Én a pináért sok áldozatot hozok...😉🙃🙃🤣😅
Én a pináért sok áldozatot hozok...😉🙃🙃🤣😅
😁 Kitartást! Te sokkal türelmesebb vagy, mint én.
Sracok, én már hétszer beszeltem le a Meli22 vel a randit de egyszer se fogadott🤣🤣 már ugy vagyok vele ,hogy csak azért is addig hivogatom mig alám nem kerül egyszer 😉egy két alkalommal ha nem.jön össze valami már fel sem akadok rajta...
Te vagy a felnőtt, akit ha nem fogad egy lány, mert pont közbe jön neki valami , a lány szól előtte 1 Órával ,hogy most bocsi de ez az időpont nem jó, rendes kiveri a hisztit a fórumon hogy őt nem fogadták 😩
Én is így szoktam eljárni, de szerintem még nagyon sokan innen. Bár én egyszer jártam úgy, hogy felhívott a hölgy akinél az nap voltam, hogy egy tízessel többet hagytam ott nála. Na szerintem ezt nevezik korrektnek.
Értő olvasás? :D Az meg mi a franc? :D Tényleg gyerek vagy. Részedről a szerencse. :D
Nem manager volt, hamem az öccse. 😁 Olyan ez, mint mikor rendszeresen piát veszek a boltba és az eladó csaj már sandán néz rám, akkor odamondom neki, hogy: nem nekem kell, a bátyámnak viszem. 🤗
Ott a pont köszönjük szépen kedves ❤️
Aha figyelj csak ide ne tedd magad mert egy órával előtte irtam üzenetet hogy nem tudsz jonni mert kozbe jott valami azt nem irod ide le a forumra ? Azóta még csak mától vagyok . Bennetek az a baj hogy ti magatokat tobbre becsulitek mint minket nőket. Mert hogy mi ,,ingyenélők’’ vagyunk 🤣 És ezentul semmi hozza fuzni valom nincs , lehet reklamalni meg prédikálni, ugyis csak nevetek rajtatok, mert nagyon mélyre süllyedtek, hogy neki álltok lányokkal vitatkozni 🤌🏻 Magatokat minősítitek le, ( tisztelet a kivetel) nincs vér a pucátokba na pusz😘
Igen férfi vette fel a telefont
Nem is tagadom kicsi szívem ..
Ha szeretnéd tudni magantelefinszamon hívtál .
Én aludtam és az öcsém várta hogy telefonálni a batyanak ..
Tovabiakbol nem számolok be neked .kicsiszivem .
Hogy miért nem nyomjuk ki a magantelefon szamott ...
Szerintem senki nem lakik egyedül egy házba azért is van ki írva hogy csak autós kaland kicsi szívem ez legalábbis
Nem nagyobb probléma annál mint hogy elmegy valaki valakihez és még lopják vagy még zsarolják .
Ha még is valakinek nagy baj hogy az öcsém fel vette a telefont ...nagyon sajnálom ne haragudj
Mira (33) "Mélytorok Queen"-ról van bárkinek infója?
Egy ideje keresem, de nem találom :)
Biztos a menedzser volt.
Próbáltam ma hívni Ivett20at meglepetésemre egy férfi vette fel a telefont :/
Nem tudom, ki hogy van vele. Részemről ha megbeszélek egy találkozót valamelyik lánnyal, akkor újaknál megkérdezem a lehetőségek árait. Ismerteknél is visszakérdezek, hogy annyi még az annyi, vagy esetleg változott-e? (Jártam úgy, hogy elfelejtettem megkérdezni, ő is elfelejtette mondani. Ott a helyszínen picit kellemetlen volt a szitu, de egy kézlegyintés, "majd legközelebb már annyit hozol" és el volt intézve.)
A megbeszélthez képest csak picivel több rózsát viszek magammal. Ne legyen nagy a kísértés, illetve ha bármi történne, akkor sem dől össze a világ. Amúgy meg eléggé megválogatom, kihez megyek. A megbízhatóság a legfontosabb szempontok közt van. Eddig mindig megvolt a maradék összeg.
Sziasztok!
Hanna 19-ről valakinek tapasztalata/ véleménye?🙂
Helló! Két dolog!
1. VirágVip: Többször jártam nála. Mindig kedves, igényes volt, maximálisan a vendégre koncentrál. Soha semmilyen negativ dolgot nem tapasztaltam.
Amit írt róla a "mit tudom én ki", csak lejáratás, hazugság!
2. Az erkölcsről, meg az erényességről ne igazán papoljon itt senki! Hanem inkább mindenki tekintsen magába! Aki itt bármelyik oldalon is áll nem szólhatja meg a másik erkölcsiségét!
Maximum az adott szituációban hogyan viselkedett, mint vendég, mint szolgáltató. Értem ezalatt, hogy korrekt, tisztességes volt e a hozzá állása az adott helyzetben.
Én motoros vagyok. Az nem jó?
Én is egyetértek. Azt gondolom amit eddig leírtam nem ellentétes ezzel. A mai napon csak megvilágosodtam egy valakivel kapcsolatban, de ezt már tapasztalat után és nem hiszem hogy bántó voltam. Én örülök hogy vannak, csak legyenek velem tisztességesek, mert én is az vagyok velük.
Bence én is így vagyok vele😂
Valaki nyíregyháza autós?