Egyetertek az utolsó szóig csak nekem nincs ilyen szókincsem,hogy ilyen szépen megfogalmazzam ezt a mondanivalót😉
Egyetertek az utolsó szóig csak nekem nincs ilyen szókincsem,hogy ilyen szépen megfogalmazzam ezt a mondanivalót😉
Nem teljesen függetlenül a jelenlegi témákhoz, de mégsem beleszólva és állást foglalva, egy kis személyes vélemény. Számomra két dolog a legvisszataszítóbb jellemvonás, az egyik az előítéletesség a másik a tiszteletlenség. Manapság szerintem az emberek kicsit elvetik a sulykot, ha nem is minden téren, de ebben a kettőben biztos, főleg ha online, arctalanul, egy profilnév mögé bújva biztonságosan, otthon a fotelból pocskondiázzák egymást, vagy inkább a védtelenebbet. Mivel az eléggé biztos, hogy itt senki nem ismer senkit (eltekintve egy-egy kivételtől) senki nem tudja senkiről, hogy ő valójában kicsoda, könnyű a másikra kígyót békát kiabálni. Akit ismerünk azok a lányok, hisz ők az arcukat adják a profilokhoz, vagy épp a telefonszámot, vagy a személyes kontakt után saját magukat kitakarás nélkül. Pedig ha jobban belegondolsz, attól, hogy valaki épp a szexxel foglalkozik, még nem kevesebb tőled vagy bárkitől, csak épp ez a munkája, amit most ebben az élethelyzetben meg tud magának teremteni. Én az a tipus vagyok aki soha nem ítélt el senkit amiért bármi oylan dologgal foglalkozik amit én például nem csinálnék. Könnyű bárkire rámondani, "neked egyszerű, csak a lábad kell széttenni" azért ez lelkileg egy elég nagy teher tud lenni, amit van aki jól kezel és van aki nem, vagy már egy idő után nem. Ugyanígy a másik oldalra is rá lehet mondani, hogy mekkora tróger, hogy itt pocskondiázik, egy hétre rá meg épp azokat vagy báki más széttett lábait élvezed, hisz senki nem tudja hogy épp te irtad azokat a sorokat," megteheted"... Nem tudhatjuk ki milyen élethelyzetből került ide és kényszerű ilyen típusú munkára, de attól még a túloldalt egy-egy Emberhez jutnak el a sorok, amiket nagyképűen idedobálnak egyesek inkognítóból, fülüket fakrukat behúzba kint az utcán, nehogy valaki megtudja ki is rejtőzik a profilnevek mögött.... Egyesek megengednek maguknak olyan hangnemet is amit már régen sem tűrtem saját ismerősik körömben például. Persze egy ilyen fórumon ezzel nem lehet mit kezdeni, mindig is lesznek ilyen típusú f*sszopó kis csicskák, akik valószínüleg CSAK ITT tudják kiélni magulat, itt max elengedni lehet ezeket a sorokat és tovább görgetni...
A jelenévők természetesen mind mind mind midnd mind kivételek, a fenti kis szösszenet egyezése a valósággal csak a véletlen műve lehet... Písz.
Messzire kerülendő... Igénytelen :/
Na kedves Hanna,ezekre már semmi válaszod nincs
Te ne oktass ki éngem
Még takony pulya vagy
Na akkor tisztázzuk! Tényleg kamus lány Hanna, de nagyon. Én adtam még egy esélyt. Két órával randi előtt lebeszéltük, még mehetnék hamarabb is. Aztán egy órával előtte mégsem jó. Ja és a telószámom újra tiltva. 😁 Nálam ennyi esélye volt. Ja és mea culpa kedves barátaim.
Neked lehet unalmas az életed ha állandóan itt lógsz fent
Nem én hazudozok össze vissza,de tudjuk a legtöbb hirdető azt csinálja (tisztelet egy két kivételnek)
De te nem vagy az
Tavaly még Anasztázia voltál és 20éves,az idén már Hanna és 23-24éves egy év alatt 4évet öregedtél és még te dolgoztál sok helyen 20évesen,ne nevettesd már ki magad
Meg nem én nem veszem fel a telefont ha már a helyszínen vagyok
Inkább hagyjuk
Kedves ZéróZénó folyamatosan soha nem hirdetek! nem tudom hol látod ezt a folyamatosságot?... Csak akkor hirdetek ha vagyok! Ha nem veszem akkor éppen fel a telefont nyilván nem egyedül vok hanem kedves vendéggel. Van olyan aki 5-10percenként vissza hív Csak akkor veszem fel ha már egyedül vagyok Nem fogok senkit hamarabb ki dobni mert folyamatosan csörög a telefon és nem veszem fel Sőt soha nem viszem be a szobába!Ez is a diszkrécióhoz tartozik számomra.
Olyan hihetetlen? Az igen 🤣 De azt hiszed egy ilyen tiszteletlen alattomos embert én fogok győzködni? Meg a maganeletemrol hadovalni ? Barmit is írok te úgyis az ellenkezőjét fogod írni , ti kötöttetek bele magyarán egy lányba, az ilyen nem csak nem ember, de nem is férfi , csak egy irígy, akinek nincs saját élete sajnos így másokba kell belekötnie. Sajnalom h ilyen unalmas életed lehet de tenyleg:/ 😩
Kedves fórumosok
Csak akkor hirdetek ha elérhető vagyok!Ha Nem szoktam folyamatosanhirdetni illetve az Év minden napján lenni mint esetleg más lányok Nem mindig vagyok mivel nem vagyok robot és nekem is kell egy kis feltöltődés illetve van magán életem is. Ha fent vok az oldalon és nem veszem fel a telefont akkor nyilván azért van mert van nálam valaki és nem fogom fel venni a telefont pont akció közben illetve bunkóságnak találom éppen ezért csak már akkor veszem fel ha nincs itt a kedves vendégem!!! Akik már voltak nálam és ismernek régóta azok nagyon jól tudják! Ez is egy fajta diszkréció számomra
Szép napot kívánok mindenkinek
Gondolom
Te 23évesen sok helyen dolgoztál!!!???
