Nekem nem volt vitám vele, viszont mikor voltam nála az agancsos utcán, akkor büdös volt a szája, ami jól megalapozta a hangulatom tom tototom, s remek volt a hangulatomm tom tom tom tom tototom..
Nekem nem volt vitám vele, viszont mikor voltam nála az agancsos utcán, akkor büdös volt a szája, ami jól megalapozta a hangulatom tom tototom, s remek volt a hangulatomm tom tom tom tom tototom..
Noeminek kicsit enyves a keze... nekem volt már vitám vele... !!!
Jo tippet kaptál akkor 😉☝️☝️
Sziasztok. A Hanna 24 néven hírdető leányzó nagyon ott van a szeren! Nagyon csinos és tényleg szép arcú csajszi! Mindenben kedvemben járt! Én nagyon jól éreztem magam vele! Vigyázzatok rá,hogy még sokáig itt maradjon!
Ez nem feltétlenül így van... :) Thai masszáz szalonban év elején volt 8e alapból a masszázs (tuti emeltek már) és + 5-10 a kézi, ezen felül nem nagyon tudod kivel találkozol, milyen korosztály és hogy néz ki (bár gyakran itt sem :D :D :D ) Magyarul nem biztos, hogy ért, max angol és a franciára bedob egy +20-as árat... szóval nem midnen esetben jobb, de az biztos, hogy meggyúrni úgy meg gyúr, hogy kettészakadsz szinte :D Arra nagyon is jó.
Ha, a masszázson volt a hangsúly, lehet egy thai masszázs szalonnal jobban jártál volna, szakmai, időbeli és "virágszáli" szempontból is, és a végén a "hand job" is meglett volna egy kis pluszért.😅
Szivesen válalok masszázst ha érdekel valakit , nagyon jó kezem van
Elizabethről beugrott.
Pár hete mozgásszervi panaszaim lettek, gondoltam elmegyek masszázsra, de olyanra ahol az erotika másodlagos, inkább magán a masszázson van a hangsúly. Felhívtam Pandorrát elég flegma volt a telefonban, aztán amikor megkérdeztem, hogy mennyire képzett masszőz, mert nekem most az a legfőbb rám nyomta a telefont. Ugyan így jártam Kata45-el is.
Végül Elizabet 42 fogadott. Telefonban sem volt túl barátságos, de a helyszínre érve ez fokozódott. Nem találtam a pontos címet és kb. lebaszott, hogy világosan elmondta a telefonban. A helyszínen ami várt az +10 év és + 10 kiló minimum. Masszázs közben eleinte nagyon rideg és barátságtalan volt, de aztán ellazultunk mind a ketten és kifejezetten jót beszélgettünk. Masszázs az maga teljesen átlagos volt. Igazából erotikát nem is nagyon akartam már a helyszínen , de a végén gondoltam ha már itt vagyok akkor legyen egy kis kézimunka. Ez inkább kínos volt mint jó. Összességében életem egyik legszürreálisabb masszázs élménye volt, amit nehéz szavakba önteni.
Volt többször is. Elizabeth néven.Én még nem voltam nála és az akkori képei jobban tetszettek. De azért ha valakinek van infója, ne tartsa magában!
Ez a név jó! Illik hozzád! 😉
Ezen már én is gondolkoztam. Lehet hogy csak így tud elmenni. :) Vagy ork lehet. Az meg nem szereti a konkurenciát. :D
Sziasztok. Noémi 25 jól rémlik hogy volt már itt a csaj? Valakinek van róla infója?
Több mint valószínű igen, máskülönben nem csinálná. 😁
Amúgy aki dislikeolja a másikat , de nem írja meg hogy miért, az amúgy jót érez olyankor? :D
Én levágtam egyből, hogy te vagy az😉
Igen :D én mindig változtatom a nevem ha megunom :D de már nem fogom mert nem fogják tudni hogy én vagyok :)
Minden jól megy holnap dél előtt 10 órától már elérhető leszek :)
Elhiszem 😉Gyere vissza szerintem neked is jobb lesz meg nekünk is...😉 vannak fiatal hírdetők itt is és a túl oldalon is akik csak a lehúzás érdekel... neveket azért nem.írok mert megint az lesz ,hogy a ge*i staffi pofazik... multkor ram írt egy csaj ,hogy én vele ne foglalkozzam amugy emlekszik rám amikor nálla voltam.... csak ugy kb... bő négy éve voltam nálla egyszer akkor ,hogy emlékszik rám? Be sem mutattkoztam neki😉🙂
Nekem se megy úgy debrecenben mint nyiregyen azért ott már megvolt a vendégi köröm mindig
Holnap megyek vissza ha minden jó lesz ugy néz ki :*