Nem akarom letörni a kedved, de a történet nem kamu... MAGYAR vagyok! Akár csak Te, vagy mint szerintem a legtöbb fórumozó... ha visszább olvastál volna egy picit, akkor tudnád, hogy annak a bizonyos Gyulának én is áldozata lettem.. most jelenleg NATASA néven hírdet... és mivel itt a fórumon felhívták a figyelmet a jellegzetességeire - pl anno volt egy köldök piercing-je - már erre is odafigyel...
Nyilván van akinek fenntartása van sok dologgal szemben.. de most úgy őszintén.. egy pozitív tapasztalatot nem lehet a "Nyíregyháza" fórumhoz beírni? hova kellett volna írnom? "Lányok - pozitív tapasztalatok"-hoz? Az eszem megáll és ácsorog, hogy van aki egy hozzászólásában rögtön kritizál feltételezem egy olyan személyt, akit nem is ismer - félre értés ne essék, most kivételesen saját magamra gondolok -.
Az a baj, hogy vannak hangadók, akiknek a szava megkérdőjelezhetetlen... és egy másik kritikára reagálva: egyetemista voltam, tanultam retorikát, és hadd ne mondjam, hogy a legtöbb hozzászólástól a hideg is kiráz.. mégsem ítélem meg a hozzászólás íróját, mert nem tisztem a bírói szék.. de hát vannak akik úgy érzik, ez nekik lett kitalálva..
A lány védelmére, mint írtam, tiszta és ápolt úgy Ő maga, mint a környezet. Továbbá leírtam azt is, hogy aki bizalmat szavaz neki, nem bánja meg.. ebben sem rábeszélés nem volt, sem egyéb.. ez egy felhívás, egy közlés, miszerint a lány megbízható.. Csak hát, van akinek a szövegértés gondot okoz..
Elnézést, hogy hosszú lett, köszönöm a türelmét annak aki elolvasta.