Tudatjuk kedves partnereinkkel,hogy 30-ától 2 hétig nem vagyunk elérhetőek.Felicia.-Szilvia.
Tudatjuk kedves partnereinkkel,hogy 30-ától 2 hétig nem vagyunk elérhetőek.Felicia.-Szilvia.
Még egy dolog,ha már így lyukra futottam.
Kanos28 beírása az előbb tényleg fenn volt, és Tündérke gyalázása után
ROXI 21 -ET dícsérte.
Rákerestem KANOS28-ra miután eltűnt a hozzászólása..amihez hozzászóltam volna..
Régebben Regina 25-t gyalázta, és aztán kit dicsért ? ROXI 21-ET...
Ennyi. Pedig Regina nagyon jó volt.. Kár hogy eltűnt..
Úgy látom, KANOS 28-T közben törölték is , vagy mi van ?
Egri.
Köszi a HITELES bszámolót, én is nézegettem Tündérke hirdetését, de
ezekután már nem fogom.
Kanos 28 "élménybeszámolója" kissé gyanús.
Egyszerű a marketing.. Maximálisan egyetért veled, csatlakozik,simul,, aztán jön a reklám...
Legalább a magyar nyelvtant ismerné..Más.
A múltkor Kriszti nevezetűt dícsértem a Tóciban,bocs emlékezetből volt,
tévedtem a nevet illetően. Szilvi-re gondoltam .Jó csaj.
Nekem azt mondta, hogy inkább csak hétvégén elérhető. Ennyi.
Én meglátogatnám, de nekem tuti az nyitna ajtót, aki neked, a ráncos csüngő csöcsü :D
Amúgy képről első osztályú, tetszik :)
Mint írtam is nekem gyanús, hogy nem az eredeti Roxi-val futottam össze. Nem létezik, hogy mindenki más szerint jó a teste, csak szerintem olyan a melle mint egy 40évesnek. Kicsi, lógó, ráncos. Nem magasak az elvárásaim, de nekem az nem jött be. Na mindegy, nem akarom mindenáron lehúzni, se ismételni magam.
Halihó Makktársak!
Polírozott udvarbeli hölgyeket vagy környékbelieket tudna nekem valaki ajánlani?
Előre is köszönöm!
Köszi a beszámolót.Pedig azt hinné az ember,hogy nem lehet 2X ugyanabba a k@kiba lépni,legalábbis ilyen rövid idő alatt nem.
Hívni akartam ma Niky24-et,de sajnos kinyomott így kénytelen voltam más választani.
A sok ajánlagatásra ellátogattam Tündérke21-hez is.
Na Ő volt még nekem hatalmas csalódás, nála még kitty23 is jobb. Úgy látszik mindig van lejjebb
Telefon-nehézkes egyeztetés, bonyolult helyszín, a szoba cigifüst és füstölő keveréke.Büdös.
Az eü ***moderálva*** igencsak magas,de mire fel??? Képről se tetszett, de Én hülye elmentem hozzá.
Nagyon nem jött be, a szex nem tartott tovább 4 percnél.
A lány arca szép lenne, csak nekem nem tetszenek a kerek képü lányok (van aki kalács képünek nevezi)
A vékony lányok jönnek be (arcra is) Na ő sehol se vékony, viszont jó a cicije és használ sikosítót-ez a két pozítv dolog van.
Siet-kapkod, üssük össze aztán húzz a francba 15perc alatt (zuhanyzással együtt) már kint is voltam a lakásból. Képzelhetitek és ez a prémium szolgáltató...
SOHA nem mennék vissza, a lehúzás itt kezdődik, nem kittynél, olyan mérges voltam hogy...
Eleve a farkam is alig állt fel rá, kézzel bíbelődött vele, pedig más lányra hamar begerjedek elég néhány jó szó,egy tekintet vagy mosoly.Na itt semmi.
Pucéron fogadott és aktus közben is pucér volt,semmi kellék, Most akit felhívok mondjam neki,hogy ugyan már vegyél fel egy sexi ruhát? Ennyi esze lehetne, de úgy van vele jó ez...
Ami még felidegesített, hogy nem hogy csókot,de még puszit sem szabad neki adni. Amúgy nem puszit,hanem mást kellene adni az ilyen finnyás lánynak...
A szájjal történő levezetésért még kérni akartam, na mondom kapsz te mindjárt...
Aki nem akar lehúzódni törölheti a számát, vagy látogassa meg Ő is és meséljen jót, ha tud, nekem elég volt belőle egy életre.
Nem érdekem rosszat írni, ritkán teszem,de az utóbbi két lány nem az oda adásáról híres..
Pf Fújjj
köszi
Jó ez a Fórum, mert ma Kitty 23-at terveztem be, de így törlöm a számát! Az okos ember más hibájából tanul! Köszi Egri!
Tisztelt humm!
Igen ez így van. Ha a hirdető létre hoz egy új hirdetést, igen nehéz össza kapcsolni a már törölt hirdetésével, de megpróbálunk kitalálni rá valami megoldást.
A víztorony.
Lusta bazdmeg az...
Meg ha már meg lehet tudni itt hogy merre van akkor nem hívom fel fölöslegesen.
Azért van a fórum hogy itt is megtudjunk a hirdetőkről dolgokat.
Te is kihasználnád ha lehet.
Pedig én határozottan leírtam, hogy milyen mértékű az eü. hozzájárulás...
"Árpád Lőwy" · Újonc · Willkommen! Tudtok-e vmit, Petráról és Pannikáról? ... estleg Regináról? Itt vannak-e még Db-ben? Főleg Pannika érdekelne.
Meglátogathatod, ha nagyon kövérnek érzed magad és fogyni akarsz 7 kilót a mozgástól :)
Nem is 6-ot hanem mindjárt 7-et ez is durva :D
Másra nem jó csak hogy fogyasszon.
Regáljon bármit is, ez így van vállalja be, vagy hagyja abba mint Cleo.
Csalódás, hogy egy 23 éves lány és már ki van égve, felizgathatatlan. Bár az is lehet, hogy az napra már Én voltam a 10. ember akire nem gerjedt.Mindegy, nem jött be, megyek máshoz.
Mondjuk pozitív, hogy kedves aranyos jótestü, de nekem nem az a legfőbb szempont, emellé kell egy jó szex és műsor is.
És van e valami újdonság a Kittyről( Szösszenet-félére gondolok )
Tudom hogy van kereső ,használtam is, csak rég írtak már be róla. Esetleg ha valaki mostanába meglátogatta ossza már meg... Csábítóak azok a nagy mellek...:P
Fütyülős · Őstag · Fényes Udvar vazzeee! Ennyire ne legyél azért lusta!
Ha meg valaki érdekel hát hívd fel oszt menj el!!!!!
Na ez is megy moderálásra!
A shny yard pontosan mit jelent? Hol van?
Milyen *** moderálva *** vannak?
Mert én tervezem hogy elmegyek egy félidőre barbicicához aki mostmár csak apróhirdetésben a vl-n.
Jókat hallotam róla:
De most felkeltette az érdeklődésemet Niki is)