Miért fáj neked, ha valaki mást keres mint amit te kinálsz? :)
Miért fáj neked, ha valaki mást keres mint amit te kinálsz? :)
Eltévesztetted az oldalt! mert rossz oldalon keresel .Nyitott gondolkodással ingyen együttlétet(szexet)keresel!:)))illetve finoman fogalmazva menedzser szeretnél lenni lányoknak csak így nyitott gondolkodással :)Akár milyen szépen fogalmazod de …annyira pfff …Felszolgáló Pultos hölgyet keresek gyere dolgozz nekem ingyen szimpátiából ! van bátorságod mi tagadás!
Udvarias, igényes férfi keres olyan hölgyet Nyíregyházáról vagy környékéről, akivel kölcsönös szimpátia esetén intim kapcsolat is kialakulhat.
Elsősorban 50 év alatti, nyitott gondolkodású, ápolt hölgyek jelentkezését várom.
A részleteket diszkréten, privát üzenetben egyeztetjük.
Tisztelet, diszkréció és jó hangulat garantált. Várom a leveled!
Helló. Heni 45 valakinek infó. Köszi szépen
Sziasztok
60 feletti hölgyet nem ismer valaki? Privátban is jöhet nyugodtan, érdekelne nagyon!
hello edit 49 molett hölgy valkinek infó?
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy ki az a lány, akinél nem ér csalódás az se baj ha vékony, és szereti a popsit.
Köszi
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék. A héten hétvégén erek haza és rég nem voltam Nyiregyi lánynál. Kit érdemes most kipróbálni akinél tuti nem ér meglepetés és csalódás?
Cső! Volt már valaki Lizinél,a kis alacsony szőkénél? Mit lehet róla tudni?
Ha Bács kiskunban jártok szólj 😀
Menj el orvoshoz!🥲
Sziasztok. Ez engem is érdekelne.
Sziasztok!
Bambusz thai masszázs szalonban járt-e valaki mostanában? Új lányokról szeretnék kapni infót, kihez érdemes menni. Régiek között, akiről már esett szó a fórumon, nem dolgoznak.
Előre is köszönöm!
N.
Sziasztok valakinek valami infó Adrien 52 ről? ☺️
Sziasztok.
Nórival volt valaki? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Lány beszállna harmadiknak lány kényeztetésére?
Igényes 50-es pár vagyunk?
Olvass vissza írd be Ramocsaháza.
Engem is érdekelne !!
Kellemes napot. A Ramocsaházi leány leányokkal volt e valakinek tapasztalata? örülnék neki ha valaki megosztaá velem a tapasztalatait,
szia! Írj rám privátban, mert én nem tudok levelezést kezdeményezni veled!