok meg, otthol a fotelből könnyű okosnak lenni..... én beszéltem vele telefonon, egy nagyon korrekt tájékoztatást kaptam tőle, kulturált hagnemben! Én se voltam nála még, igy csak azt tudom mondani telefonba teljesen okés.... vagy látogassam meg?? Vagy l@togass@tok meg és ha jó, ha rossz le kell írni kőkeményen ide! Vagy látogassam meg én.....?!?! Az is egy lehetőség🤔😉😉🤔
Már ne is haragudj de az idő nézést nem arra írta hogy addig marad ameddig akar és nem fizet! Ő arra értette hogy nem vagyok olyan mint ‘’egyesek,, akik a vendégnek azt mondják fél óra után hogy mehetnek mert lejárt az 1 óra! 😊 Remélem így már érted azt hogy ‘’nem nézi az időt’’ 😊✌🏽
Bocsi h nevet elfelejtettem írni Elisaa 23 ról van szó 😉
Nehéz döntés.A 2 közül pro és kontra érveket várok.Kihez menjek?Laura 24 vagy Klaudia 24? :)
Fel Fel kéne venni a segítőd hozzáállását és nem érné szó a ház elejét.
Azt nem tudni hogy ez kire vonatkozik, de a menedzsment egész jó marketing szöveget állított össze.
Szerencsére "ízlések és pofonok..."
Nagyon csinos lány a képep tükrözik a valóságot! Már a telefonban elnyerte a tetszésem kedves hangjával! 😊 Tiszta igényes ápolt csajszi! Környezet hangulatos és tiszta! Feszes fenék kézbe való cicik! 😁😊 Szemei igézőek és csábító! Nehéz neki ellenálni! Mosolygós barátnő feeleng teljesen! Életem vidám csaj! Nem nézi az idő. Mindent amit elmond telefonba az úgy is van! Mindenkinek ajánlom senki nem fog csalódni benne hiszen kedves szép lány! (Biztos hogy fogok hozzá járni rendszeresen, mivel őt kihagyni kár lenne)! 😘
Mira 26-ocskánál volt már valaki? 🙂😊😇
Köszönöm!
Sziasztok.Ircsi nevű hirdetőről van valakinek tapasztalata?Köszönöm