ruby valamikor fruzsina néven tevékenykedett....talán keress rá igy is,a hozzászólásokban
ruby valamikor fruzsina néven tevékenykedett....talán keress rá igy is,a hozzászólásokban
Üdv! Ruby(24)-nál volt-e valaki mostanában, aki hiteles infóval szolgálna.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Dóri Szakmasszázs ezt most azért irod mert konkurenciának tekinted enemy-t???Nevetséges nem birod elviselni ha valaki őt ajánlja!??
mármint a neten. :)
szóval az apeh is kurvázik? :)
Osztom!
***moderálva***
Keresd Enemy-t. Relaxáló masszázs néven találod, igazi profi! :)
Sziasztok!Tudtok nekem jó masszört ajánlani?KIhez érdemes elmenni?
Sziasztok !
A múlt héten jártam Diaznál. A ***moderálva***a kéróban több lány ***moderálva***.Elsősorban azoknak ájanlom a hölgyet akik a teltebbeket szeretik.A lány szimpatikus az ***moderálva***a szokásosak.Nagyon jó az NF-je , az action is nagyon helyén volt.Igazi barátnő feeling-ben volt részem.
Fütyülős · Őstag · Aki ilyen helyre megy csak minimális dolgokat vigyen magával. Vagy már ezt is el kell mondani?
Csak a kérdéses összeg vagy egy kicsi plussz. Minden érték végig látható helyre kerüljön!
Kezd ez a Debrecen egy Rio de Janeiro-ra hasonlítani, sajnos!
Bizony, nem valami életszagú ez a felháborodás! Akit meglopnak, és tudatni akarja mindenkivel, az nem ilyen finoman teszi.
ez az ...anyám tyúkja...téren történt?valahol a pékség fölött??
Sziasztok.
Szerintem egyébként ez egy lejáratás akar lenni. Én úgy gondolom, hogy ez nem jellemző itt a Debrecenbeni lányokra/hölgyekre.
Ha egy Nyíregyházi lányról írnák, akkor már inkább elhinném. Pláne, hogy már ott tapasztaltam is...
Egyáltalan hogy ilyesmi megforduljon valaki fejébe, hogy a vendég holmiába nyulkáljon
Sziasztok!
Akkor el mondom mi a helyzet!!Egy ilyen ajjadék mint aki beirt nemtudom hogyan lehet ilyen alpári igy lejáratni probálni a másikat (alias konkurencia),az a tolvaj mindig aki mondja (a legnagyobb!!!),az hiszi el csak aki el akarja,olcsó probálkozás!!!
Szia apa52!
Leírnád, hogy kire gondolsz? Csak mert a***moderálva***fórumon is írtak ilyesmit mostanában, de az valami Petra Édes, majd később Moncsika 36 lett.
Üdv: Császár
Elég szomorú , de miért kell valakinek lejáratnia magát Ez felháborító !Egy megoldás van , vidd magaddal a ruháhad, vagy csak a pontos ellenértéket.De ez akkor is felháborító, hogy ilyenre vetemedik egy szolgáltató a mai világban ? örüljön neki , hogy beteszi a lábát ezek után valaki hozzá.
Szerintem a telefonjával van valami gond, mert én kétszer is így jártam vele. Én nem tettem le, de többször is hallóztam, meg elmondtam neki, hogy semmit nem értettem abból amit mond. Azután kisvártatva valamit csinált és már jól érthetően tudtam vele beszélni.
Egyébként engem is irritál, ha egy csaj suttogva vagy érthetetlenül beszél, nekem eleve gyanús szokott lenni, de itt inkább technikai problémáról lehet szó.
Amiket leírtam róla, az tényleg úgy volt.
Nem tudomte kivel beszéltél,de én 2x próbáltam vele beszélni,de bunkó módon rányomtam a telót,ugyanis nem értettem belőle semmit.Egyszerűen irritált a hangjaaa,amikor nyávogva,halkan próbálta eladni magát.Még jó,hogy a szájszag nem kúszik át a telón!
Fütyülős · Őstag · "Tényleg a napokon jártam én is Biankánál és kelemesen csalódtam mert élőbe jóbb néz ki mint a képeken nagyon csinos és persze a dolgát is nagyon jó tud,hát a fr*ncia az tényleg szuper,és aki nem hiszi próbájon ki."
Azt hiszem ennél már nincs lejjebb.
Ez a Bianka vagy a "Köbüki MZ/X" a Mézga családból, vagy a Fekete Pákó a futtatja.
Szánalom!