Örülök, ha segíteni tudtam!
Örülök, ha segíteni tudtam!
Tudom, hogy naivitás, de ha már „fénykép garanciás”, akkor szívesen olvasnám a főszerkesztő hitelt érdemlő bizonyítékait a Nór(i21) hirdetésében szereplő első és az azt követő öt kép azonossága vonatkozásában.
hogy mennyire van norvég vérfolyam a virág/jázmin ***moderálva***?hát eléggé!az nem szoli,az biztos.
én lőttem neki a ***moderálva***útcán,de onnan megpattant.utánna a ***moderálva***lehetett megtalálni.vándornorvég:-))
Az elmúlt évtizedekben rengetegszer próbálkoztak már nálam is a lányok a kapcsolat szorosabbra fűzésével, de egyetértek azokkal, akik óva intenek az üzlet és az érzelem elegyítésétől. A kettő nem fér meg egymás mellett. Minden esetben érzelmi és anyagi veszteséget eredményez.
Szép napot, Mindenkinek!
Ha már ilyen szépen kérdeztél, meglátom mit tehetek az ügy érdekében.
A fotók alapján valóban ígéretes, a történelem azonban óvatossá tesz, bár szerintem, ha az ember kizárólag optikai kielégülésre vágyik, akkor garantált a siker, a többi pedig már hab a tortán.
Sziasztok, üdv Buenos!
A válaszom igen ugyanarról a lányról van szó. Csak új nevet kapott és új fotókat.
Szeva Bush! :)
A "szervezett" szolg. bizt. a stab. és megb. ? Bizv. vagyol te ebben?
Am. há pics-ban vagy? A Csev.re gondolonék, te galád disznófúlűültetvényestűzoltóságiszakembör!
a2+b2=c2 :D:D:D
Helló Bélus44!
Ez az a pillanat amikor egy nagy pofont kellene neked lekverni, hogy magadhoz térj!!!!
Hatalmas nagy hibát követsz el amikor egy üzleti kapcsolatot összekevered a magánélettel.
Bár nem ismerem a konkrét történetet, de:
1. Nem te vagy az első és nem is az utolsó kuncsaftja csak a sokadik név vagy számára a sorban.
2. Valószínű, hogy ezt a játékot minden olyan -már elnézést- madárral eljátsza aki erre kapható. Majdnem biztosra veszem, hogy a mánáger is tud erről a lehúzós játékról.
3. Ha nincs elég pénzed akkor azért ne kezdj komolyat ribivel ha van pénzed akkor meg azért ne!!!!!!!
Többet érsz te annál mint hogy a sokadik madara legyél egy "ámítástechnikai" szakembernek!
Az üzlet az üzlet!!! 30 vagy 60 percre szól!!! Aki ezen felül többet akar az vagy buta vagy gonosz!!!
Egyébként hogy képzeled? Bocsánatot kérsz virággal, bonbonnal meg a f*szom de mindezt tempóban mert 20 perc mulva jön az újabb vendég?
Ha belemész a játékába garantálom neked, hogy nem csak érzelmileg hanem anyagilag és károsulsz majd!
Még akkor is olcsobban uszod meg ha elkezdesz keresni egy másik neked megfelelő szolgáltatót!
Ne légy hülye Béla!!!!
Bélus 44 - Újonc (10 hozzászólás) írta Tegnap, 16:18
Na már csak hogy a téma feljött... Mostanában csendben voltam. Ennek oka volt, hogy én is a visszajárás csapdájába estem egy fiatalabb versenyzőnél. De már szerencsére abba is hagytam. Ebben a közegben ez baromság szerintem. Mikor már hatodjára megy az ember és még mindig megkérdezi, hogy meddig akarok maradni, mit is szeretnék.... Hát a visszajárásnak pont az lenne a lényege, hogy egy kis természetesebb feeling legyen. Na többet nem is esek ebbe a hibába az tutui! Tök felesleges. Azóta már voltam is Zsuzskánál.
