Tudod Pistike az ország legnagyobb megyéje Bács-Kiskun, utána jön Borsod, azután Pest Szabolcs olyan 5.6. lehet. Szóval ha már tuskó módon reagálsz egy ártatlan viccre, legalább hülyét ne csinálj magadból.
Tudod Pistike az ország legnagyobb megyéje Bács-Kiskun, utána jön Borsod, azután Pest Szabolcs olyan 5.6. lehet. Szóval ha már tuskó módon reagálsz egy ártatlan viccre, legalább hülyét ne csinálj magadból.
Tudod tökike volt már olyan hogy dunéntúli ide írt Na meg Mivel itt az egéssz megye képviselve van ami az oszág legnagyobb területú megyéje igy akár 100 Km feletti távolság is lehet. de mivel nem neked írtam így ostobaság bele ugatni De ha mind két néven te vagy akkot meg Pics burgban a helyed,
Mivel ide a Nyíregyi fórumba írta , valószínű, hogy nem Pittsburghben
Hol keresel?
Sziasztok ! Nagy logó hatalmas mellű lányt tud valaki? :)
Sziasztok!
Aki látogatta mostanában Nelli (30) (vagy ha jobban tetszik Amira) nevü leányzót kérem keressen meg privátban.
Előre is köszi.
Szerintem most is jo.. Még most lép be a Milf kategoriaba... 🙂
Pati... awwww, egyszer összefutottam vele a Tescoban, de jó kis MILF volt ő :)
Réka és Adelina ajánlott kategória😊voltam náluk többszor,Dorinát nem ismerem
Régen minden jobb volt....
Sziasztok.
az előző posztomnal senkiről semmi?
na és Adelinaval valakinek van tapasztala?
Köszi az infót Te kis huncut! :-*
Sziasztok megújult formával és külsővel várlak titeket a lakásomban, fél, egy , akár több órára is egy kellemes időtöltésre. Puszi nektek ! ❤️😋
Sziasztok,
Rékarol, Dorina18rol és alóla rol érdeklődnek. Van valakinek velük tapasztalata? Melyiket ajanljatok ?
Amikor a vasvárin volt az Anikóval a Pati akkor volt a legjobb😉😉
És Patit a kossuthról sem felejtsük el .✌️
Köszönöm! Remélem nem messze... És láthatjuk még....
Csak elköltözött! Manó írta lentebb.
Sziasztok! Greti nyugdíjba ment..?
A szomszédban Hírdet Eisa 29 volt e már valakinek szerencséje vele? megköszönném az infótPriviben is.