Beregisztrálsz egy órája es már tudsz is ajánlani?? Na ird ki ide légyszives a forumra ne titkolozz 😉😁
Beregisztrálsz egy órája es már tudsz is ajánlani?? Na ird ki ide légyszives a forumra ne titkolozz 😉😁
Muta inkabb melyik lany az szam alapjan nem fogok elmenni senkinez 😂
Én tudok ajánlani span
Szamott kapod privibe fél óra 12
Óra 17
Én tudok ajánlani span
Szamott kapod privibe fél óra 12
Óra 17
Szép estét mindenkinek
Valaki járt már Hanna nal Nyíregyháza
Köszönöm előre
Szép estét mindenkinek
En elhiszem hogy vannak ilyenek, de valahogy barkihez megyek 25 alatt nem vallalja, holnap kiprobalom Hannat o azt allitja nala 20 egy ora. Tudnal neveket irni kik azok akik egy orat 15-17be vallalnak? Megneznem oket is magamnak, koszonom elore is.
Szia
28-tól
Szia! Hosszabb időre mikor fogsz erre járni?🙂
Sziasztok!
Kellemes estét mindenkinek!
Holnap városotokban leszek!
Csak szombaton leszek elérhető!
Szeretettel várok minden kedves vendéget!
Igen. Ezért érdemes a lányoknak is megbecsülni a vendéget. 😃 Mondjuk azt sem értem hogy miért hirdet valaki ha soha nem veszi fel és üzenetre sem reagál.
Lehet eljön az -az idő amikor az lesz extra ha egy férfi egy honapba 3-4 alkalommal meg tud látogatni lanyokat... mert ki tudja milyen világ jön ránk... ☝️☝️😪😪😉😱
Háát, ha valakinél az is extra, hogy megmutatja a mellét. Akkor ez is az.
Valamit valamiért... ha van foga is, akkor már 25 :D :D :D
A 25 sok. Főleg ha sok mindent nem enged alapból.
Dragam nalam egy ora 20 :) szet kene kicsit jobban nezni a lanyok kozott, en az arakon meg plane nem valtoztatok , nalam ez a korrekt ár :)
Az a bolond aki 40et odaad 😂😆😅 Ha milliardos lennék se adnék 40et ezeknek.
Előtte miért nem kérdezel? Ezer éve tudom s írtam is,hogy ő a lehúzós csapat egyik tagja. Vannak vagy 4en, bar most a tobbieket nem latom. Taktikájuk, hogy elmegy pisilni, s utana sajnalkozva bejelenti, hogy megjött neki s felajánl 1 franciát, ami 1 gyenge kézzel rángatás. Persze csokiból nincsen vissza, annak ellenére sem, hogy az Ő érdekkörében történt a gebasz, nem a vendég tehet róla. Jegyezd meg a címet,ahol rendel, s ha valakit felhívsz,akit nem ismersz s oda invitál arra a címre,akkor tudhatod, hogy kikkel lesz dolgod. Aztán szépen nem mész el.. Ennyi.
Hat figyelj 25 rozsa a mai arak mellett egy orara szerintem jo, van aki kepes 40et elkerni egy oraert, de ha neked sok a 25 szivesen varom a tippeket melyik lany az aki jo szerinted es egy orat 25 rozsa alatt vallal? Mert hozza azonnal bejelentkezek. 😃 a masik resze meg igazabol annyi lenne hogy nem egy tokeletes lany es a randi sem lesz az, de tole legalabb menekulni sem kell. Nem nehez felfogni szerintem, nem csak a nagyon jo es a rohadt szar hirdetok vannak hanem a ketto kozott is, probaltam leirni a pozitiv es negativ dolgokat is. Legalabb en megirom ha elmegyek valakihez ezzel segitve masokat. 🫣
Nem most volt ez a szuper talalkozo hanem mar egy jo ideje, es akkor meg nem voltam ennyire profi hogy szetnezzek forumon sajnos.
Ha itt a keresőbe beirtad volna a nevét mar ki is dobta volna ,hogy marcius 18.-án írtak róla ,hogy nem kell erőltettni a dolgot, ha ezt megteszed akkor már inkább ittál volna a haverokkal két sört az is jobb időtöltés lett volna.... néha hírdet a tesó is vajon az is ilyen "jó lehet" ?!😁☝️☝️😉