Vannak még megbízható lányok.
Vannak még megbízható lányok.
Na ezen Staffi barátom , nem csodálkozom. Én már nem járok mostanában senkihez,mert minden honnan ezt hallani csak. :-(
Pár napja ki ugrottam Amira 20 hirdetőhöz Császárszállasra... képek és a valóság között olyan külömbség van mint köztem és Májkelldzsekszon között. :(
Szivesen. Ahogy érzed.. próbalj rá ha gondolod....😉🙂
Kössz Staffi! Szeretem a kihívásokat rá próbálok! Hátha ..
Nekem azt mondta válall "plusszötbe" gumi nelküli szexet is... elgondolkoztató... de volt olyan aki járt nálla l és ő dicsérte a lányt ...
Szeretem ezt a fórumot 👎 like van de egy szót nem ír hozzá miért !
Hanna24 nel ki járt?Válaszok jöhet privátba is.
Ej, ez az irigykedés...
Bár persze ismerem én is - irigykedem sokat pl. annak a városnak a férfijaira, ahol te vagy éppen ;)
Remélem, kapsz helyet hamar. Sokan várunk vissza!
Kinek nem inge nem veszi magára nyilván 👍
Amint helyet kapok láthatóan sok hirdetőnek nem tetszem, 😂😂😂😂😂
Szép Napot kívánok!
Üdv! Valakinek tapasztalat Zoé 20 al?csak autóst vállal! köszönöm előre
Lilla 28 jónak tűnik...egy kis infót megköszönném .... privibe is jöhet...
Most kiről van szó? Lemaradtam.😀
Régebben érdeklődtem egyszer nála,emlékszem kora délután hívtam,és valami esti időpontot tudott adni. Mondtam várjon már 10percet,és visszahívom,hogy nekem jó e az esti órákban a találka. 5perc múlva illedelmesen visszahívtam,mondtam,hogy sajnos nem tudtam a programomat átszervezni,és nem jó az este. Erre a flegma válasz annyi volt: "sejtettem" és kinyomta 🤣🤣🤣
Lenne egy tippem a "kedves" hölgy szolgáltatásáról, ha már érdeklődés közben kiderül, hogy nem ma mennék erre automatikusan köszönés nélkül kinyom... XDXDXDDDDDDD
Sziasztok! Camillárol valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm
Üdv urak!
Evelyn 39
Számomra meglepetés hölgy.Különleges hozzáállás,egyedi stílust rejt Evelyn.
Kedves,aranyos,bohókás mindig jó kedélyű,de azért ízzig vérig nő.
Két alkalommal is meglátogattam.A második alkalom kicsit döcögve de összejött.Sajnos akkor sietőssé lett a visszautam, így az nem volt olyan mélyrehatóan élvezetes.
Franciája kellemes,kölcsönösen nagyon szereti ha jó a nyelvjárása a vendégnek.Aktus több pozícióban. Izgatóan hatott a lelkesedésemre,hogy nem egy fadarab tipus.Élvezettel csinálja.Természetesen ha a vendég is szimpátiát tud kihozni Evelynből.
Sajnos csak szeptemberben jár megint mi felénk.
Szia! Linett masszázsról kaphatnék infot? Akár üzenetben. Köszönöm!
👍 Köszönöm! Más városokban is küzdenek hasonló problémával. A "Hölgyek/Negatív beszámolók" topicban pl.-ul a hirdetőnek konkurenciát jelentő lányok személyi edzője vív szópárbajt az adott hirdetővel. Nekünk elég ha tudunk róluk!