Szerintetek ki a legjobb debrecenben, tudnátok ajánlani valakit?
Szerintetek ki a legjobb debrecenben, tudnátok ajánlani valakit?
Sokaszövegsrácok,
azér köszi a beszámolókat, annak aki ír (mongyuk nem a Vandácskásra gondolok :(
Újfiúk, higgyétek má el, hogy ha tutira akartok menni, a keresőt kell használnotok. 3-4 jó beírás egy lányról már elég jó garancia (olyan beírótól, aki min. 20-30x már beírt normális hozzászólásokat!! 5 alatti beíró véleményét az elején hagyjátok ki!! Nna!
Persze a világ azér nem tökéletes, és nem fekete-fehér, ezt illusztrálandó jön egy beszi első kézből:
"Volt egy pár órám délelőtt, hívom sorban a kinézett csajokat. A harmada nem veszi fel, a másik harmada 11-12-től ér rá, aki felveszi, bocsi, majd 13 után. OK, muszáj újítani. Nézek pár lányt, ellenőrzöm a keresőben, hívok párat, végül Roxi (vagy Roxy? most épp én sem találom, de nem új hús, ismerni fogjátok) veszi fel, rendes volt, nem vészes megtalálni, rendben. Először is nem szeretem, amikor tök sötét van egy lakásban. Alig látod kivel beszélsz, lehet Náncsi néni is, szóval gyanús. Ok, a csaj van valósz. a képeken, karcsú, csinos, szép hosszú hajjal (nekem ez bejön). Viszont többnek néz ki mint 22, foghíjas és mellben nagyon gyenge. Ezt pótlandó kedves, rendes, aktív, nincs vele baj. A panellakás csak-csak elmegy, a fürdősz. lepukkant. Ja, és fel kell váltani nyolcadikba egy félidőért az itt arányos 6.sebesség helyett, szóval... haggyuk..."
Na tanujjatok belőle.
Ja! Egy új hirdetőnél a korábbi neveinek a feltűntetését abszolút támogatom!!! Kérek még támogató hozzászólásokat, hadd lássa a T. Szerkesztőség, hogy nagy átrázások kerülhetők el így és nő az oldal megbízhatósága! (Ezt most elküldöm moderálásra, AKKOR biztosan elolvassa vmi szerkesztő, nemdebár??
Nacsá.
Szia Nanti!
Nem jól értelmezted a hozzászólásom!
Először Édennel beszéltem tisztázva azt, hogy messziről érkezem és azt is, hogy ő van a képeken és hogy vele beszélek! A Bea nevű lány kb. 5 sekundumot kapott tőlem mert amikor elkezdte a lehúzós k..va dumát már ki is nyomtam a telót.
Ha ez nem a lány jellemtelensége akkor kié vazze? Számkijelzést használok még vissza is tudna hívni hogy változott a program de nem, ezek úgy voltak vele, hogy a bunkó ugyis marad ha már messziről érkezett.
Akármilyen szép lányhoz megyek ha hazudik akkor otthagyom mert ez nem egy romantikus kölcsönös örömszerzés hanem biznisz! Aki pedig üzletben hazudik azt nem szabad pénzhez juttatni. Annak adj aki megérdemli.
Emberek! Azt lássátok már, hogy ez a hölgyek részéről kőkemény biznisz amit a megélhetésért vagy jobb esetben a jó életért cserébe vállanak be. Az itt hirdetők közül senki nem hancúrozna veletek csupán a két szép szemetekért.
Ezt ne felejtsétek el. Ha beülök egy étterembe mint vendég és már az első benyomás rossz, az asztalom nem tiszta, az étel drágább a megígértnél vagy amit a menüben igértek az átverés akkor felállok és otthagyom a kócerájt!!
Csak azért fizess ami neked is megéri!!
Tisztelt Vaki!
Ezt a megoldást mi találtuk ki és mi vezettük először, tőlünk másolja a többi oldal :). Habár ez, hogy időnként más és más legyen a hölgynél ez jó ötlet...
Köszönjük.
Köszi a keresés kulcsszóra menüpontot, csak egy gond van ezzel a menüponttal, az hogy még mindig nem találok semmi beszámolót Szilvia (19)-ről és érdekelne hogy milyen a csaj bővebben... Telefonon állítása szerint egy éve kezdte kb..
Nem igazából értem, hogy mi a problémád. Nem arról van szó, hogy van egy szakzsargon amit használnod kell, mert különben ez vagy az lesz. Egyszerűen nem kell bunkónak lenni, nem kell lenézni senkit. Ha kedves vagy a lányokkal akkor ők is azok lesznek veled. Ez csak kölcsönösen tud működni. Szerintem nagyjából ennyit arról, hogy mire kell vigyázni. (Esetleg még annyi, hogy ne menj olyanhoz akiről nem találsz semmilyen infót a fórumon, vagy amit találsz az nem tetszik.)
