Nem igaz, 3 éve "látogatom", 7-8 kg maximum amit felszedett, előtte sem volt vékony. Szerintem még ennyit sem...
Nem igaz, 3 éve "látogatom", 7-8 kg maximum amit felszedett, előtte sem volt vékony. Szerintem még ennyit sem...
Sziasztok!
Tud valaki valamit Amiraról? Az utóbbi időben nem szoktam látni fent hirdetni. Privátban is jöhet az infó. Köszi!
Sziasztok. Olyan lányt keresek Debrecen, Nyíregyháza körül akinél van lehetőség végig szájba és nem finnyáskodik. Jöhet privibe is. Köszi
Én amikor tudok és ha van a Mira30-3x mindig "meglátogatom", vörös göndörösebb, hullámos hajú! Nagyon csinos! Továbbá az utazgatós lányok közül a nagy darab, brazil popsis, szőke Naomi28, vagy a még ritkábban elérhető szőke Silvy28, vagy a szintén utazgatós Sasha25, aki fehérjenyelő önszorgalomból. Ők mind végig szájba franciáznak, ami a végzetem és a szexepilem is egyben a franciaimádó lányok köreiben. ...Hajlott korom ellenére...
Sziasztok!
Nyiregyházán francia órára ki az akit mindenképp ajánlanátok?
Köszi előre is!!
Üdv mindenkinek!
Tudnátok javasolni olyan hölgyet aki van annyira megbízható, hogy akár saját lakásotokba is beengednétek és rendelkezik olyan higiéniai szinttel ami kölcsönös franciánál sem okoz gondot?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv Pamella 36-tál kapcsolatban van valakinek tapasztalat?
Jöhet privátban is
Én voltam, fotókhoz képest minimálisan vékonyabbnak tűnt élőben, kis pocak van, de nem vészes. Kedves (elvileg kezdő) hölgy, jó társaság, szexet szereti. Kölcsönösséget élvezi, franci kellemes, mélytorkos akciót is egész jól adja elő... Szex jó, aktív benne, nem egy fadarab odateszi magát, pózokat lehet váltani, szerette amiket kipróbáltunk 2-3 félét. Arcra átlagás, semmi extra, korának megfelelő nő. Egy próbát megér aki szereti ezt a korosztályt, szeritnem csalódni nem fog, de ez azért egyén és partnerfüggő is természetesen, én jól éreztem magam.
Sziasztok! Csilla (39) -nél járt már valaki? Érdemes meglátogatni?
Autos kalandot válall de este 5-ig -6ig.... ilyenkor nyáron a 17-18 ora az még keső delután....az embernek az egyik szeme mindig az ajton legyen nem kopog -e be az ablakon valamelyik mezőgazdasági vállalkozó... nekem az autos kaland az mindig sötetedéskor kezdődik... arrol nem is beszélek ,hogy kocsiba is annyi mint lakásba... legyen annyi csak legyen jo... talaltam egy nagyon jo autos kalandos hirdetőt de sajnos "tiszavirág életű" volt a dolog....
Örülj neki...
Helo. Alizka mostanában nem látható a hirdetők közt.
Hát onnan biztosan hogy az edzője lehet. 😁😁
Milyen igazad van
Kicsit beteg a srác
Honann tudod, hogy a csaj fullos ha még nem érted el öket??
Üdv! A fiatal párosról van valakinek konkrét információja, tapasztalata? 👍Vagy👎 -en kívül?
Be van írva, rögtön a címsorokba, ahol az is szerepel, hogy mikor vagyok elérhető, a nyitó kép alatt. Nem a szövegben alul.
Reggel, amikor aktiváltam a hirdetésem, akkor bele is írtam.
Szép napot
Nem volt beirva,bocs b
:) Úton vagyok még, ilyenkor természetesen nem veszem fel. Be van írva a hirdetesembe, hogy szombat 16 órától. A zöld jel sem villog. Szép napot
De mégis van rájuk igény.
Ha nem volna akkor lehet más lenne az árfekves.
De amúgy már vicc kategória némelyik hirdető főleg fél óra 15 óra 30-as kategória és még mellé úgy néz ki hogy ha lemmene a bányába akkor a szén sikítva jönne fel.
A helyes írás meg a fogalmazasi képességekről meg ne is beszéljünk inkább
Aki úgy gondolja megeri az nyugodtan szoraj el rájuk a pénzét de én 1-1.5 napi bérem inkább költőm másra
De ez csak sajt vélemény.