Ja még valami, valaki!?
Mélytorkos Csenge? Valaki valamit róla, árak, szolgáltatás minősége, alap popó...ilyesmi???
Fütyülős · Őstag · Ja még valami, valaki!?
Mélytorkos Csenge? Valaki valamit róla, árak, szolgáltatás minősége, alap popó...ilyesmi???
Fütyülős · Őstag · Na! Pedig meg akartam látogatni az "elvileg nem az a lány-t" aki kib@sz0tt velem, de most elment a kedvem az egésztől!
Erre majd nemsoká reagál a drága, vagy a manager, vagy már reagált is (Posztomusz). Nemtom, de így már nem áll a zászló!
Mindegy majd egy régi jól bevált "bérnő"-höz meek inkább! :P
Helló!
Úgy vélem, hogy a te nézőpontodból "most" éppen azt látod, amit írtál, és az rendben van. Alvin (aki "belül" van) ahonnan nézi a dolgot, neki is igaza van. A dolog olyan, mintha üzlet lenne, de mégis lehet kellemes élményben részed, ha nem csak használod a k..vát/bérnőt, lányt, hölgyet. Közöttük is van olyan, aki tettekkel is megköszöni, ha érezteted vele, hogy látod a nőt és az embert is benne.
Pont a lényegét nem fogtad fel annak amit írtam, de mindegy. Ha már mindenáron "hívni" akarod őket valahogy, akkor a bérnő helyett a szextündér sokkal kulturáltabb. Szerintem.
Köszönöm a beszámolót sokunk nevében is. Sajnálom, hogy nem érezted jól magad, és elnézést kérek, hogy biztattalak, hogy látogasd meg (helyettünk) és mesélj!
Ha a bérnő szó igy felháborított csak van egy szakzsargon.Szerintem nem olyan dúrva szó ez mint a k...va. Egy órára használhatom a testét és fizetek érte.Bérlem. Ezt szerintem ők is tudják,ezért különböznek a nem szakmabeli lányoktól.Nem kell udvarolni nekik és kedveskedni nekik.Csak üzlet.Elfogadom,hogy ezzel foglalkoznak,nem nézem le őket.Talán még korrektebbek is mint egy nem szakmabeli.Ugyanúgy oda kell nekik adni a pénzt,nem
ajándékok és egyebek formályában hanem egyben ,de cserébe biztosan eljut az ágyig az ember.
Köszönöm a válaszod.
Ja és Szilvia 19 nem tudjátok véletlenül hogy hova tűnt?
Na akkor a várvavárt békebíriói beszámoló tőlem, nektek:
Kitty 23
Felhívtam, kedves hang, könnyen egyeztettünk, a helyszínre érve elmondta hanyas ajtó, de az emeletet nem :S
Kereshettem...
Szép kedves lány nyitott ajtót semmi sexi ruhában, ez már negatív volt. Utálom, ha szinte egy szál semmibe nyit ajtót a lány, semmi magas sarku vagy combfix, itt már egy negatívum.
Gyors tusolás meztelül vár, hát ez sem csigázott fel, szárazon kézzel inzgatott,ami inkább volt fájdalmas mint kellemes.
Se csók, se közös francia nem lehetséges, sőt natúr francia szex sincs- ezt nevezik műanyag szexnek, hát az volt a javából-szar.
Próbáltam kézzel izgatni, de egyáltalán nem reagált, nem nevesedett, sőt akció közben is kiszáradt, amit nyállal oldott meg.
Úgy lovagolt, mint még senki, attól féltem mikor törik le a farkam, mert olyan furán ugrál hogy ha kijön,akkor reccs. Kínos volt, vártam a végét...
Kézi levezetést kértem, amit imádok,de ez esetben örökkévalóságnak tűnt a két ujjas gyenge rángatása amiben semmi kellemes nem volt...
Alig vártam,hogy elmenjek-mindkét értelembe.
Amit még kiemelnék, hogy jó kemény és szép cicijei vannak,de sajnos szilikon, érződik is rajta, ami nekem nem tetszett, mert természetesség párti vagyok,de ez lenne a legkisebb hibája.
Időkidobás volt az egész, részemről nem ajánlott kategória! Először is utoljára voltam nála.
Egyébként kedves, szép, beszédes lányka, egy diszkóban,utcán vagy strandon jól mutat az ember mellett, de sex terén nulla. Felizgathatatlan, nem élvezi egyáltalán.Nem az a vágy hajtja...
Nem akarom senkihez sem hasonlítgatni mert minden lány más,mindenkinek más jön be, de ettől objektíve is sokkal jobb csajok vannak, jobb feltételekkel...
