Sziasztok volt januarban egy hirdeto Cukorfalat neven valaki nem emlekszik a telefonszamara vagy esetleg tudjatok hogy mi lett vele koszi
Sziasztok volt januarban egy hirdeto Cukorfalat neven valaki nem emlekszik a telefonszamara vagy esetleg tudjatok hogy mi lett vele koszi
Én nem nézem le a roma lányokat, de sajnos a személyes statisztikám azt mutatja, hogy bizony a római menyecske eufémizmus az általában jóval az elvárt színvonal alatt teljesít.
100%-ig egyetértek kozoo kollégával!
Figyi akiket már fel sem érdemes hívni:
- 'Szia egy kedves csajszi vagyok aki rád vár hogy kényésztesen vagy esetleg egymást kényeztessük'
- 'Szia ** vagyok csinos lány városotokban minden kedves vendeget szeretettel várok es ha nincs kedved jönni akkor szivesen meglatogatlak puszi 😘🥰elerhetö skypone is es whatshappon is'
- 'sziasztok *** vagyok olyan hívjon aki csak komolyan gondolja aki tényleg'
az egyik lánykát egy korábbi kommentemben emlegettem, hogy biztos csak rossz napja volt, de ezek után:
`Szia *** vagyok jellenleg fekete vagyok friss fotokal kedves mosolygós lány ❤️Aki igényes önmagára és környezetére kórekt arrakal dolgozom kialakul helyzet miatt
Szeretem barátnő Fillinget😀Tudok vad macska is lenni eskort is vállalok legény búcsút is párokat is sziven fogadok lanyokat is sok mindenre nyitok vagyok nost top elérhető vagyok tisztelj meg szám kijelzőt hivasal hivsz nem elek visza vele magán számot nem veszek fel puszika **`
Aki már a bemutatkozásában is ennyire igénytelen, tőle mit lehetne várni élőben?
Ezzel szemben Ivett, aki már nagyon régi versenyző, és (szerintem) már sokunknak szép élményt hozott:
"Sziasztok Ivett vagyok!
Ha unod már a szürke hétköznapokat és kényeztetésre vágysz, vagy akár egy vad szexre, Tőlem megkapod, hívj bátran!
Ha nem venném fel, kérlek hívj újra, mert elfoglalt vagyok!
Puszi Ivett!"
Ugye, hogy mennivel másabb?
Nézzük Anna 25 finom eleganciáját:
'Szia!
Szeretettel várom kedves úriemberek hívását, akiknek fontos a minőségi és színvonalas együttlét.
Nálam az igényesség, a diszkréció adott és elvárt!
Mindennel felszerelt fürdőszobával várlak és szexi fehérneműben fogadlak.
Roma etnikumú vendégeket nem várok!
Ha vágysz egy kedves lány társaságára, akkor hívj bizalommal a részletekért mivel üzenetekre nem válaszolok.
Amennyiben a lefoglalt időpont számodra mégsem felel meg, kérlek időben jelezd, mert ennek hiányában legközelebb már nem lesz lehetőséged időpont egyeztetésre!
Puszi, Anna
'
Több hölgyet már nem merek említeni, de remélem, érződik a kontraszt. :)
Orchidea hangulatfüggő én inkább kihagynám....
Pl azért,mert nem tudnak értelmesen írni sem,mint ahogy Te sem...Ez a rövid kis mondatod is tele van helyesírási hibával.
Miért kell a roma lányokat le nézni mikor tikk szaladok hozzájuk
A mostani hirdetők 99% roma, persze akinek nem inge az nem veszi magára!Magyar csaj meg ritka mint a fehér holló 😃
Sziasztok
Északi körút környékén hölgyet keresek. Ki elérhető ezen a környéken?
szia! Én voltam már nála egyszer, elég jó arc igazából, el lehet vele beszéltegni, nekem arcra élőben annyira nem tetszett, mint képeken (de kinek mi). A masszázs inkább simogatás, de az elég kellemes, én nem kértem sem kézi sem más jellegű szexuális dolgot, de szerintem ha szimpatikus vagy neki a kézi levezetéstől biztosan nem zárkózik el, talán többre is kapható. remélem valamennyire segít, ha másnak van több tapasztalata az is megírhatja, esetleg ha meglátogatnád Te is :)
Dóra masszázs (28)valaki járt arra?
Kedves arc, kíváncsi lennék hogy milyen szolgáltatás párosul hozzá. A tájékoztatás igencsak szűkszavú és kétértelmű... 😉
Köszönöm előre is!
Vannak egy páran ott!
Sikerült ma újra meglátogatni Mirát, elsőre felvette és fél óra múlva ott is voltam. Erre mondják, hogy mázli :D
Még mindig gyönyörű és végtelenül kedves, azóta is alig térek magamhoz. Csalódás tényleg kizárt. Máris visszamennék.
Sziasztok sóstón lévő hölgyet keresek 🤗
Tökön ülve várjuk az információt! Jó legyen a csaj azt kívánom! :-) ;-)
Ma is meglátogatok egy lányt aki régota itt van de minimális info van rola... szoval ma teszt nap, aztán megirom jo vagy esetleg vannak hiányosságok... 😊😉😉
Estella 30 / Vikike 28 nevű hölgyekről van valakinek tapasztalata?
Zara38. Telóban elég érdekes hangja van,a szolgáltatás elég normális árakon mért. Csak a személyes találkozás maradt mág el,elfoglaltságom miatt. De ha valaki volt már nála,szívesen olvasnám! Hali
Ne haragudj az átlagos francia miatt lehetséges hogy azért volt így mert még fáradt voltam mivel hajnalig dolgozom és igen korán kelek! Köszönöm szépen az értékelést és örülök hogy voltál nálam! ☺️☺️😇
Milyen érdekes pont ma regisztrált ez a szép dícsérő kommentelő:) de lehet mindig csak én gondolom túl?😀😀
Tényleg miota felhoztam a forumon az Elisaa nevét, napi szintem van rola valami.... Szép csendesen meglátogattam, tényleg szép arca van(mondjuk ez mindig ugy van kinek mi a szép) beszédes, kedves, nekem a masszázs átlagos, a végén francia is átlagos. Nem mondom, hogy megbántam hogy elmentem, de nekem ettol több kell, hogy azt érezzem hamarosan ujra vissza térek! Ettől fűggetlen olvasva a vissza jelzéseket bőven lesz visszajárósa :)
Lola amúgy full magyar csaj? Képek alapján úgy tűnik mintha roma lány volna, amúgy tényleg szép.