Szia gubanc30!
Thália mennyire bevállalós? Hogy tapasztaltad?
degye75 · Lelkes újonc · Szia gubanc30!
Thália mennyire bevállalós? Hogy tapasztaltad?
Sziasztok!
Sajnos Fütyülősnek igaza van a Kitty nekem sem adta. Nem volt jó passzban, szerintem ő is hangulatfüggő. De kinek hogy..! Próbáld ki lehet hogy te jó formában fogod ki.
Kedves Kitty! Bízom benne, hogy fütyülős összekever valakikvel, mert pont péntek délután akartam menni hozzád, csak nem vetted fel a telefont. :(
A másik Kitty-nél már jártam, rá tuti nem igaz a fütyülős leírása. Van még több kitty? :) Vagy hellókitty? :D
Vékony, aranyos, de nagyon kezdő lány. Franciskája nulla, dugható, nem nyafog, de nem is reagál. Hátha alakul, ha tapasztalatot szerez, de nekem most kevés volt. Ezért nem szeretem a nagyon fiatalokat.
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Na milyen volt a hétvégi kaland Tháliánál? :-)
Ne légy szűkmarkú az infóval!
Köszi előre is!
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · Sohasem dolgoztam a ***moderálva***, sztem összekeversz valakivel, jó lenne ha olyasmit beszélnél amivel tisztában vagy!!!
Lili(18)ról valakinek valamilyen infója van?
humm · Kvázi-tag · Nem csak szerinted
Szia Buenos,
Köszi! Azt hiszem akkor már tudom kihez megyek legközelebb...
Helló
Tavaly nyár elején voltam nála, amikor kitört a Candy-láz. :-)
Rosszat valóban nem tudok mondani róla, az nem az ő hibája, hogy nem szeretem a szilikont. Biztos, hogy profi, mondhatni átlagon felüli a vendéglátás, viszont***moderálva***
Üdv
Melyik kitti az???
Szia QC,
nekem Candy az egyetlen üdítő kivétel, ahol nem zavart a szilikon cici. Ha még nem voltál nála, ne hagyd ki. Nem huszonéves, az igaz, de Candy maga az erotika, a bujaság, mindig jó volt vele, és tudja élvezni is, ha kényezteted. Profi, de igazán barátnős feeling. No, nem fényezem tovább, imádlak Candy!
Fütyülős · Őstag · Ja, és egy közérdekű: Kitti-t, és Mius-t kerüljétek messziről!!!
A ***moderálva***utcán dolgoztak régen! Lehúzós, mocsok cigeró banda!!!
Fütyülős · Őstag · ...szerintem...
Fütyülős · Őstag · Kedves Gróf úr!
Mivel több megyében is látttam a hozzászólásaidat, ezért nem tartom ezeket mérvadónak. Nem tudom miért, és hogyan, de ez nem objektív véleményem szerint a részedről! Nagy szavak, kis libidóval.
Sántít az egész! Bocsánat ha csak én látom így, de szerintem, te egy NAGY KAMU vagy itt!!!
Szia Gróf Kurátor,
Igen, ez lehet még önnvallomás is..
A "pályafutásom" elején volt ilyen érzésem is egy általam is nagyra becsült szoboszlói hölgy esetében, de hamarosan tisztábban láttam a dolgokat.
Szia Alvin,
Igen, mindkét hírdetésben Barbi szerepel. Szerintem nyugodtan megkeresheted, nincs semmi átverés ebben.
(Annyit tudok még segíteni, hogy ha az ősi vezérünkről elnevezett tér közelébe navigál a címmel, akkor biztosan a képen látható lány fog ajtót nyitni)
humm · Kvázi-tag · Ki ez az Andi 23? Én tuti hogy nem jelöltem be, mert nem tetszik, de most ott látom a kedvenceim listáján... Az adatlapján az szerepel, hogy 19 órája lett frissítve. Nem értem, esetleg valamelyik régi versenyző számát kapta meg? De melyikét?
KItty 23-nál nem járt még senki??? o.O
KItty 23-ról vkinek infója, tapasztalata??? Köszi előre is!!