És akkor egy múlt év őszi élményről beszámoló, ha már a masszázs szóba jött. Larát látogattam meg, de csak azért, mert ajánlották. A legmagasabb épületben rendelt. A bejutás-feljutás nem okozott különösebb gondot. A beszélgetés kissé döcögve ment, a szoba kicsit zsúfolt volt, de azért el lehetett férni. Az első zavaró körülmény az ágyra való felhasalás után jött. A fejnél lévő "kukucskálón" való lepillantás után egy eléggé koszos szőnyeget láttam, ami elég régen lehetett kiporszívózva. Reméltem, hogy az ágy alaposabban le lett törölgetve előttem...
Maga a masszázs olyan semmilyen sem volt, akár a szomszédom, vagy bármelyik itt hírdető lány is csinálhatta volna. Viszont a hideg zuhany a végén ért. Mikor már a "végjátéknál" jártunk, és kezdtem volna átadni magam a kézi levezetés élvezetének, akkor Lara bájosan szólt, hogy már csak 5 perc van hátra... Hát ez eléggé rosszul hatott rám, de azért erősen koncentráltam, hogy legalább elmenjek, mielőtt elmegyek. Szóval kéne figyelni a vendégre, és ilyen beszólásokkal a pillanatot és az élvezetet nem összetörni, pláne akkor, ha úgymond nincs "olyan" probléma a vendéggel. Tudni kellene, hogy mikor kell csendben maradni, és az élvezetre koncentrálni, és nem a percekre figyelmeztetni.
Üdv