Óvszert pedig nem neked kell vinni. Ha a helyszínen az derülne ki, hogy mégis (ilyenről én mondjuk még nem hallottam, de én még "kicsi" vagyok) akkor én nem maradnék.
Bennem ilyenkor mindig felmerül, hogy ez nem-e valami reklámfogás... mert ilyenkor azért csak kíváncsi lesz az egyszeri MT, megnézi a lányok adatlapjait, esetleg használja a "Keresés kulcsszóra" menüpontot, aztán ha csak egy emberke a látogatás mellett dönt, már megérte az ilyen bejegyzés... vagy ez csak az én üldözési mániám?
Már az is fura, hogy egy olyan lányról aki P*pókedvelőnek Vandának nevezi magát, születik egy olyan beszámoló ahol pont az említett testrésről nem esik egy büdös szó sem... na mindegy. Az első hozzászólásra egyből beszámolót írókban amúgy sem igen lehet megbízni; pláne akkor nem, ha szerintük minden 120%-os és már holnap vissza is mennek, és persze olyan lányról írnak akiről amúgy nem sok szó esik a fórumban.
Valóban ez lenne a leghasznosabb az utóbbi pár napban elhangzott javaslatok közül (és ha ezt a különböző "testvéroldalak" között összehangoltan is meg lehetne oldani... na jó az már tényleg durva lenne... :) )
Szerintem nagyjából így működik. Csak nem almával és zacskóstejjel, hanem egy papírlap rajta a VL által megadott kóddal. Legalábbis láttam már ilyen képet valamelyik lánynál. Gondolom nem vágykeltőnek szánta :)
Bazdmeg felhívod hogy szia mittomén alexa láttam a hirdetésedet a vidékilányokon, tudnál nekem pár infót mondani hogy mit vállasz és mennyiért meg hol.
Ezt persze nem egyszerre mindet.
Fütyülős · Őstag · Nézz kicsit jobbra! Nagyon jó! "Keresés kulcsszóra" menüpont! Jéééé!
Név, és Enter! Na láss csodát!
Akos 34
Mi ez a negédeskedés? Hadd ne tegyem fel a kérdést, hogy milyen nemű vagy!? Ennyire nem megy a bolt? Egy tranyóban sincs ennyi hangulatjel, nemhogy egy férfiban! Na mindegy. Ha neked jó volt, legyen. Sok visszajáróst!
Előre is köszi :)))
Aki tud az írjon már nekem beszámolót róluk:
Alíz (20)
Szilvia (19)
Trixi Cicus (24)
Tündérke (21)
Letti (21)
Nem akarok ismeretlenül cimkéket "ragasztgatni" a beszámolóra, de nekem ez nagyon "nőcis" stílusú volt....
Illetve még azt is hasznosnak tartanám, ha a korábbi hírdetési nevekhez a város is hozzá lenne rendelve, mert gyakori hogy egy lány
egyik városból átteszi a székhelyét a másikba, és a korábbi véleményeket már nem lehet így nyomonkövetni. (Igy elkerülhető lenne, hogy valaki
az egész országot beutazva gond nélkül átb*szhassa a jóhiszemű látogatókat.)
Szerintem még az is hasznos lenne, ha egy lány egyszerre csak egy néven és telefonszámmal lehetne fenn az oldalon.
Továbbá az adatlapon esetleg megkereshető lenne, hogy névváltoztatás előtt milyen néven volt már aktív hírdetése.
(Ezzel az olyan Nyíregyházi "Gyula féle" versenyzőket lehetne gyorsan kiszűrni, aki gyakran változtat nevet, hogy a jogos kritikától megszabaduljon!)
Vaki · Újonc · A fénykép eredetiség szűrésre lenne egy módszerem.
A hírdetőktől kérni kell a sorozatba egy speciális képet is.
Pl. adjon olyat, amelyiken egyik kezében egy alma, a másikban egy zacskóstej van.
[Persze időnként változnak a tárgyak]
Ezt a képet nem kell publikálni, csupán arra szolgál, hogy a sorozatban szereplő képeken látható lány azonos-e a hitelesítő képpel.
Ha meg sikeres az egyeztetés, ki lehet íírni, hogy "képgarancia" (honnan ismerős? ;)
Sziasztok!
Én tegnap este voltam popkedvelo Vandanal. Nem bántam meg csodálatos volt vele. Mintha ezer éve ismernénk egymást. Még mindig hatása alatt allok. :) Egy forró csókkal fogadott. Majd miután megszabadítottam fehérneműjétől ami rendkívül izgató volt. elkezdtük egymást kényeztetni. mesés volt. :) Utána szép lassan minden egyes testrészét felfedeztem. :):) Rendkívül kedves volt tényleg bármit megtesz hogy az ember jól érezze magát. A teste gyönyörű, izgató minden hol :). A arca ? szerintem semmi gond vele. Nekem nagyon bejött. :) Lehet 45 körül van de ezerszer jobb vele mint egy 20 évessel. Alig tudtam elköszönni tőle. Nehéz volt eljönni. Hamarosan ujra találkozunk Vandácska :) puszi