Sziasztok!!
Az apróban hirdető Barbi ról van valakinek infója? Akár privátban is elfogadom a segitséget
köszönöm előre is!!
Sziasztok!!
Az apróban hirdető Barbi ról van valakinek infója? Akár privátban is elfogadom a segitséget
köszönöm előre is!!
Sziasztok. Egykor aktiv versenyző voltam, de 7 éve elkerültem külföldre. Most töltök egy hét szabadságot itt és és vadásznék egy kicsit.
Akiket kinéztem és infot kérnek róluk.
Sissi 47
Cinti 34
Heni 42 és az apróhirdető
Barbi 52.
Igen már 42 vagyok és nem a huszonevesek az én vilagom.
Esetleg a nyirmadai Rebeca 24.
Jó neked! Nekem nem veszi fel a telefont ha meg igen a megbeszélt időpontban nem elérhető nem reagál semmire!
Jó neked...
Ráprobalok újra😉
Egyszer az orvosi ügyeleten találkoztam az egyik hölggyel, ott ült elvágott kézzel én meg kacsintottam rá lázasan, láttam rajta h megismert, de próbált úgy tenni mint aki nem :)
DE a legjobb sztori a haveromé, elment Debrecenben egy hölgyhöz aki arc nélkül hírdetett és a sógornője (feleségének testvére) nyitott ajtót :D szabadkozott szégyenkezett a csaj de végül is megcsinálta amit telefonba ígért :) Mondta neki cimborám: gondold azt h nem ismersz :D :D
Ohh tényleg, megint nálatok van Sasha hamarabb! Istenem, de ritka 28 alatti korban az ilyen hibátlan szőke! Csúcsragadozó!
Nelly 33 nálam még mindig toplistán van, ma jártam nála 10/10😍 szóval megyek még😎
+ Denisa, SashaVIP 😏
Sziasztok!
Csilla 39-nél ki járt a napokban? Rendesen eltudtátok érni?
Hiába hívtam… az ég világon semmi!🥹🥹
Ivon, Nelly33, Virág22!
Nagyon kanosan keltem ma ...kit ajánlanátok?
Amikor.elkezdett hírdetni nagyon jó volt, utóbbi időbe viszont kicsit megvaltozott.... :(
Tán 4x jártam így. Az első alkalommal úgy meglepődtem, hogy kikerekedett a szemem. Persze aztán rögtön úgy próbáltam tenni, mintha nem ismertem volna meg. Ő is megismert, de "ismeretlenül" elmentünk egymás mellett. Aztán mikor elmentem hozzá nem sokkal később, szóba sem került ez a kis közjáték.
A következő ilyen véletlen találkozó már nem lepett meg. Egy pillanatra egymásra néztünk, aztán csak egyszerűen elsétáltunk egymás mellett.
2x pedig a hölgynek oldalirányból jöttem, ő viszont nem vette észre, hogy ott vagyok. Nem adtam meg az esélyt a véletlen találkozásnak, elmentem a másik irányba.
A napokban voltam Ella20 nevü lánynál a másikon kedves aranyos magyar lány lehet vele beszélgetni is megbízható amit kérsz úgy csinálja. á*ai átlag még fogom keresni.
Nekem ő pont úgy volt még, hogy az akkori kedvenc kávézóm teraszán foglaltam el a helyem, amikor megláttam, hogy egy komoly szőke muff is ott ül. Hatalmas napszemüveg rajta, pedig borongós szeptember vége volt, vagy október eleje. Brutálisan nézett ki és szünet nélkül mobilozott egy másik csajjal. Akaratlanul is hallottam. Miközben kijött a rendelésem, elkezdtem nézni a lányok hirdetéseit és egyből levágtam, amikor megtaláltam a profilját. Akkor volt kb egy éve, hogy a kinézetre szinte ugyanilyen Q.vám lelépett. Ekkor Naomi a Bem. téren rendelt Debrecenben. Láttam a hirdetésben, hogy 11h-tól kezd, ekkor még 10h sem volt. Ahogy eljöttem a kávézóból, egyből hívtam, déli 12h-kor már egymáson feküdtünk. 😋 Szerintem a második vendége voltam.
Én több alkalommal jártam már így, csak simán "nem ismerünk meg" egymást. Pedig az egyik alkalommal konkrétan a csaj szólt ne induljak el mert a kocsi tetején maradt valami. Az Amira kérdés engem is érdekelne pmben is. Illetve a nyirtelki lányról mik a tapasztalatok, vagy az "újoncok" közül valakit érdemes meglátogatni? Nyiregyen bárhol utcán szoktak meg lányok lenni?
Igen, jól látod, ez látszik a képein is, ami szerintem pedig azért korrekt, mert nincs elkamuzva az aktuális testalkat. Volt korábban egy hozzá nagyon hasonló szeretőm, ezért mindenképpen fel akartam kóstolni.
Nem igaz, 3 éve "látogatom", 7-8 kg maximum amit felszedett, előtte sem volt vékony. Szerintem még ennyit sem...
Sziasztok!
Tud valaki valamit Amiraról? Az utóbbi időben nem szoktam látni fent hirdetni. Privátban is jöhet az infó. Köszi!