Sylvihez rendszeresen járok. Aki kedveli a vékony lányokat, azok számára ajánlom őt. Kedves lány és popón kívül sok mindent vállal. Sok sikert!
Sylvihez rendszeresen járok. Aki kedveli a vékony lányokat, azok számára ajánlom őt. Kedves lány és popón kívül sok mindent vállal. Sok sikert!
ART015 · Újonc · Köszönöm az infót Buenosz.Na ja Szandika tényleg az eggyik legjobb, és én még azt hittem az a fene nagy kedvesség nekem szól.Akkor ezek szerint mindenkinek.
Szia Buenos,
ezek szerint voltál már nála... lehet, hogy nincs igazam, de én úgy vettem észre, hogy két külön telefonszámról is hirdet (egy 30-asról és egy 70-esről), vagy pedig valaki az ő képeit használja? És felváltva jelenik meg a kétféle apróhirdetés... régebben volt rendes hirdetése is, most miért az apróban hirdet? Én is tervbe vettem, hogy meglátogatom, de ez a kis "zavar az Erőben" visszatart...
Szia, igen van friss infó és még mindig nagyon ajánljott. Az adatlapjához képest felszedett pár kilót, de még mindig nagyon szép az arca és még mindig nagyon kedves és értelmes lány.
Szia ART015,
Aranyos a kislány,a kéró nagyon fullos,egyedül van a lakásban.
Ő igazán egyetemista, ahogyan hírdeti is, és beszélgetni is tudsz vele normálisan...
Egy kicsit teltebb alkat, de ha ez bejön neked akkor tudom ajánlani, nincs csalódás.
Helló
Buenosnak teljesen igaza van mindenben, tuti nincs szilikon, minden természetes. Én lassan másfél éve járok hozzá, és valóban minőségi szolgáltató és korrekt lány, szerintem is valóban benne van a Top3-ban.
És nem dolgozott Pesten. Az utóbbi hónapokban pedig ha volt is rajta minimális felesleg, azt már leadta.
Üdv
Szia Brema!
Én többször voltam korábban Szandikánál, szerintem a cicik eredetiek. Ha nem, akkor nagyon jól meg van csinálva (Ő is azt mondta hogy original)
Mindenesetre nagyon formás és kemény cicijei vannak.
Debiben színvonal tekintetében az egyik legstabilabb és legkorrektebb sz*lg*ltatónak ismertem meg, nála nem lesz csalódás vagy átverés, az biztos!!!
A képek műtermiek,és mikor legutóbb voltam nála (kb. fél éve) akkor néhány kilóval több volt mint a képeken, de nem volt vészes. Mostanában
nem voltam arra, így nem tudom változott-e a képekhez képest.
Amúgy nagyon kedves és közvetlen lány, én csak jókat tudok róla mondani.
Remélem segítettem.
Üdv mindenkinek!
Szandikával (27) kapcsolatban lenne kérdésem: akik már voltak nála, elmondanák, hogy a lánynak szilikon mellei vannak?
És még valami: Ő régebben nem dolgozott Pesten? (Mintha a beszam....com oldalon anno láttam volna...)
Kösz a választ!
Szia,
Igen, szerintem jó választás
Nekem legalábbis bejött
sziasztok
szombaton debrecenben leszek szerintetek Kingus 20 nevű hirdető lányt érdemes meglátogatni?
ART015 · Újonc · CSő.Barbicicánál aki az apróban hirdet volt e már valaki?Egy kis infó kellene
Felíciát én is ajánlom, nagyon jó mélytorkos.
*** Kérjük a reklám és Önreklám mellőzését ***
Sziasztok.Sylvi Nevű hirdetőről rendelkezik valaki tapasztalatokkal?Ha igen,örömmel venném ha megosztanà.
Köszönöm
Jampec,
Örülök hogy újra hazai pályán vagy, remélem hogy aktív leszel a fórumon és jönnek a szinvonalas beszámolóid!!!
Személy szerint én nagyon kedveltem a finoman ironikus humorodat, mely azért sohasem volt bántó, csak őszinte.
Szia Navigátor!
Én csak egy lánynál voltam (Angyalkánál), de az felért hárommal.....
Én is régen jártam nála, de nekem nem volt vele ilyen problámám, velem nagyon is aktív volt
Nagyon csinos lány, és emlékeim szerint egy óriásit d*gtunk....
Amúgy én sem értem, miért kell három személyként is hírdetni. Nem hiszen, hogy emiatt többen keresnék fel!
Szia Jampec!
Az egy igazi nagy, kétszemélyes orgia lesz
És mindez csaj egy díjba fog neked kerülni... khm... mivel ez a három lány erősen, igen erősen "hasonlít egymásra". Valamikor régen voltam "mindháromnál", tk. nem volt rossz, meg rendes is a csaj, de nem fordul meg a fejemben, hogy visszamenjek. Olyan kicsit fadarab effektusosra emlékszem.
Naja, és még vedd hozzá, hogy a hirdetésben megadott magasság és testsúly alapján a hölgy hogyan is nézhet ki a valóságban...
Érdekes, mikor a képek és az infók ellentétesek egymással!:)
Azt nem értem, ha Viki(25) és Anita (26) "fénykép garanciás", akkor Angyalka(25) miért nem az?
Nem baj, kiderítem. Régóta szeretném kipróbálni a négyes felállást. Három lány és én. Erre a legjobb választás, ha összehozom a Viki-Angyalka-Anita triót jómagammal.