Üdv mindenkinek!
Keress egy rendes igényes lányt hidd el nem ***moderálva***. Én nem próbálkoznék az utcán a lányok koszosak, igénytelenek és még a strigó is mozizhat pár méterről. Az éjjel cirkáló törvény szolgáiról nem is beszélve.
Üdv mindenkinek!
Keress egy rendes igényes lányt hidd el nem ***moderálva***. Én nem próbálkoznék az utcán a lányok koszosak, igénytelenek és még a strigó is mozizhat pár méterről. Az éjjel cirkáló törvény szolgáiról nem is beszélve.
Az utcán??? Tudod Te, hogy mennyi baktérium származik az utcai lányoktól, akik akár 5 embert is lerendeznek fürdés, kéz mosás, és fogmosás nélkül? Na meg csak rájuk kell nézni......inkább tegyél hozzá pár fillért, és itt találsz teljesen normális csajokat is, minden korosztályból! De am. TE tudod!
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Szerintem ez eredetileg Marcella hirdetése, csak most átírták a nevet... másképp elég furcsa lenne hogy 40 látogató kedvence pár óra alatt...
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Lekötelezel. Egyébként most pont fent van mindkét Barbi apróhirdetése... szerintem ugyanaz a két lány, de talán Buenos jobban meg tudná mondani...
ART015 · Újonc · Mindenféle képpen.
Szia Csoda!
Nekem megfelelt. Nem kicsi lány olyan jó darab. Szereti ha jól meg....érted? Jó mulatást nektek!!
Szia!
Úgylátom jól is jött ki ez a dolog, mert így legalább megtudtam ezt-azt Tháliáról és nem döntöttünk rosszul, hogy őt választottuk. Köszi szépen. :) A p*opsit szerintem én is igénybe fogom venni.
Sziasztok!
Így van csoda120! Mindenkinek más az ízlése. Attól hogy valakinek nem tetszik egy kövér lány még másnak lehet hogy bejön. Nekem meg pl: a szexi szöszi nem jött be, és nem a külső miatt. Inkább nem részletezném mi volt a baj. Én voltam Tháliánál mert szerettem volna kipróbálni egy jó kis telt csajszit. Valóban nem soványka, inteligens volt, ápolt, és a mélytorkosa az egekbe repitett. Ettől még persze nem lettem telt lány párti de nem bántam meg hogy kipróbáltam. Még egy popsi akcióra azért elrepülök hozzá valamikor.
Fütyülős · Őstag · Már korábban írtam, de úgy látom újra aktuális.
Aki lányról érdeklődik, először írja már be a jobb oldalon található:
"Keresés kulcsszóra" menübe a kérdéses leányka nevét, és ha nincs róla infó
akkor offolja szét a fórumot!
Kösz!
Szerintem nem kéne degradálni senkit sem!!! Nem vagyunk egyformák, sem alkatban, sem ízlésben!!!
Szia! Egyik barátommal most fogunk szombaton menni Thália(30)- hoz. Majd kiderül milyen lesz, eddigiek alapján a telefonban kedves, segítőkész, normális volt. Nem tudott gépen képet küldeni a p*psijáról, így küldött mms-ben. Igaz nem kicsi, de kinek mi jön be, nagy p*psija van, de legalább formás. Szombaton többet fogok tudni mondani.
Hello!! Kitty 23-ról van vkinek infója??
degye75 · Lelkes újonc · Köszi!
Szia!
Tháliáról csak annyit,hogy egy borzalom,***moderálva***
Viszont ha ebben a korosztályban keresgélsz,akkor Szexi érett szőkét ajánlanám, valami fenomenális a szex terén,kifejezetten kedves,szép arcú és bomba testű.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Thália(30)-ról vagy Léda(41)rről van valakinek infója?
Előre is köszönöm!
Szép napot!
Üdv
Ott a pont QC! Jól látod a dolgot. Én az első nézetet vallom az eddig mindig eredményes volt.
Helló
Köszi, bár ez is olyan téma, ami erősen megosztja a nézeteket, és ki hogyan áll a dolgokhoz: lehet normálisan/intelligensen is viselkedni, meg lehet "...a ***moderálva***azt csinálok, amit akarok..." nézetet is vallani. Vérmérséklettől függ, de nem kérdéses, hogy melyik viselkedésmód az eredményesebb.
Pannikát sajna nem ismerem, én amolyan "hűséges" típus vagyok, akivel az elején jól éreztem magam, és nem csalódtam, annál maradtam (ezt már párszor leírtam), megvannak a kedvenceim. Sokan biztosan nem osztják ezt a dolgot, de én nem a mennyiségre, hanem a minőségre megyek, és jelenleg a tökéletes kikapcsolódáshoz nem kell kísérleteznem. Bocsi :-(
De tuti lesznek itt skalpvadászok, akik szívesen segítenek neked.
Üdv
Üdv!
Osztom QC véleményedet...!Sok esetben tényleg nem csak a lánnyal van a probléma.
Esetleg Pannika 22-ről valami infóval nem tudnál szolgálni?