Nem, nem voltam még nála, csak az értékelései között olvastam.
Nem, nem voltam még nála, csak az értékelései között olvastam.
Én korábban próbáltam eljutni hozzá 2x is, mindkét alkalommal kapuban hívtam és nem vette fel. Hozzáteszem semmi rosszat nem tettem ellene amivel kiérdemeltem volna hisz nem is találkoztunk soha.Nem akarok általánosítani, lehet csak nekem nem volt szerencsém vele, mindenesetre én nem hiszem hogy próbálkozom újra a bejutással.
Köszi. Voltál nála mostanában? Sok jót olvastam róla aztán pár hete rávettem magam, hogy meglátogatom. De amikor hívtak annyira flegma, lekezelő és unott volt a telefonban , hogy hamar el is engedtem. Nem tudom , hogy csak rossz napja volt -e vagy megváltozott a hozzáállása és már nem olyan jó szolgáltató. Neked mik a tapasztalataid vele kapcsolatban?
Sasha szokott, a félig magyar, félig orosz csajszika.
Van a városban olyan lány akinél az SOS (15 perc) aktust is tartalmaz(hat)? Köszi
Köszi az infót Hanna baby! :-*
Köszönjük a tájékoztatást!
Sziasztok most jelenleg itt hírdetek a vidékin. Aki szeretne eljönni hozzám kedves visszajárós és új vendégeim, keressenek nyugodtan ❤️
Írtam pr-ban.
Volna egy kérdésem Ha valaki volt Nyírtelken hirdető Sarah vagy szőke baba Sarah néven előforduló hölgynél írjon már rám Priviben Köszi előre is.
Sziasztok!Gyors franciára keresek hölyet arcra vagy szájba élvezéssel.Ha tudtok valami finom szolgáltatót akkor ne tartsátok magatokba.... Köszike!
Privatba valaki?
Valaki tudja a teloszamat ??
Ismét megprobalkozom a kérdésemmel az aproban hirdetett wiky nevű leányzó autóst vallalt igaz most nincs fent hirdetése de talán valaki a hirdetés ideje alatt meglátogatta infó jöhetne jó akár negatív is.Koszi előre privatban is jöhet nyugodtan.
Noémi 25 ről tudnátok e valamit mondani. inkább priviben.
Sziasztok az aprók rovatban hirdetett Wiky növő lány csak franciát vállal autóban tud esetleg valaki jót esetleg rosszat mondani róla?
Sziasztok! Uj bambuszos lanyokrol valakinek valami tapasztalat?
Illetve, mellette azert nem olyan kedves...
Nekem biztos nem. Egy lánynak sem fog fizetni 27-et egy menetért!