Hihető
Még most végezhetted el az iskolát
Neked is mondani mindent lehet
Aki akarja elhiszi,aki nem az nem
Ja és én tegnap nem azt mondtam hogy menj innen,hanem hogy ha neked nem lesz jó akkor lelépsz innen (tovább)ahol nem ismernek
Tudtad te hogy előtte mit éltem át és min mentem keresztül avagy mennyi helyen dolgoztam , igen gyari munkas es fizikai munkat is ? Nem tudtad ugye .Akkor tartsuk meg a tiszteletet. Figyelj kicsi szivem olyan melo helyeken is megfordultam amit szerintem te nem birtál volna véghez vinni , németországi 150 fős éttermet egyedül szolgálj ki , kivancsi lennek hogy sokan ezt hogy csinaltak volna utanam amit én az idők során de nyugi ez csak az egyike a sokbol amit felsoroltam 🤌🏻
Es dragam, nincs palim aki futtasson, azert annyira hulye nem vagyok 😁
Egy bölcs kollégát idézve: "Nagy ívben......" Nem voltam nála, de inkább magam intézem ingyen. 😁
Kiara (19), extra vekony kis lanyka valaki tapasztalat velemeny? Egy negativ komment van ott neki, kulso alapjan veszesnek is erzem sajnos de viszont gyengeim az ilyen vekony lanyok. Valaki esetleg volt mar nala?
Megint leirom, a 25re azert irtam hogy nem sok mert akarkihez megyek egy oraert a 25a legkevesebb amit elkernek. De akkor toled is megkerdezem mint a tobbiektol, melyik lany az akihez te jarsz es egy orat 15-20ezerert vallal? Segitene ha adnal nevet mert en ilyen aron dolgozo lanyt mar sehol nem talalok.
Ez egy szolgáltatás. Ennyi. Valaki frizurát készít, van aki virágot köt csokorba, van aki "szét teszi a lábát", hogy neked jó legyen. (meg nekem is) Ennyi. Sőt ez régebbi foglalkozás mint a legtöbb. 😉
Megyek meglátogatok egy hírdetőt mert ahogy mamám is mondta mindig... "Sok beszéd szegénység..."
Szerintem vagy a szó jelentésével nem vagytok tisztában vagy direkt akarjátok bántani. Ingyenélő az az ork aki lányokat futtat és elszedi tőlük a pénzt. Ő nyújt egy szolgáltatást amire, láthatóan igény van. Hogy ez mennyire jó azt eldönti mindenki. Az meg hogy valakinek csak a kulizós munka a munka, háát... Ide vezet az ha összeszerlő országot építünk. (De ennyire ne menjünk bele. ) Az utolsó, hogy erkölcstelen. Hm. Aki eljár a lányokhoz az nem? Mé' nem. Mer' a férfi megteheti? A nő meg ha megteszi erkölcstelen? 😁 Na ne! Egy dekával nem vagyunk jobbak, ha az erkölcsöt nézzük. De milyen vicces ilyenekről beszélgetni ezen az oldalon.
Nem haragszom.... azt hittem.a.sorok között lehet olvasni az ironiát az ársapkara.... amit irtam.akkor....irhattam volna 10 rozsaszalat orankent arsapkanak.szerintem.a 25 rozsaszállal amit irtam azzal nem.is minősitettem.le nagyon a finanszirozást.... nem sajnalom tőlük a csokit ha ugy gondolom van rá csokim és tetszik is a lany vagy ki akarom probalni... engem minek vetgek volna palira??!! Engedd el ezt a dolgot ne légy irigy ... rossz tulajdonság. Na ezzel valoban lezarom ezt a vitat itt is es remelem privatba se folytatjuk tovább a beszelgetést ...;) köszi.. söt tudod mit?? Teljesen igazad van mindenbe én kérek elnézést tőled , hogy rosszúl fogom fel a dolgokat imár sok sok éve....👌👌
Igazad van, de pl... én is sokkallok egy BMW ert 50 milliot.... nem veszem meg mert nincs rá keret, de ha lenne se venném meg mert elvből nem adnék érte annyit.. itt is ugy van, elhiszem ,hogy sok a 25-30 rózsaszál a mai világba de akkor nem kell menni.... amikor nekem nincs rá én se megyek... ha ugy érzem.,hogy most kikerült rá akkor megyek ha sokkalom ha nem..... most sokallom a kenyér árát az 1000 forintot akkor nem veszek... hiaba mondod a boltba ,hogy ez drága olcsobban nem adjak... de a döntés a tied... megveszed vagy nem veszed..?! Elmensz hirdetőhöz vagy nem.mész el..?! A kes a zsebedbe van és te döntessz ....
Prédikálsz az erkölcstelen életről mégis igenybe veszed??? 😁🙏🙏🙏🙏 ugyan már királylany... vagy királyfi... na jó én ezt a vak vitát itt befejeztem....!!