Kik vannak az istván úton abban az ominózus templom melletti helyen és az alacsonyabban lévő lakásban? Szilvián kívül?
Alapvetően igazad van, de a visszahívással kapcsolatban nem vagyok biztos benne, hogy mindenki így gondolja. Mert az egy dolog, hogy a lányok nagy része valószínűleg elmenti a vendégei telefonszámát (ha másért nem, hát azért, hogy egy esetleges következő alkalomkor már tudják, hogy nem ismeretlen ember menne hozzájuk) anélkül, hogy ezt különösebben reklámoznák, és megint más az mikor ezt meg is tapasztalod. Nekem nincs ki előtt lebuknom, de a hozzászólásokból kiindulva elég sokan nem örülnének annak, ha a lányok felhívnák őket, még akkor sem ha ezzel jót akarnának. De nyugodtan cáfoljon meg valaki, ha ez nem így van...
Niki (19)
Újonnan tűnt fel az oldalon, gondoltam felhívom. Korrekt tájékoztatás a lehetőségekről, az elérhetőségről, és a "határozott" eü.hozzájárulásban gyakorlatilag minden kellemes benne foglaltatik. Miután ezeket tisztáztuk, a shiny yardba invitált. Könnyű bejutás után a képek által beigért hölgy fogadott, nagyon kedvesen. A kötelező testápolást követően a baszobába vettük az irányt. A melltartó lekerülése után a cicik kevésbé mutatnak jól, mint a képeken, de én sem vagyok tökéletes, egyébként is engem könnyű kárpótolni az ilyen apróságokért. Ez maradéktalanul sikerült is. A HÖLGY VALÓBAN MINDENT MEGTESZ, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD! Olyan lelkes franciska nyelvleckét kaptam, hogy többször fel tudtam volna robbanni. Közben folyamatos a szemkontaktus azokkal a szép szemeivel, ahogy az elő van írva a nagy könyvben. Kérem szépen, ezt minden háziasszonynak tudnia kéne, biztosan kevesebbet k@rváznánk.
Ezt követően szájjal helyezi fel a vegyvédelmit a petrencés rúdra, és úgy pakolod, ahogy szeretnéd, ő minden pózra vevő, sőt, közben bíztat is, hogy "ez az baby"! Húh!
A hölgy nagyon ajánlott azoknak, akik a tökéletes külalaknál többre értékelik a tökéletes ellátást. Nekik viszont nagyon ajánlott! Kéretik vigyázni a hölgyre!
:)))
Szerintem nézd meg a Lara (30) hírdetését, mert szerintem most is aktív (ha ő az akit keresel)
Bocs, azt tudni kell, hogy a VL-nak nincs testvéroldala! :)
Köszönöm a gyors választ! Azt tudtam hogy itt jó ideje nem hirdetnek és olvastam is olyat, hogy elmentek Debrecenből. Azonban találtam még olyan oldalt ahol fennt voltak és hirdették magukat a városban így kíváncsi voltam rá, hogy csak hanyagságból nem frissítették vagy valóban itt vannak még csak a VL-en nem hirdetnek. De ezek szerint lecsúsztam róluk.
Még egyszer köszi!
humm · Kvázi-tag · Ha ez kell, én támogatom a korábbi nevek feltüntetését, bár elég bajos lehet kinyomoznia a szerkesztőségnek hogy ki miyen néven és telefonszámon hirdetett korábban. Időnként a Kedvenceim" listában tűnnek fel soha nem látott hirdetők, akik gondolom megörökölték valakinek a számát, hirdetőkódját, vagy mittudoménmijét már nem is győzöm takarítani őket.
Szia Jeromos,
Szerintem Chézi már nincs jóideje, de Lola mintha Lara (30) néven nemrég hírdetett volna a Debreceni oldalon.
Abban viszont nem vagyok biztos hogy Ő az, mert személyesen nem kerestem mostanság, de a képek alapján ismerősnek tűnt.
Hi!
Hátha ír neked valaki bíztatót majd, de a kérdezett hölgyek már tavaly nyáron sem voltak elérhetőek, a én tudomásom szerint. Az esetleges névváltásokat nem figyeltem.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a régebben itt hirdető Lola és Chézi fellelhető még Debrecenben vagy ők végleg itt hagyták a várost? Ha valaki tudna egy kis infot adni róluk nagyon megköszönném.
Úgy nehezet kérsz, hogy nem tudjuk neked milyen csaj jön be.....
De szerintem Debibe elég nagy a választék,van miből válogatni.