Zsuzska(28) Miután a fenti leányzónál kitelt az esztendő, hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam Zsuzskát. Jampec tavaly írt róla, már akkor bennem volt, hogy elmegyek hozzá. Zsuzska nem 19 éves, arcra sem egy porcelánbaba, és még csak nem is modell alkat! DE! Akkorát k.e.*.é.l.t.ü.n.k, mint egy ház. Abszolút természetesség, közvetlenség, jó duma. És ha panasz az, hogy a szolg.áltató túl csendes szex közben, akkor ez Zsuzskánál egyáltalán nem róható fel. Amit levágott az nem volt semmi. Egy őrülten jó óra volt vele. A teljes képhez azért hozzátartozik, hogy az a 28 év hát az azért szerintem több.... (na de hol nem?) Ő pont arra jó példa hogy a jó d.*.g.ás nem kor és kinézetfüggő! Ahhoz a hozzáállás a legfontosabb!
Ez a Jázmin a volt mákVirág(18).Egy feminálisan hiperpigmentált,eltérő kultúráju.Annó a ***moderálva***kezdte.Akkor voltam nála először,meg egyszer "behúztak"a ***moderálva***.De többet biztos nem.Akár műfaja díszpéldánya is lehetne,de nem az:-))Ja,van ott egy gulyányi tehen.
Szevasz Harminc!
Többen vannak, mint általában (sajnos). A kérdés jogos, viszont a "szervezett" ***moderálva***biztosítja talán a stabilitást és megbízhatóságot...
Nacsá
Szia Bush!
Jázmin egyedül rendel? Vagy többen is vannak a lakásban?
Előre is köszi a választ!
na azt én is keresem! Jó lenne egy igazi mélytorkos lányt találni... :)
Üdv mindenkinek még mindig keresem a legjobb mélytorkost . szerintetek ki a legjobb ?
Szia Gubanc,
Ő az a Virág(18) , aki korábban a v*zér környékén volt?
Hali,
Szerintem jobb ha hagyod az egészet, mert ez a jó kapcsolat úgyis csak addig működhet míg a hölgy elérhető ebben a közegben.
Miután valami oknál fogva abbahagyja a dolgot, akkor ez a kapcsolat úgyis meg fog szakadni, és ez akkor még fájdalmasabban fog téged érinteni.
Azt kell mondjam, hogy nem szerencsés ha egy bizonyos szintnél erősebb kötődés alakul ki egy lány és a vendége között. Ebbe a hibába én is majdnem beleestem, szerencsére még időben megszakadt a dolog, de így is elég sz*r volt továbblépni. Sajnos néha az ész hiába mondja mi lenne a bölcs dolog, nem mindíg hallgatunk rá! (Ezért is ritka az, hogy visszajárós legyek valakinél.)
Ha mégis fontos számodra a hölggyel megbeszélni a dolgot, akkor javaslom írj neki SMS-t, melyben jelzed neki a beszélgetési kérésed. Mivel vélhetően privátban nem akar vendéggel találkozni, lehet hogy egy félidőt le kell ***moderálva***a beszélgetésért. (Nem tudom hogy ez neked megéri-e?!)
Mindenesetre Te tudod hogy számodra ez mennyire fontos.
Nem tudom ezzel segítettem-e neked, de kérdezted a véleményeket a történetről........
cicifüggő · Újonc · Köszönöm szépen. Sokat segítettél.......
Fütyülős · Őstag · Korábban futott egy ilyen kaliberü lány Nyíregygányán, és ott Virág néven.
Nekem nagyon adta anno, akkor. Főleg azok a gyönyörű mellek.
Kedves volt, úgyhogy megyek megnézem ő-e az!
Valaki magyarázza már el miért kell szinte minden egyes hsz-t moderálásra küldeni? :( Egymásnak próbálunk segíteni, erre fel...
Ha megfelelő magyarázatot adsz neki akkor lehet megbocsájt.
Addig úgysem tudod meg míg nem beszéltél vele.