Nekem jó élményem van vele. Kedves korrekt vékony csaj, szolgáltatással is elégedett vagyok. Tudja mi kell a férfinak.
Nekem jó élményem van vele. Kedves korrekt vékony csaj, szolgáltatással is elégedett vagyok. Tudja mi kell a férfinak.
Róla irtam én is 2017 decemberében. Azóta változhatott. Ki kell próbálni és megírni a tapasztaltakat.
😁 hát most hízik a májam 😊
Nagyon aranyos vagy, én köszönöm, h mehettem!
Fogunk még találkozni! 😜😘
Köszönöm szépen ez nagyon jól esett várlak vissza!! 😍😍
Ui: A záró jó lett “nem vagy dagi” ezen most nagyon jót kacagtam 😂😂 Még egyszer köszönöm hogy voltál nálam nagyon kellemes társaság vagy! ☺️😇
Ma én is utána jártam az Elisaaa ügynek, mert napok óta csak róla lehet olvasni a fórumon és furdalt a kíváncsiság, hogy milyen is lehet!
Nem volt egy rossz döntés! 😁
Telefonon barátságos tájékoztatás, szerencsére jókor hívtam és szinte azonnal tudott fogadni, ami nagy szerencse mert igen felkapott lett a hölgy mostanság! :)
Amikor megláttam már tudtam, hogy jó döntés volt! 😁
A képeken ő van, nagyon formás teremtés :) és az arca is nagyon szép!
A hozzáállása példaértékű, nem nyafog, kedves, barátságos, beszédes!
Hogy miket csináltuk az maradjon a mi titkunk, de nagyon jól éreztem magam az egy óra alatt! 😁
Csak ajánlani tudom, remélem sokáig marad nálunk! :)
Ui.: nem vagy dagi 😉😁
A hölgyet illetően én is örömmel olvasnék némi infót. Az indokomat a kolléga már lentebb leírta.
2017. novemberében írtam róla azt hiszem Kiara néven hirdetett mikor nála jártam
Nyilván sok idő telt el azóta de akkoriban nem volt egy nagy élmény. Testre egész jó volt de a produkció és a siettetés annyira nem dobott fel, így azóta nem is voltam hozzá ha jött a városba.
Viszont leszögezném azóta változhatott szóval egy közel 3 éves beszámolóm alapján ne dönts.
Köszi,egy ilyen információ áradatot várok mióta :) nagy segítség volt,lehet csemegézni és válogatni :) köszi
Sziasztok! A Klaudia 24-nél volt már valaki? Jöhet privátban is
Sziasztok fórumlakók!
Erről a hölgyról tudna valaki érdemi információt adni?
Mi a tapasztalata a szolgáltatását illetően? Kérlek tájékoztassatok róla. A fotókon számomra étvágyygerjesztó, de nem szeretnék vakon repülni. :)
Köszönöm a segítséget előre is.
by Bestfriend
Köszönjük! Attila 42 a beszámolót magadról 🤣🤣 Barbi 23 ez bukta🤣...yess újra van diszlájk 🤓
Te tényleg ennyire idióta vagy? Meséltek már neked arról, hogy Internet? Meg hogy kattintani lehet linkekre, de ezt hagyuk is, ez már bonyolult..
A kicsillagozott részt újra kell fogalmazzam: Az emlegetett hölgyek tulajdonképpen nem lenyúlják a vendégeket, hanem egy kvázi fair traid keretében csak újraosztják a javakat..
Haat na.. Szóval a fogalmazásilag, helyesírásilag némileg kifogásolható, 1-2 hozzászólásos newbiek ;) által összehozott Elisaaa-gate-re szeretnék piciny pontot tenni. :)
Jani2 kommentje közel 100%-ban fedi, amit tapasztaltam. :)
Egy biztos, ő egy új csillag a nyíri égbolton - ugyan sokat nem vállal, de amit igen, azt nagyon jól csinálja. :)
És akkor nézzük, hogy is állunk a nyíregyi palettán:
Dedikáltan lehúzás: Luna az összes nevén, Barbara 29, Ági 22, Fanni 22, Zoé 21 - nem összetévesztendő vele: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Megér egy próbát: Rebekaa 22, Pamella 25 - eléggé hangulatmenyecskék - nekem nem jöttek be, de simán megvan bennük a csí, még én is lehet, hogy újra próbálkozok.
Hozzájuk érdemes: Mira 30, Claudia 31, Dóra 23, Lénuska 30, Roxy 28
Meg egy harmadik is! :D
Sziasztok. Pamella 25-ről valakinek van esetleg bármilyen tapasztalata jöhet privátba is. Előre is köszönöm. Pacsi mindenkinek
Na,akkor a jelek szerint csak én hagyom ki Staffi :)
Még jo ,hogy boncolgattam ezt az Elisaa témát,már egy másik ismerősöm is volt hozzá,lassan mindenki meglátogatja,de én még nem jutottam be hozzá.....😉🙃
Köszönöm szépen várlak vissza! 😍☺️
Üdvözlezem!
A mai Elisaaa kérdésnek úgy döntöttem magam járok utána, és milyen jól tettem!
Telefonon korrekt tájékoztató, az árak a helyszínen sem változnak, város széli csendes panel jó parkolási lehetőséggel.
Megérkezéskor a képeken látható hölgy fogad teljes valójában, Eszméletlen szép teste van (véleményem szerint de ízlések és pofonok). Nem tudtam eldönteni hogy mi tetszik rajta a legjobban de talán holtversenyben az arca és a feneke a befutó. Egy órás masszázsra mentem hozzá ami nem volt túlzottan nagy szám de rendkívül kellemesen csinálta és kommunikatív hozzáállásával egy pillanatra sem hagyta hogy unatkozzak, végig szóval tartott.
Az 1 órát kitöltve beszéltünk mindenféléről, végén gumis francia után kézi levezetés finish-el lett végem.
Ha valaki egy kedves, széparcú lány társaságát keresi én bátran ajánlom.