Elisaaa
1,5 óra
Egyeztetés: pénteken hívtam, délelőtt/kora délután, már nem tudom. Felvette, tájékoztatott, de mondta, hogy aznap nem lesz illetve másnap sem biztos. Aztán szombat este ismét telefonáltam és lebeszéltem vele a vasárnap 8:30-at. Címet nekem sms-ben küldte. 4/5
Helyszín: Panellakás, stadion/egyetem környéke. Kicsi tnehezen jutottam be, sz@rakodott a kapucsengő, de ez nyilván nem az Ő hibája. A randevúnak otthont adó szobában egy L alakú kanapén történtek a dolgok - én nem vagyok nagy darab, elfértem/elfértünk, de nyilván egy ágy jobb lenne. Plusz ami egy kicsit kényelmetlen volt, hogy a ruhái pont a kád felett száradtak, kissé hajolnom kellett a tisztálkodáshoz - hangsúlyozom, elég korán érkeztem Hozzá, szóval ez lehet, hogy épp a tegnap esti mosás eredménye és más napszakban irreleváns. 4/5
Külső: Elisaaa nagyon szép! Nem alacsony, ugyanakkor nem is kiugróan magas, az a tipikus pont jó kategória. Szép vonású, kedves arca van, szemei kivoltak húzva, haja feltűzve, nekem bejött. Cicik szintén csinosak, nálam közepes méretkategóriába esnek, ami viszont kiemelkedően gusztusos, az a köldöktől lefelé tartó rész. Nevezetesen popsija és combjai. Feneke 10*, nem az a kislányos tompor, viszont nincs is elhízva, ahogy írtam fentebb, erre e testrészére is ráillik a klasszikus "pont jó!" jelző. Bőre mindenhol selymes és finom, jó simogatni, érinteni. Tetoválásai vannak, de azok felfedezhetők a képeken is - se több, se kevesebb nincs belőlük élőben. 5/5
Együttlét: Itt inkább egy összesítést adok, mit tapasztaltam,mit kaptam Tőle. Röviden: csupa jó élményt! Lesi minden kívánságodat, ahogy a telefonban mondta: azt csinálja, ami nekem jól esik (NYILVÁN a kategórián belül). A találkozás alatt is folyamatosan a kedvemben jár, ötletel, javasol, hogy mit, hogyan csináljunk/csinálj/csináljon, hogy még jobb legyen a vele töltött idő. Elbeszélgetni is lehet vele, konklúzióként azt tudom mondani, hogy ha valaki letisztázza Vele a dolgokat, az elképzeléseit, azokat Elisaaa mindenáron és nagy kedvvel igyekszik majd teljesíteni. 5/5.
Összegzés: Teljes szívemből ajánlom. Fiatal, kedves, szép lány, aranyos személyiséggel. Biztos nyálasnak fog tűnni, de Vele kapcsolatban tényleg lehet és kell azt mondani, hogy vigyázni rá! 5/5