Hello, Rubyról nincs infója valakinek?
Hello, Rubyról nincs infója valakinek?
Sziasztok! Ma voltam egy Debreceni lánnynál,Zsanettnél. Eszméletlen a lány, és nagyon igényes,csak dicsérni tudom,minden tekintetben.
Ez nagyon gyenge volt, legalább megerőltethetnéd a fantáziádat, ez elég gyenge volt!
Decemberben egy lakásban volt Bia23-al, akkor jött haza Angliából. Lehet, hogy visszament, talán kérdezd meg Biát!
Ezen írásod szerint még buzzancs is vagy. Ráadásul többb város szakértője, 2000 körüli beírással, elég szánalmasan tengetheted a nyomorult kis életed, hogy erre van mindig időd, és sokkal rosszabb, hogy kedved is. Ezek mellé még szellemileg valószínűleg korlátozott is vagy, mert állandóan értelmetlen nyakatekert mondatokkal próbálsz fölényeskedni, ami még röhejesebbé tesz. Nyugodtan ne válaszolj én is levegőnek nézlek, pláne ha gyakorolsz egy kis önkritikát és nem írsz többé ide nem való szarságokat, vagy kicsit jobban magadba nézel és véget vetsz szánnivaló életednek.
Fütyülős · Őstag · Bianka (22)! Na aztán kerülendő!!!
Együtt ***moderálva*** egy tetovált hátú barna nagypofájú lánnyal, meg még volt a kéróban manager is.
Szóval egy lehúzós bunkó banda!
Gondolom valaki közülük is szokott ide is beírni!
Sajnos!
debreceni srác!
Nem tudom ezzel mi volt a célod, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez csak egy rosszindulatú rágalmazás!!
A hölgyet személyesen nem ismerem, de "vidékiférfi" korábban írt róla beszámolót, és abban ezeknek merőben az ellenkezőjét állította.
Ne haragudj, de én neki hiszek ugyanis több általa ajánlott lánynál jártam már, és még egyikben sem csalódtam!
Te viszont azt a Bianka (22) lányt ajánlottad (itt és a Nyiregyi fórumon is), akiről eddig csak negatív vélemények voltak.
Szóval az én szememben ez egy gyenge próbálkozás a lány lejáratására!
Cleó már nincs Debrecenbe,tuti kevés k.....ft volt és eltünt külföldre
Sziasztok! Cleoról tud valaki, hogy merre van, hol lehet elérni?
UI: szaloncukor&pezsgő
Hirtelen azt hittem, hogy a hatvan-valahanyadik berlini filmfesztivál "közönség-különdíjas-kelet-európai-szekciós-díjnyertes" filmjének elfogott szövegkönyvéből olvashattuk egy részletet, de aztán tényleg, ez a nagy büdös Petőfi téri valóság! :-))))
Erre van kihegyezve az élete.... :)
Ez a gyökér megit talált vitapartnert.
Hello. Erdekelne info ,tapasztalat( jo rosz) LARA 30-rol es DIAZ-rol
xxx69casting · Kvázi-tag · Ja
xxx69casting · Kvázi-tag · Bátraké a szerencse, de nem szeretek kockáztatni. Nem nézünk romantikus filmeket. Száj PH? Mondhatnám, hogy lakmusz papírral, de hazudnék. Ránézés. Fogsor szín, épség, illat stb.
xxx69casting · Kvázi-tag · Amúgy stabil hosszabb kapcsolatnál volt csak a múltban, hgy mellőztem a vegyvédelmit. Persze jó az NF, de nem kockáztatok se szórakozóhelyen, se lakásban lévő ***moderálva***, nem éri meg. Még a csók is csak akkor jöhet ha magas szintű a szájhigénia.
xxx69casting · Kvázi-tag · Együtt élek a párommal, senkit nem viszek haza.
xxx69casting · Kvázi-tag · Látom jól érzed magad. Fő a vidámság. Én azt vallom "condom forever"! Kivéve otthon.
xxx69casting · Kvázi-tag · Rád bízom, hogy neked mi éri meg vagy mi nem. Balek módon beleszaladtam ebbe, de legalább felvállalom, büszke azért nem vagyok rá.
xxx69casting · Kvázi-tag · Téged többször, többen gyanúsítottak már meg, hogy manager vagy. Sokszor fel is idegesített a fórum offolása amit műveltél, de miért gyanúsítanak meg téged? Nem azt mondom, hogy az vagy, hiszen nem ismerlek,de azért elgondolkodtat néha ez a lehetőség is. Tisztelettel: xxx69casting