Megis fizetsz az erkölcstelen életért..🤣🤣🤣megveted azt az életet es mégis adod érte a rózsát.... ☝️☝️☝️☝️
Megis fizetsz az erkölcstelen életért..🤣🤣🤣megveted azt az életet es mégis adod érte a rózsát.... ☝️☝️☝️☝️
'Mánpedig' a 25 egy órára még akkor is sok, ha @rstoppos a tojás meg a krumpli is.
Minek védeném?? Ne iriigykedj! Attol ,hogy te kétkezü munkaból élsz ,hidd el én is... de azert nem kell beleszálni ...minek ingyen élő?! Senkinek nincs tiltva hogy ezt csinalja .. vannak férfi hirdetők is lehet probalkozni... A sértetség beszel belőlletek... egyik azért mert életébe 4 nőnel volt max a masikat meg az ,hogy ő napi 10-12 órakat dolgozik müszakba 10-12 rózsáért... senkinek nem mondjak.meg,hogy te segedmunkás, kőműves vagy gyari munkásnak kell lenned.... egyszerűen nem értem ..tipikus magyar gondolkodás.... ha a szomszédnak ezer forintal több van mert könnyebben keresi akkor az már ingyen elő ember es könnyen keresi a pénzt... ???!!király gondolatok....
Ne járassátok már le azért magatokat kollégák....😢😢😢siralmas...
Hello ,Hello! A Hannát ne piszkáljátok,mert ő most a legjobb a városban! Igen nagyon csinos nagyon szép és szerintem kiváló szexpartner! Nem hinném hogy,bárkinek bármilyen problémaja lenne vele! Ezért ne járassátiok le!!!
Te is bele vághatnál ebbe , ha neked ez fáj 🥺
Mert mi vagy akkor ha nem ingyenélő? Menj már magaddal….. Tudod mi a munka édes lányom? Hát nem ez….
Ok . Azt várhatod szivem 🤗
Igazad van
Csak egy baj,h hogy nagyon kevés a jó vélemény rólad,vagy változtatsz,vagy elmész
Innen nemsokára
Sziasztok
Szép Napot mindenkinek!
Ne haragudjatok de ma mégsem leszek!
28 -tól biztos ott leszek!
Aztán csapassuk!😘
Már ne haragudj Basa , de nem is akarom h mindenki jó véleménnyel legyen, ahhoz nagyon megkéne felelnem minden egyes embernek. Viselkedéséhez kéne igazítsam magam, ahogy azt ő elvárja, valakinek túl kedves vagyok , valaki azt mondja megjátszom magam, stb.. nem, én mindig magam adom, sose leszek megjátszva . Gondolom nem vagyunk egyformák nem lehetek mindenkinek a szíve vágya ! Csak ti vagytok sajnos azok, akik mindent túl reagálnak (tisztelet a kivétel) és kitalálnak sokszor olyan csúnya dolgokat, ami nem fedi a valóságot. Ennyi!
Igy igaz
Minden férfi csak az igazat irja,de nem mindenki van jó véleménnyel rólad,sőt
Figyelj ilyen hülye élősködők mindig is lesznek de egy tanács, halgass inkább a férfiakra, nyilván minden férfi csak is igazat írhatja rólam , még az is megírja képzeldd el a véleményét, aki még ÉLETÉBE nem is járt nálam 🤣🤣🤣🤣
Ahh istenem az ilyeneket miért nem dobják ki ? Még ingyen élő 🤣🤣
a hazug lejáratásod ellenerére , a vendégek mosolyogva kérdezik, hogy legközelebb is jöhetnek e ;) és nem , nalam sose volt 25 egy ora ..
Jaj nagyon megakarom nezni magamnak ezt a Hanna lanyt de elveszitek egyre jobban a kedvem tole😂😂😂😂😂
Jaj ne mond már múlthéten még 25volt,vagy akkor úgy van,hogy kit hogy tudsz átverni!!!!???
Pláne meg mikor odaér a vendég meg fel sem veszed a telót
Támogatom! :D
Támogatom! Ha van olyan lány aki szintén támogatja, az rakjon ki magáról egy sapkás képet! Úgyis jön a tél! 😁
Csak egy kérdés... Miért nem lehet az állambácsinak a videkilanyokon es máshol hirdetők ár@it ársapkássá tenni??! Pl... húsz rázsaszál az óra és ez a fix... a tojás a krumpli ársapkás akkor ez is lehetne az nekünk is kiszámithatóbb lenne...😉☝️☝️☝️👌👌🙂🙂🙂