Meg még egy: "akinek nem inge..."
:-)))
Meg még egy: "akinek nem inge..."
:-)))
Fütyülős · Őstag · Többnyire! De nem feltétlenül QC!
Helló
Rengetegszer láttam már, és tuti nem az. Én sem szeretem a szilikont, Candy, Bia, stb. azért is sansztalan nálam többek között. És amit most írok, az nem neked szól: ebben a ***moderálva***is igaz az az elcsépelt, bár sok igazságot tartalmazó mondás, hogy "amilyen a mosdó, olyan a törölköző".
Ha rossz szájízzel távozik valaki valahonnan, abban biztosan CSAK a lány a hibás...?
Üdv
Köszi a választ! reméltem, hogy frissebbek az élményeid, de sebaj, majd ART015 megírja mit tapasztalt (és melyik számon), Igaz, Art? ;)
Soványnak sovány (az én ízlésemnek megfelel), de korántsem "etióp". Sötétbarna, fekete a haja, de semmilyen keleties vonás nincs benne.
ART015 · Újonc · Kiwistar ha a ***moderálva***rendel nagy íííívben elkerülendő.Kb 6hónapja voltam borostás p..ci, és minden extra nálla.
Kösz mindnekinek! :)
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Thália(30)-ról vagy Léda(41)rről van valakinek infója?
Előre is köszönöm!
Szép napot!
Én mindent elkövetek annak érdekében, hogy megfelelően tiszta és ápolt legyek, nem hiszem, hogy ez lett volna a baja és pont hogy ő tekintett engem egy bankjegynek, legalább is nekem ez volt az érzésem.Nem szeretem az ilyet...de mint irtam, izlések és pofonok.
Akkor ez egy igazi három az egyben, illetve az én szemszögemből egy a háromban! Egy nekifutással rögtön három lánynak is örömet szerzek!
Akkor ez egy spórolós idő lesz?! Egyébként nincs abban „semmi” különös, ha mindhárom lánynak ugyanott van az anyajegye!
zandras · Tag · Üdv Mindenkinek! SZANDIKA27 a cicik eredetiek a beszt én irtam. a sulya, magassága megeggyezik a hirdetésében szereplö adatokkal. A kedvességéhez csak annyit, szereti ha igényes vagy magadra, és nem csak egy tárgynak nézed.
Valaki tudna valami infót mondani Lili (18)-ról?
Nekem Szandika kinézetével nem is lett volna bajom,úgymond elment egynek,de a kedvességét azért vitatnám.Türelmetlennek tűnt,olyan igazi szalagmunkás,ahogy letettem magam az ágyra egyből rábukott a dákómra,felvezetés,ismerkedés nélkül amit én nem igazán dijazok, de persze izlések és pofonok...
Helló!
Attól még nem kellett feltétlenül, hogy Pesten dolgozzon, mert egyrészt vannak (bár nem túl sok) vidéki hirdetők is ott, másrészt bárkiről lehet beszámolót írni, nem kell, hogy az oldalon hirdessen...
Te, ez a Sylvi betegesen sovány, biztos hogy anorexiás, és sajnálnék hozzá nyúlni! Etióp!
Én csak arra emlékszem, hogy a a mostani képei szuper jók, szerintem messze jobbak, mint a valóság. Tk. vékony a lány, de olyan laza anyagból van, kissé vastag bokával. Én a sportosan vékony lányokra bukom, vagyis nem is baj, ha nem vékony, csak feszes legyen. Lehet, hogy a fadarab kifejezés erős, inkább csak úgy hagyta. Bevallom, régen volt, akár változhatott is. Ő az aki a ***moderálva*** rendel? Vagyis "ők azok"? :)
Szerintem nézd meg a cicije alatt van-e vágás nyoma. Én kb. 1 éve voltam nála, szerintem tuti szilikon. Ellenben ez a ***moderálva***értékéből nem von le semmit, jó volt. Csak én nem szeretem a szilikon cicit.
Hali,
Szerintem Ő alapból ilyen kedves és figyelmes mindenkivel, aki normális módon viselkedik vele.
Én úgy tapasztaltam nála a TP nem ismert, és olyan apró figyelmességgel is gondol a vendégeire mint pl. nyáron a hideg üdítő...stb.
Természetesen az alap kedvességén felül neked még akár több figyelmességet is szentelhetett, mert erősen szimpátiafüggő hogy a lányok
kire mennyi figyelmet fordítanak.
De azért halkan megjegyzem, hogy az igazán profi sz*lgáltat*k lazán elhitetik az egyszerű műkedvelővel, hogy ő egy igazi "latin lover",
és ez volt az élete legnagyobb orgazmusa. De valljuk be őszintén,mi is gyakran azért megyünk a lányokhoz, hogy ezt elhiggyük arra a rövid időre.
Szia Alvin,
Igen voltam, de az még tavaly volt...
Szerintem nincs jelentősége a két számnak (nekem valamiért a 30-as ugrik be), gondolom azért az apróban hírdet most,mert már van egy t*rzslátogató köre,
és már csak annyíra kell hírdetnie hogy lássák az érdeklődők hogy elérhető. Nem ismerem a dolgok működését, de úgy gondolom a nagyhírdetés biztosan
sokkal költségesebb mint az apró.
Szóval szerintem ez ne tartson vissza ha tetszik a lány...