Látod milyen igazad van...
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Látod milyen igazad van...
Örülj neki,és nyissál topikot.Minden rosszindulat nélkül mondom.
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Legyen szép a napod. Mert az enyém nagyon jó!
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Kedves Túrista! Ilyen mint te be sem tehetné hozzám a lábát.Nekem nem kell húznom sehova, mert én vagyok itt az egyedüli aki vállalakozói engedelyel végzi a masszázst..Hála istennek az én kiváló forgalma, nem ettől az oldaltól függ , napi szinten, nem az ilyen emberek teszik kii.A hölgyeknek pedig csak javasolni tudom a hivatalos munkát, abból baja nem lehet., És nincsen kitéve ilyen embereknek.
Kedves szakmaszázs!
Én nem ismerlek(hála a jó istennek). Csak azt látom, hogy a konkurenciaharcodat állandóan itt vívod ebben a topicban, ahol igazából helyed sem lenne. Itt marhára nem érdekel senkit, hogy te a faszt számlára vered, vagy nem. Ráadásul állandóan ilyen "okleveles" marhaságokkal jössz és nézed le a többi lányt. Nyitni kellene neked egy "masszázs" topicot, vagy el kellene húznod valami svédmasszőr oldalra. És ott aztán masszírozhatnátok egymást a többi hasonlóval.
Vannak olyan lányok akik házhoz jönnének? Írjatok pls :)
Mindkettő ajánlott kategória!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Császár Kurátor!
Szia!Próbavásárlás??: DKecsegtető az ajánlat,,:)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Persze mi nem érthetjük mert egy sima szolgáltatok vagyunk és ugy gondolod csak te vagy egy tanult okos nő!Na ez a lenézés!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ráadásul másik kamu néven kezdte a beirását,de mi rájöttünk:D
Már megint sok a Fütyülős! Istennek hála, hogy te nem az igazi moderátor vagy, hanem csak egy önjelölt, mert ha rajtad múlna, itt nem sok minden maradna meg a fórumon.
XD
(maradtam moderálatlanul)
Fütyülős · Őstag · Már megint sok az off!
Hagyjuk már el ezt. Engem a Csúszkamasszázs érdekelne. Persze fiatal, vékony lánnyal, és nem egy bálnával! :)
Szeretnék találkozni candy-vel vagy perlá-val tudtok rola valamit,,? H szoboszloiak
Én is nagyon irigyelem :)
Irigyelnek is a többiek ezért a nyugodtságért. És persze én is!
:-)
Igen, ÁFA-sat. Az összeg felét viszont étkezési utalványban fizettem. Legközelebb bepróbálkozok 15 napos átutalással...
:-)
Hát persze hogy nem. Titokzatos vagy, és főleg mindenttudó. Megtartod magadnak, hátha a többiek megszívják?
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Látod ez igaz , én nyugodt vagyok, és ez nem sok mindenkinek adatik meg.Ezt kívániom mindenkinek!
De remélem számlát azt kaptál ;)
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Ez tényleg sajnálatos.