Na srácok látom vannak itt félreértések. Benne van a sztoriban, hogy magamnak helyeztem fel az óvszert illetve, hogy spricc előtt lehúztam a vegyvédelmit. Azaz nem volt natúr francia. NF-et lakásban ***moderálva***sem kérek. Számomra az NF otthonra való. Így nem kaphatok el semmit senkitől. A másik meg nem azért írtam le a történetem,mert hú de kemény fasza gyerek vagyok, hanem mert tudatni akartam mi történik ha utcai harcost választasz. pl. igénytelenség, kanok követése stb. Nekem ez volt az első és egyben az utolsó utcai harcos kalandom. Jártam már lakásban ***moderálva***és a jövőben is járni fogok. Az utcai harcos csak arra kellett, hogy kipróbáljam milyen nem volt előtte efféle tapasztalatom. Kövezzetek meg érte, de ez van. Ha pedig mindenki még NF-et sem kérne lakásban,nem lenne kitől mit elkapni. Ha bárki, bárhol valamit elkap az tuti nem rajtam keresztül ment. Nem kívánok többet erre a dologra reagálni, nem akarom a fórumot offolni, végképp személyeskedni nem akarok és egyben mást is arra kérek ne személyeskedjen velem, mert én sem teszem veletek. Maradok tisztelettel: xxx69casting