A szomszédban Erika 30 néven hirdető hölgyről van e valakinek infőja Nagyon megköszönném akár privátban is,
A szomszédban Erika 30 néven hirdető hölgyről van e valakinek infőja Nagyon megköszönném akár privátban is,
Sziasztok
Ajánjatok már egy fiatal lányt mára
Köszönöm
Sziasztok!
Voltam Nina néven hirdető lánnyal, már több alkalommal. Fiatal és nem lehúzós lány. Enyhén telt ami nekem egyáltalán nem volt zavaró, épp ellenkezőleg. Formás popsi, gyönyörű arc. Jól lehet vele beszélgetni, sexben is nagyon ügyes. Franciája nagyon jó. Hátulról pedig csodás a látvány. Igaz szemből is. Nem is tudnák választani melyik a jobb. Ha nem akartok csalódni nyugodtan menjetek!
Én Gaby-t hiányolom. Ő egy biztos pont volt nyiregyen. Megbízható és profi. Nagyon eltűnt. Nem tud róla valaki valamit?
Köszi
Napkoron van...kocsiba is annyi mint lakásba..... 😉🙃🙃
Alíz 23-ról nem tudtok egy kis infót, jöhet privibe is
Köszönöm
Már nagyon hiányzott
Az biztos iss, de szerintem nem csak nekem. 😉
Gyerekek..hosszu ido utan Amira ujra elerhetö :P :D
Hali.
Ez engem is erdekelne, hogy hol van ilyen.
Persze,mert.régen a tetkóshátú Linda aki a saját lakásaba a Toldin majd utánna a szarvason is melozott nagy kedvenced volt😉
Sebaj, a Linda szerintem szebb név. 😋
Keresztelkedés volt....😉🙂🙃Hetköznap is melozik a pap ugy látom....😜
Írtam :)
Sziasztok. Ha mar felhoztatok lenne par kerdesem. 😂 Mindig is ki akartam probalni nyiregyen a thai masszas szalonokat es pont a boldog befejezes miatt de azt hittem sehol sem vallalnak es mind kamu. Regen haver kerdezte toluk teloba es mindenhol ravagtak a vonalat. Szoval az erdekelne hogy melyik szalonban probalkozzak szerinted? Van egy ketto es nektek hol volt mar ilyen tapsztalatotok a meglevo szalonok kozul? A bocskai uton a panzional is peldaul? Tudtok szalonokat mondani ahol kaphatok egy jo masszast el melle a befejezest. Es a masik hogy hogyan kerdezzek ra anelkul hogy kizavarnak?😂😂 masszas kozben vagy vegen ra kell kerdezni vallalja e? Vagy o ajanlotta fel? Esku erdekel szoval trollok kimeljenek aki rendes valaszt ad annak koszonom.
Köszönöm szépen igen! Jövök neked egyel! ;-)
Én köszönöm a hozzáállásodat! És hogy örömöt tudtam okozni én is neked! Tényleg egy cuki csajszi vagy! :-*
😄😘
De aranyos vagy köszönöm szépen! Örülök, hogy a kedvedben tudtam járni ☺️😘