Sokaszövegsrácok,
azér köszi a beszámolókat, annak aki ír (mongyuk nem a Vandácskásra gondolok :(
Újfiúk, higgyétek má el, hogy ha tutira akartok menni, a keresőt kell használnotok. 3-4 jó beírás egy lányról már elég jó garancia (olyan beírótól, aki min. 20-30x már beírt normális hozzászólásokat!! 5 alatti beíró véleményét az elején hagyjátok ki!! Nna!
Persze a világ azér nem tökéletes, és nem fekete-fehér, ezt illusztrálandó jön egy beszi első kézből:
"Volt egy pár órám délelőtt, hívom sorban a kinézett csajokat. A harmada nem veszi fel, a másik harmada 11-12-től ér rá, aki felveszi, bocsi, majd 13 után. OK, muszáj újítani. Nézek pár lányt, ellenőrzöm a keresőben, hívok párat, végül Roxi (vagy Roxy? most épp én sem találom, de nem új hús, ismerni fogjátok) veszi fel, rendes volt, nem vészes megtalálni, rendben. Először is nem szeretem, amikor tök sötét van egy lakásban. Alig látod kivel beszélsz, lehet Náncsi néni is, szóval gyanús. Ok, a csaj van valósz. a képeken, karcsú, csinos, szép hosszú hajjal (nekem ez bejön). Viszont többnek néz ki mint 22, foghíjas és mellben nagyon gyenge. Ezt pótlandó kedves, rendes, aktív, nincs vele baj. A panellakás csak-csak elmegy, a fürdősz. lepukkant. Ja, és fel kell váltani nyolcadikba egy félidőért az itt arányos 6.sebesség helyett, szóval... haggyuk..."
Na tanujjatok belőle.
Ja! Egy új hirdetőnél a korábbi neveinek a feltűntetését abszolút támogatom!!! Kérek még támogató hozzászólásokat, hadd lássa a T. Szerkesztőség, hogy nagy átrázások kerülhetők el így és nő az oldal megbízhatósága! (Ezt most elküldöm moderálásra, AKKOR biztosan elolvassa vmi szerkesztő, nemdebár??
Nacsá.