Liza 25.
Már nyúltam a telefonhoz hogy hívom,de az a bemutatkozó szöveg.......
Már túl sokan használják.:)))
Liza 25.
Már nyúltam a telefonhoz hogy hívom,de az a bemutatkozó szöveg.......
Már túl sokan használják.:)))
9 napi várakozás után végre bejutottam Klaudia24 hirdetőhöz :) Egyszerűen vagy nekem nem volt jo az időpont amikor hírdetett, vagy ha én tudtam volna menni akkor ő nem dolgozott! Lakás nagyon jo, nagyon szép belűlről, igényes és tiszta! Klaudia nekem tetszik, arcra szép, alakra : nagyon szép cicik, olyan jo kis fogni való fenék, kedves, aranyos lány! Fűrdőszoba tiszta. Francia kedvemre való, szexbe kezdeményező, viszont figyelt rám nagyon, semmi nyafogás, finoman hallatta a hangját. Összeségébe nekem egy pozitív, kellemes meglepetés volt, biztos, hogy újra vissza térek egy repetára! Amit nagyon sajn@lok a kölcsönös franciát nem probáltam ki, bamba voltam :( Hiba volt már tudom... De ami késik nem mullik hölgyem :)
Szerintem ő ezt kritikának vélte.. ..
Engem is érdekelne
Naomi 26-ról valaki írhatna véleményt akár priviben is ;-)
Szia. Ezt úgy érti,hogy tőlünk pasiktól kérdezi,hogy voltunk e már nálad,és milyen vagy!
Szia.... Ezt most hogy érted ???
Voltál már nallam ??
Mert én egy igazán tapasztalt nőnek erzem magam !!!!
Állomás környékén található. Lakás normális. Meny nyugodtan nem fogsz csalódni. Képei azért erősen meg van ak szerkesztve. De ettől függetlenül megéri :)
Klara 40? Jól jönne némi tapasztalat.
Sziasztok!
Barbi(23)- ról van valami infó?
Mindenki kerülje öket
Agi 22, Fanni 22-ről vélemények?
Bocsi, Nyíregyházán.
Sziasztok
Nemsokára 40 leszek, szeretném meglepni magam.
Tudtok esetleg olyan hölgyet ajánlani akivel felejthetetlen élményben lehet részem? Akár 3-as felállás is érdekes lehet ha van hölgy pár.
Nem fél vagy 1 órát szeretnék inkább pár óra kellemes együttlét. Akár más oldalról is vagy jöhet privátban is ha itt nem akarod kiírni ha valakit tudtok ajánlani.
Köszönöm
Sziasztok! Ma meglátogattam az Anna 25 néven hirdető hölgyet. Kapcsolatfelvétel, megközelíthetőség, parkolás könnyen ment. Anna szép, csinos, vonzó lány. Igényes önmagára és a környezetére. A rózsaszál az átlagostól több, de amit kapsz érte, az sem mindennapi. Amit a telefonban megbeszéltünk az a helyszínen is fedte a valóságot. Kellemes jelenség, szexi dresszben, hangulatos környezetben fogadott. A franciája finom, érzéki. Az alakja számomra tökéletes volt, arányos, feszes, finom. Az aktus pozicióit Te választhatod meg, nincs nyafi. Számomra egy élmény volt Vele lenni. Köszönöm Anna!
Anna 25 - Teljesítmény kevés, szöveg meg sok.
Elisaaa 21 - Telefonban nem győzött meg.
Igen valaki volt már
Pamella 25 valaki volt már
Igen😊
Zsófi masszázsra gondolsz ugye!?