Köszi a figyelmeztetést,úgy látom a lány nem a szolitól barnult....
Remélem gyorsan eltűnik innen is!
Köszi a figyelmeztetést,úgy látom a lány nem a szolitól barnult....
Remélem gyorsan eltűnik innen is!
Üdv nektek.
VIGYÁZAT! A jelen hírdető Zsanett 25 (aki arcal hirdet), csak mert kettő is van, a félreértések elkerülése végett. Egy nyíregyházi versenyző, csak úgy látom ott már nem megy az üzlet és áttelepült ide... eléggé enyves kezű így finoman fogalmazva. Én voltam nála, még nyíregyen de soha többet. Eltünt a tárcámból egy jó pár ezer forint, míg zuhanyoztam. És még utólag mikor észleltem felhívtam, hogy megkérdezzem tőle mi ez??? Erre átvette egy pali a telefont és elkezdett fenyegetni, hogy jobban járok ha csöndben maradok...
Inkább maradok Debrecennél, itt azért a lányok többsége korrekt ilyen téren.
Óva intek mindenkit, hogy ne szaladjanak bele abba a csőbe amibe én már (sajnos) igen.
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e már valakia a Szexycsoki nevű lánynál?
Esetleg van-e valami jó kis szaftos beszámolója róla?
Érdemes meglátogatni? Milyen szolg*ltat*?
Myrázs volt vele,de még az elején,és Ő már nem is hirdet.(Őt nem ismertem személyesen)
Illetve Liával d*lgozott sokáig együtt, Ő is aranyos lány!
????
Ilyen nevű nincs.
Fütyülős · Őstag · Az a fekete hajú csaj aki vele ***moderálva***együtt is jó. Talán Myrázs vagy Mya néven hírdet(ett).
Nekem ő is bejött, aranyos kis csaj, és ráadásul nagyon szűk is (volt).
Igen,nekem is ezt mondták.Kedveltem nagyon!Meg jó magass volt:-)))
De azért ajánlgatják magukat rendesen.Na mindegy,az emléke megvan....
Nanti,
Úgy tudom hogy Nelli (19) már nem dolgozik tovább (legalábbis nekem kb. egy hónapja azt mondta hogy rövidesen abbahagyja) a telója kicsöng ,a lányok azt mondják hogy beteg és csak később lesz.
Pedig Ő volt a legjobb csaj Debrecenben!! (De ez azért szubjektív!)
Azért még bízom benne hogy mégis visszajön!!!
Nekem hiányozni fog!
Mi az az "f. miunkás"?
Még mindig kérdezem csillogó szemmel.
Jól emléxel! Nem volt, és most sincs.
;-)
Nelli Pottert?-mert úgy eltünt....
Szerintem nem zavaró,hogy többen is vannak.
Köszi, ő is jó választás lenne :) Külön tetszik hogy szőke. Ő egyedül van vagy másokkal egy helyen?
Nézegettem beszámolókat, ez lejött hogy másokkal együtt van meg hogy kb mik vannak, ez tényleg zavaró lehet h vannak mások is, de tényleg elég jó adottságokkal rendelkezik.
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Na figyi. ha egy kicsit körbe nézel jobban, nem ez az egyetlen hely ahol hírdetek, , a városban nagyon sok helyen.üzletekben. : de nem lehet kiírni, ahol tv. reklám vannak az üzletekben, Ujságok, / nem erotikus/ Rádióban, és ezek nem ingyen vannak.Nagyon sok lehetősége van az embereknek, csak oda kell figyelni.A dori masszázs.hu web. oldalamat is én csináltam saját magam. / és nem vagyok profi számitógépes.Erről ennyit.
Nem haragszom szép estét.
A képek alapján (hasonló ágy más lánynál) nem egyedül van... nem lenne jobb elsőre olyanhoz mennie ahol még véletlenül sem zavarja őt más? Meg talán egy kicsit idősebb/tapasztaltabb lánnyal...
Fütyülős · Őstag · Nelli(19)-et ajánlom. Fiatal, csinos, magas, profi, és türelmes!
fiatal,csinos.hívd nyugodtan...
Fütyülős · Őstag · Nana!
Én vagyok szánalmas ? Te vagy olyan nagyra az okleveles "legális" masszásoddal!
Akkor miért hírdetsz itt, ahol főleg kexet árulnak a lányok!
Aki ide rak fel hírdetést az számoljon a kritikákkal, főleg a negatívokkal. Most ellene mész azoknak akikből "élsz", vagy mi?
Ez kb. olyan mintha a reklamáló vevőt elküldené a k*rv@ annyába a Tescos pénztáros!
Persze megteheti, de az eredmény egyenesen arányos a tettével! :)
Nekem nem jöttek be a paramétereid, és kész! Ennyi volt az előző kissé nyers megfogalmazásomban a lényeg!
Nade ez itt nem az irodalom szakkör ugyebár! De ha megsértődtél Mea Kulpa!!!
Nincs harag QC, sose volt, ha jól emlékszem!!! :)
Köszi! Tudtok valami tapasztalatot mondani vele kapcsolatban?
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Masszőzőkkel te drága...T temondtad hogy ...... és nem én. Amúgy kérdezd meg a hívatalt.Ők majd biztosan felvilágositanak minden ügyben.